Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
rx8_drifter έγραψε:Αν γνωρίζει κάποιος Software engineers που ψάχνουν δουλειά στην ελλάδα, ας ρίξει μια ματιά εδώ, στην startup ενός φίλου στην Πάτρα:

http://accusonus.com/company/careers

2 θέσεις, μια junior και μία senior

Πολυ ενδιαφεροντα τα προϊοντα του μαγαζιου :s_thumbsup

We are looking for a senior software engineer with extensive experience in the development of high quality software and team leadership. The successful candidate will be a great engineer and leader. She will be providing technical guidance, removing roadblocks, translating business needs into development plans, and participating in software development, code and design reviews. This is an ideal role for someone who prefers working in a fast paced, cutting-edge environment where you can see the impact of the things you do every day.

Υποπτευομαι δεν ψαχνει γκομενα απαραιτητα o φιλος, ας βαλει και ενα "He/" μπροστα απο το bold.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
rx8_drifter έγραψε:Αν γνωρίζει κάποιος Software engineers που ψάχνουν δουλειά στην ελλάδα, ας ρίξει μια ματιά εδώ, στην startup ενός φίλου στην Πάτρα:

http://accusonus.com/company/careers

2 θέσεις, μια junior και μία senior

Report όπως είσαι.
Και άλλοι ψάχνουν μηχανικούς κύριε.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#208617 ναι αλλά εμείς ξέρουμε να κλασάρουμε, να παίρνουμε πρωτόκολλο να χρησιμοποιούμε το φαξ και έχουμε και windows xp άμα λάχει

τι rnd και κουταμάρες
Άβαταρ μέλους
By g8777
#208619 Κιουση Ισραηλ και Ελλαδα τις πετας εξω ως ακραιες τιμες, δεν αξιζει να ασχοληθεις περαιτερω.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#208628 Για πείτε λίγο καμιά γνώμη:

Κυριακή βράδυ (την προηγούμενη Κυριακή, 10 του μηνός) έστειλα αίτηση σε μία καλή θέση στην Ιρλανδία. Τη βρήκα μέσω linkedIn. Έχω δουλειά, αλλά, ως γνωστόν, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Δευτέρα πρωί πρωί (08:30 ώρα Ιρλανδίας) με πήρε τηλέφωνο ο recruiter. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα απάντηση... :lol: Ιδίως τόσο σύντομα... Με ανέβασε κάπως το γεγονός... :lol: Πως όταν είσαι χρόνια παντρεμένος, βγαίνεις για μια μπύρα με φιλαράκια και σε κοιτάει η απέναντι γκόμενα και λες "ωραία... περνάει ακόμα η μπογιά μου"... :lol: :lol: (μέχρι να καταλάβεις ότι κοιτούσε τον γυμνασμένο τύπο που κάθεται πίσω σου... :svivhaha: :lol: :lol: ) Με ρωτάει αν μπορώ να μιλήσω και του απαντάω πως όχι αυτή τη στιγμή, μιας και είμαι στη δουλειά μου, αλλά, αν μπορεί, να μιλήσουμε κατά τις 4 (ώρα Ελλάδας - 2 ώρα Ιρλανδίας). ΟΚ μου απαντάει, θα σε πάρω τηλέφωνο.

Ακόμα με παίρνει. Δευτέρα βράδυ του έστειλα e-mail λέγοντάς του "Χάρηκα που τα είπαμε και συγνώμη που δεν μπόρεσα να μιλήσουμε, πάρε με όποτε θέλεις, στο τάδε τηλέφωνο ή στο skype άμα θέλεις". Ούτε στο e-mail απάντησε... Εντωμεταξύ, είδα ότι με προσέθεσε στις επαφές του στο linkedIn. Από τότε, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Σκέφτηκα μήπως είναι ένα "τεστ" να δει πόσο θέλω τη θέση ή κάτι παρόμοια χαζό, που μ' εκνευρίζουν αφάνταστα... Από την άλλη, πόσο επαγγελματικό είναι να λες σε κάποιον "θα σε πάρω τηλ. τότε" και όχι μόνο να μην τον παίρνεις, αλλά ούτε καν να απαντάς στο e-mail. Υπόψη, τόσο η αγγελία όσο και η εταιρεία του recruiter (είναι agency) φαίνεται σοβαρή.

Να τον χάλασε που δουλεύω;;; Μα του το έγραψα ξεκάθαρα στο βιογραφικό... Τι μπορεί να έγινε;;;;

Μόλις τον πήρα και ένα τηλέφωνο... "he is unavailable right now, can I take a message?" :roll:

Σκέφτομαι σήμερα να του στείλω ένα e-mail συχτίριο (ευγενικά πάντα), του στυλ: Ευχαριστώ για τον χρόνο σου, μάλλον δεν ενδιαφέρεστε, θα ήθελα όμως μία απάντηση. Προφανώς, δεν θέλω να κλείσω πόρτα, μπορεί κιόλας κάτι να του έτυχε του ανθρώπου...

Τι λέτε;;;

Σημαντικό: Η δουλειά μου φαίνεται καλή και αν τα λεφτά είναι στο επίπεδο που περίμενα θα πάω. Από την άλλη, έχοντας δουλειά, δεν έχω διάθεση να με κοροϊδεύει ο καθένας που δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει...αν όντως κάτι τέτοιο έγινε...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#208631 Νομίζω ήδη τον... ενόχλησες αρκετά. Αν δεν σε ξαναπάρει αυτός, μην κάνεις άλλη κίνηση, δεν είναι προς το συμφέρον σου.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#208633 Η υπομονή είναι αρετή που λένε και στο χωριό μου :lol:

Δεν έπρεπε να ενοχλήσεις σε καμιά περίπτωση, το ότι δεν σε πήρε πίσω μπορεί να σημαίνει πολλά ή και τίποτα, το θέμα είναι ότι δείχνοντας ανυπομονησία χάνεις πόντους. Αυτές οι περιπτώσεις είναι ζαριά που είτε κάθεται είτε όχι, ρίχνεις τόσες ζαριές ανάλογα με το πόσο πολύ το θες-ψάχνεις και περιμένεις να σου κάτσει μια.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#208637 Ό,τι είπαν οι απουπάν (sic). Να ξέρεις πάντως ότι αν η Ιρλανδία λειτουργεί σαν την Αγγλία (το πιθανότερο), τέτοιες διερευνητικές κινήσεις είναι στην ημερήσια διάταξη. Δεν σημαίνει ότι σε θέλουν ή ενδιαφέρονται σοβαρά. Ειδικά οι recruiters πληρώνονται ακριβώς για να μαζεύουν βιογραφικά και συνεντεύξεις just in case.

ΥΓ: Καλά ρε, θα άφηνες γυναίκα και παιδιά για να πας στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα (ξέρεις δεν είναι καθόλου δύσκολο να σου πούνε bye-bye σε 1-2 μήνες - το job mobility σε εκείνες τις χώρες είναι δεδομένο και αμφίδρομο) ενώ έχεις ήδη μια καλή δουλειά και ιδιόκτητο σπίτι εδώ; :hmmm: Σε πείραξε το κρύο παιδί μου; :lol:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#208639 Αυτο μου το εχει κανει και ελληνιδα παντως.

Εστειλα βιογραφικο, με πηρε την αλλη μερα τηλεφωνο ενω ημουν σε meeting. Τους πηρα πισω και τελικα καταφεραμε να μιλησουμε το απογευμα στις 17.30. Η τυπισσα μου προτεινε τηλεφωνικη συνεντευξη την επομενη μερα και ηταν διαθεσιμη απο τις 10.00 μεχρι τις 17.30. Της λεω δεν γινεται εκεινη την ωρα γιατι αυριο δουλευω και δεν μπορω να κανονισω κατι αυτη τη στιγμη. Η απαντηση της ηταν "Οκ θα σε παρω τηλ να το κανονισουμε απο Δευτερα".

Ακομα περιμενω να με παρει και εχουν περασει πολλες Δευτερες απο τοτε.

Το πιο πιθανο ειναι να βρηκε αυτους τους 5-10 που εχει υποχρεωση να προτεινει και δεν ασχοληθηκε περισσοτερο.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#208658 OK... μόλις μιλήσαμε.

Ευγενέστατος, μου είπε όχι. Τουλάχιστον ξέρω τι παίζει.

@Δίας: ΜΕ την οικογένεια θα πάμε. Δεν είναι μόνο δική μου απόφαση, προφανώς, ούτε έστειλα αίτηση χωρίς "άδεια"! :rtfm:

Απλά μου έκανε εντύπωση πως με πήρε (προφανώς ήθελε να δει τι παίζει), απλά χωρίς να μιλήσουμε δεν ξανασχολήθηκε...

Τεσπα, πάμε γι' άλλα! :twisted:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#208683 No offence αλλα πιθανοτατα τον αποθαρρυνες με την πιεση της επικοινωνιας. Σ αυτες τις περιπτωσεις ξηγιεσαι οτι δεν μπορεις να μιλησεις κι αν σου πει οτι θα σε παρει ξανα, απλα περιμενεις να σε παρει. Αν δε σε παρει το αφηνεις εκει.

<+
Άβαταρ μέλους
By markvag
Deleted User 1 έγραψε:No offence αλλα πιθανοτατα τον αποθαρρυνες με την πιεση της επικοινωνιας. Σ αυτες τις περιπτωσεις ξηγιεσαι οτι δεν μπορεις να μιλησεις κι αν σου πει οτι θα σε παρει ξανα, απλα περιμενεις να σε παρει. Αν δε σε παρει το αφηνεις εκει.

<+

Noted... :s_thumbsup Προφανώς και no offence, για να το σχολιάσετε τα έγραψα! :)

Ευχαριστώ για τα σχόλια! :thumbsup: