Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
g8777 έγραψε:Οταν ξανακατεβεις δοκιμασε Επιλογες απο Ζοινος. :iconcool:

ζοίνο και γκλιναβο έχω τιμήσει, το συγκεκριμένο δε το θυμαμαι ομως.

Το κρατάω.

Έλα μωρη Ζίτσα μωρη τρέλα.

Θεογέφυρο, εδώ μονο παοκ.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#208223 Εχει πιάσει τον κόσμο μια μανία να τρέχει, αν δεις πως τρέχουν οι περισσοτεροι είναι να τρελένεσαι :dizzy: Το 69% θα καταλήξει συντόμως σακάτηδες.

Αν όλοι αυτοί περπατάγαν συστηματικά 1 ώρα την μέρα θα είμασταν όλοι στυλάκια.

Εγώ πλέον μόνο κολύμπι για γυμναστική, περιμένω να αποθεραπευτούν τα μάτια για να μην πάθω καμια ζημιά και βούρ στην πισίνα.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
rx8_drifter έγραψε:Εχει πιάσει τον κόσμο μια μανία να τρέχει, αν δεις πως τρέχουν οι περισσοτεροι είναι να τρελένεσαι :dizzy: Το 69% θα καταλήξει συντόμως σακάτηδες.

Εγώ πλέον μόνο κολύμπι για γυμναστική, περιμένω να αποθεραπευτούν τα μάτια για να μην πάθω καμια ζημιά και βούρ στην πισίνα.

αυτό που καταστρέφει τους περισσότερους δεν είναι το τρέξιμο. είναι το ποδόσφαιρο, το σκι. εκεί να δεις πως φεύγουν οι χιαστοί για πλάκα. κ εφόσον δεν έχεις χιαστούς τότε το γόνατο είναι ασταθές κ σε λίγο θα πάνε κ οι μηνίσκοι, αν δεν έχουν πάει δλδ...

στο τρέξιμο θέλει να προσέξεις 3 πράγματα. να τρέχεις σε χώμα, να έχεις καλά παπούτσια κ να μην πάθεις κράμπες/ να μην υπερβάλεις.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#208246 Επίσης νέα μόδα και η ποδηλασία με αγωνιστικά χιλιάδων €, επαγγελματική φόρμα, κράνος κλπ. Βγαίνεις στους δρόμους και νομίζεις ότι περνάει το Tour de France... :svivhaha:

@Geakos: Η ζωή είναι πολύ μικρή για να στεναχωριέσαι για τέτοια ασήμαντα πράγματα. Να αρρωστήσεις σοβαρά, να χάσεις τη δουλειά σου, να διαλυθεί ο γάμος σου κλπ... αυτοί είναι λόγοι μελαγχολίας. Χαλάρωσε και απόλαυσε όσα έχεις στη ζωή σου και μη σκας για χαζά.
Άβαταρ μέλους
By elteo
PeterPan έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Εχει πιάσει τον κόσμο μια μανία να τρέχει, αν δεις πως τρέχουν οι περισσοτεροι είναι να τρελένεσαι :dizzy: Το 69% θα καταλήξει συντόμως σακάτηδες.

αυτό που καταστρέφει τους περισσότερους δεν είναι το τρέξιμο. είναι το ποδόσφαιρο, το σκι. εκεί να δεις πως φεύγουν οι χιαστοί για πλάκα. κ εφόσον δεν έχεις χιαστούς τότε το γόνατο είναι ασταθές κ σε λίγο θα πάνε κ οι μηνίσκοι, αν δεν έχουν πάει δλδ...

στο τρέξιμο θέλει να προσέξεις 3 πράγματα. να τρέχεις σε χώμα, να έχεις καλά παπούτσια κ να μην πάθεις κράμπες/ να μην υπερβάλεις.

Η ποδηλασία; Κάνω κυρίως στατικό αλλά και λίγο mtb.
Άβαταρ μέλους
By gianik
REALZEUS έγραψε:
@Geakos: Η ζωή είναι πολύ μικρή για να στεναχωριέσαι για τέτοια ασήμαντα πράγματα. Να αρρωστήσεις σοβαρά, να χάσεις τη δουλειά σου, να διαλυθεί ο γάμος σου κλπ... αυτοί είναι λόγοι μελαγχολίας. Χαλάρωσε και απόλαυσε όσα έχεις στη ζωή σου και μη σκας για χαζά.

:s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
elteo έγραψε:
PeterPan έγραψε:

Η ποδηλασία; Κάνω κυρίως στατικό αλλά και λίγο mtb.

μια χαρά είναι κ αυτή, αρκεί να έχεις τη σέλα λίγο ψηλά για να μη λυγίζεις το γόνατο πολύ. αν λυγίζεις το γόνατο πολύ τότε επιβαρύνεις την επιγονατιδομηριαία άρθρωση κ καλό είναι να το αποφύγεις... κατά τα άλλα είναι μια χαρά...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
REALZEUS έγραψε:

:s_thumbsup :)
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#208264 Μου αρέσει που ο geakos δέχεται μυνηματα υποστήριξης στο ένα νήμα και κράξιμο στο άλλο.
Μου αρέσουν πολύ τα posts του d jet και του beams που είναι πραγματικά διαμάντια του φόρουμ.
Δεν μου αρέσει που χθες χάθηκε ακόμη μια νέα κοπέλα από ουσίες εδώ στα Γιάννενα

.
Άβαταρ μέλους
By otso
Geo f1 έγραψε:Κιλά.
Ωχ ναι γιορταζει και η Γαμβεττα αυριο..
Πφφφ

< 3

Γιωργο να την χαιρεσαι να την θυμασαι , και ευχομαι να σου ερθει γονατιστη παρακαλωντας .
εμενα ημουνα πισω της (αυτοκινητο αυτη και γω) με ειδε στο καθρεφτακι και χαιρετησε , εγω απλως κουνησα το κεφαλι μου δεν ενοιωσα τιποτα , ασε που απ το λιγο που ειδα ειχε τα χαλια της , ενω εγω γερναω ομορφαινοντας.
Άβαταρ μέλους
By markvag
otso έγραψε:ασε που απ το λιγο που ειδα ειχε τα χαλια της , ενω εγω γερναω ομορφαινοντας.

:metalo: :metalo: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
REALZEUS έγραψε:Επίσης νέα μόδα και η ποδηλασία με αγωνιστικά χιλιάδων €, επαγγελματική φόρμα, κράνος κλπ. Βγαίνεις στους δρόμους και νομίζεις ότι περνάει το Tour de France... :svivhaha:

οι ποδηλατάδες ΕΥΤΥΧΩΣ αραίωσαν, δεν πήγαινε άλλο αυτή η δηθενοχιπστεριά :thumbsdown:

μαζεύονταν μπουλούκια και έκλειναν τους δρόμους για να τραβήξουν βίντεο για το fb

μάλιστα το αστείο είναι ότι κατέβαιναν σε μας με τα αυτοκίνητά τους από όλη την αθήνα (άρα μηδέν περιβαλλοντική συνείδηση) για να μαζευτούν και μετά ξεκινούσαν μπουλούκι τη ποδηλατάδα

υπάρχουν βέβαια ακόμα οι πορωμένοι που είναι ντυμένοι λες και κατεβαίνουν σε αγώνες, αλλά αυτοί πάνε δυό-τρεις τη φορά και τουλάχιστον βλέπεις ότι είναι παραμορφωμένοι από το πολύ ποδήλατο, άρα το κάνουν πιο σοβαρά από τους άλλους

εκεί το σέβομαι