- 19 Οκτ 2022, 17:37
Anonymous Founder έγραψε:Πώς πέρασαν την οπτική; Νέο εξωτερικό κανάλι και τρυπήματα; Θέλω να πω, αν είναι να έχεις πάλι παρόμοια ταχύτητα, μήπως δεν αξίζει ο κόπος και η φασαρία; Τι upload σου δίνει;
Αυτό λέω : μια τρυπούλα για μπει στην οικοδομή και εξωτερικό κανάλι μέχρι τον κατανεμητη (αν δεν ξέρεις, δεν το παρατηρείς, δεν ξεχωρίζει από το γυψινο διακοσμητικό στο ταβάνι). Μετά την ανεβάζει μέσα από το κάγκελο του κλιμακοστασιου και την βγάζει στο κουτί κάθε ορόφου με ένα επίσης διακριτικό κανάλι. Από εκεί μπαίνει σε κάθε διαμέρισμα με μια μικρή τρύπα και ένα κανάλι. Αυτό το τελευταίο στην περίπτωσή μου είναι πολύ μικρό, πάνω από το σοβατεπί, γιατί έβγαλα την πρίζα δίπλα στην είσοδο σχεδόν.
Αν θες να καταλήξεις στην παλιά πρίζα ίσως έχεις παραπάνω δουλειά μέσα στο διαμέρισμα.
Προφανώς αξίζει τον κόπο, τι συζητάμε τώρα. Ο χαλκός τερματίζει στα 200/20 ενώ αυτό έχει όριο το όριο της οπτικής, οπότε ξεμπερδεύεις για πολλά πολλά χρόνια. Σήμερα θέλω 100, αύριο; Άσε που στην περίπτωσή μου, σε παλιά οικοδομή, η καλωδίωση όσο να ναι ήταν ταλαιπωρημενη.
ΕΕΠ δεν πλήρωσα δεκάρα για την εγκατάσταση και θα έχω άμεσα έκπτωση 7 ευρώ το μήνα στον λογαριασμό για την ίδια ταχύτητα. Στο μέλλον θα έχω πολύ υψηλότερες ταχύτητες με τα ίδια και λιγότερα λεφτά.
She'd kicked me out again without my clothes, so I figured I'd hit the bar, but that's when I started to get an inkling something was afoot...