Fiat Panda 7,6l/100km
dimviii έγραψε:φοβερη ομιλια ο πρωθυπουργος σημερα.
Μια απορια μονο....το πυρονεφος νυχτας τι ειναι?
( Ξερο διπλο αυτο, εχει βουηξει η πιατσα )
George_Prix έγραψε:Κι ενα σοκαριστικο τζιφακι με την πορεια της φωτιας...
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Fiat Panda 7,6l/100km
Έτοιμο για κείμενο του ΥΠΕΝ.
- Ή που θα φτάσει θάλασσα (done)
- Ή που θα περάσει τα σύνορα
- Ή που θα βρέξει
Όταν καίγεται η Πάρνηθα έχουμε ζωντανές συνδέσεις 23/24 ώρο.
Όταν καίγεται ο Έβρος στα τηλεπαπάρια μας.
Sent from hell
Νίκος Παππάς έγραψε:
Εγώ εδώ θα σταθώ:
Η καταστροφή που βιώνουμε σήμερα είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένων πολιτικών επιλογών και προτεραιοτήτων.-
Συμφωνώ μέχρι κεραίας.
George_Prix έγραψε:Μπορει κανενας καλος στην αριθμητικη να υπολογισει σε ποσες μερες φτανει η φωτια στη Θεσσαλονικη? Σκεφτομαι να ξεκινησω πακεταρισμα τα πραγματα και ολο το αναβαλω μπας και βρεξει τελικα, αλλα πλεον εχασα τις ελπιδες μου
Θα σε ενημερώσω μόλις εκκενώσουμε εμείς.
Τέτοια ανικανότητα πάντως ούτε στη χειρότερη επιστημονική φαντασία. Καίει 2 εβδομάδες, έχει καταστραφεί ένα αναντικατάστατο δάσος - εθνικός δρυμός, έχει κοντέψει να καεί η Αλεξανδρούπολη και τώρα πλησιάζει το Σουφλί... Έχει καεί φέτος μόνο πάνω από το 1% της χώρας και όχι μόνο βγαίνουν χωρίς να ντρέπονται, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που τους υπερασπίζονται σθεναρά.
Βέβαια, τί άλλο, εκτός από τραγική ανικανότητα και έλλειψη θέλησης να ασχοληθεί περιμέναμε από την κυβέρνηση που βγήκε με σημαία το Μάτι και αναβάθμισε τους υπεύθυνους της τραγωδίας;
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:...έχει καταστραφεί ένα αναντικατάστατο δάσος - εθνικός δρυμός...
Αυτα ειναι "πουρναρια" ωρε Μαρκοβαγκε. Ξαναγινονται. Οι ανθρωποι που χαθηκαν στο Ματι δεν ξαναγυρνανε ομως. Το ειπε ξεκαθαρα ο Κουλης
Όταν καίγεται ένα πουρνάρι που αναγεννιέται σε 2 χρόνια δεν έχει την ίδια αξία με ένα δέντρο που δεν αναπληρώνεται ποτέ. Το 2018 ήταν πολύ καλή χρονιά στατιστικά. Χάσαμε λίγα στρέμματα αλλά χάσαμε 108 ανθρώπους στο Μάτι και αυτές οι απώλειες δεν αναπληρώνονται.
Τσιμπηστε με ρε πστη μου. Ριξτε μου μια σφαλιαρα. Μια μπουνια. Μια κλωτσα. Οτι να 'ναι καντε μου, για να σιγουρευτω οτι ειμαι ξυπνιος και διαβασα σωστα ΓΤΧΤου πρωινιατικα
George_Prix έγραψε:markvag έγραψε:...έχει καταστραφεί ένα αναντικατάστατο δάσος - εθνικός δρυμός...
Αυτα ειναι "πουρναρια" ωρε Μαρκοβαγκε. Ξαναγινονται. Οι ανθρωποι που χαθηκαν στο Ματι δεν ξαναγυρνανε ομως. Το ειπε ξεκαθαρα ο Κουλης![]()
Κοίτα, προφανώς και η ανθρώπινη απώλεια είναι τεράστια τραγωδία και αυτό που έγινε στο Μάτι ήταν πρωτοφανές και παραπάνω από τραγικό. Όπως επίσης πρωτοφανής και απολύτως χυδαία ήταν και είναι η πολιτική εκμετάλλευση του συμβάντος από το κόμμα που έδωσε προαγωγές στους υπεύθυνους της πυροσβεστικής...
Σε ότι αφορά τα πουρνάρια, θα συμφωνήσω με τον Κούλη. Σε ότι αφορά τα πεύκα της Δαδιάς, θα ήθελα να του βάλω ένα από τα καμμένα εκεί που μας βάζει αυτός πολλά άλλα...
Αλλά, είπαμε... σαρανταενατακατο!
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Μπαίνω στο newsit protothema και δεν βλέπω κάτι.
https://www.news247.gr/koinonia/evros-a ... 64019.html