Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bebes
#801514 Οκτώβρη του 2018 (οταν περασε η κόρη στο πανεπιστήμιο) είχε μια προσφορα το ΠΛΑΙΣΙΟ και πηρα δυο τηλεοράσεις turboX
Μια 55 και μια 32".
Η 32 παίζει ακομα χωρις καποιο προβλημα, βεβαια σπανια χρησιμοποιούμε τις δυνατότητες smart TV.
Απλά, θυμαμαι την πηγα στο σέρβις οταν ακομα ηταν ενος ετους γιατι μου κόλλησε μια βιδα στην πλάτη (μια απο τις 4 που κρατούσαν τη βαση στήριξης-κρεμάσματος). Την άφησα μια μερα και τελικα οταν την πηρα ειδα οτι ειχαν σπασει εντελως το "θηλυκό" της βίδας και ειχαν ραγίσει το πλαστικο της πισω πλευράς. Εννοείται δεν έκαναν κατι για αντικατάσταση, δεν ασχολήθηκα περαιτέρω...

Η 55" είχε διαφορα προβλήματα απο τον πρωτο καιρό.
Άλλοτε κολλούσε, άλλες φορες αργούσε πάρα πολύ να λάβει εντολές στη σμάρτ λειτουργία, κάποιες φορες δεν έπαιζε Netflix, άλλες φορες δεν έπαιζε τα βιντεάκια στο youtube.
Κάποιες φορες τα προβλήματα λυνόταν με το να τη βγάζω απο την πρίζα, δυο ή τρεις φορες όμως την πήγα στο σέρβις (ειχα κανει και την επεκταση για 5 χρόνια).
Για να την πήγα τόσες φορες σημαίνει οτι το πρόβλημα επανερχόταν. Την τελευταία φορα μου έδωσαν μια άλλη (οχι καινούρια). Αυτη δουλευε λιιιγο καλύτερα, αλλά πολλές φορες οταν την άνοιγα είχε φωνή χωρίς εικόνα.
Δεν ειχα καμια ορεξη να την ξαναπάω, το πρόβλημα λύθηκε μετα απο μερικούς μήνες μόνο του.
Τωρα την έδωσα στην πεθερα, εκει φαίνεται να δουλευει καλά, θα δείξει.

Δεν ξέρω πόσο τις εχουν βελτιώσει, αλλά δεν πρόκειται να ξαναπαρω turboX. Κακώς που δεν άκουσα τοτε κάποιος απο εδω "να μην πάρω με τίποτα turboX".
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#804522 Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες στην Android TV που πήρα. Καταρχάς να ενημερώσω ότι το τηλεκοντρόλ που έχει η εν λόγω Turbo-X, είναι Bluetooth.

Έχω παρατηρήσει το εξής σε YouTube & Netflix. Όταν πατάω Pause, αρκετές φορές φορές ενώ σταματάει, το βίντεο συνεχίζει και παίζει μετά από κλάσμα δευτερολέπτου ως 1sec περίπου. Το ίδιο συμβαίνει όταν από Pause πατήσω Start για να παίξει ένα βίντεο. Αρχίζει να παίζει και σε κλάσμα σταματάει. :hmmm:

Έκανα clear cache από τις ρυθμίσεις. Πάλι το έκανε.
Έκανα διαγραφή δεδομένων και από τις 2 αυτές εφαρμογές. Και πάλι το έκανε.
Σήμερα έκανα διαγραφή δεδομένων του Bluetooth και έκανα ξανά σύζευξη το τηλεκοντρόλ. Θέλω να το παρατηρήσω λίγο πρώτα.

Το έχετε ακούσει ξανά κάτι αντίστοιχο; Είναι θέμα software πιστεύετε;
Άβαταρ μέλους
By Chris
#804569 Παρομοιο τσεκ θα εκανα, λυνοντας το τηλεκοντρολ και δοκιμαζοντας να πατησω τα κουμπια κατευθειαν πανω στην πλακετα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#804577 Εικόνα

Παίδες δοκίμασα αυτό που είπε ο Σάξονας. Δουλεύει τέλεια. Άρα μιλάμε για μιλάμε για ελαττωματικό τηλεκοντρόλ;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#804587 Οι turbo x είναι vestel όπως οι μισές τηλεοράσεις της αγοράς, οπότε τεχνογνωσία υπάρχει άπειρη
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#804822 Τελικά πέρασα μια βόλτα από το Πλαίσιο μαζί με το κοντρόλ και μου έδωσαν καινούριο. Μάλλον από κάποια ίδια τηλεόραση που είχαν εκεί.
Το αναγνώρισαν ως ελαττωματικό.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#807424 Χάζευα πάλι για android box για τους γονείς μου κι έπεσα πάνω σ'αυτό που έχει καλές κριτικές
Strong Leap S1

Strong είναι και το box που δίνει η cosmote tv και είναι απροβλημάτιστο και φαίνεται σοβαρή εταιρεία.
https://www.strong.tv/en/products/ip-tv ... s/leap-s1/
https://www.strong.tv/en/about-strong/
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#807425 Δημητρη δεν το κατεχω καθολου το αθλημα. Αλλα αν σαν "καλες κριτικες " εννοεις τα 5 αστερια στο σκρουτζ, μην τη λαμβανεις πολυ στα υποψιν. Μιλαμε για ΜΟΝΟ ΜΙΑ κριτικη, οπου μια=καμια (σαν τις μπυρες :shifty: ).

Ας πει και κανενας ειδικος εδω μεσα τη γνωμη του αν ξερει τι λεει το συγκεκριμενο κουτι...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#807445 Έχει ethernet το οποίο είναι απαραίτητο κριτήριο, ειδικά όταν οι γονείς μου έχουν speedport και όχι mikrotik
Άβαταρ μέλους
By dimviii
cmarin έγραψε:Εδώ νομίζω είναι η ευκαιρία των ημερών για φτηνή Smart

https://www.e-shop.gr/tv-lg-50uq75003lf ... 3&d=230126

αξιζει αυτη ρε παιδες?