Μια 55 και μια 32".
Η 32 παίζει ακομα χωρις καποιο προβλημα, βεβαια σπανια χρησιμοποιούμε τις δυνατότητες smart TV.
Απλά, θυμαμαι την πηγα στο σέρβις οταν ακομα ηταν ενος ετους γιατι μου κόλλησε μια βιδα στην πλάτη (μια απο τις 4 που κρατούσαν τη βαση στήριξης-κρεμάσματος). Την άφησα μια μερα και τελικα οταν την πηρα ειδα οτι ειχαν σπασει εντελως το "θηλυκό" της βίδας και ειχαν ραγίσει το πλαστικο της πισω πλευράς. Εννοείται δεν έκαναν κατι για αντικατάσταση, δεν ασχολήθηκα περαιτέρω...
Η 55" είχε διαφορα προβλήματα απο τον πρωτο καιρό.
Άλλοτε κολλούσε, άλλες φορες αργούσε πάρα πολύ να λάβει εντολές στη σμάρτ λειτουργία, κάποιες φορες δεν έπαιζε Netflix, άλλες φορες δεν έπαιζε τα βιντεάκια στο youtube.
Κάποιες φορες τα προβλήματα λυνόταν με το να τη βγάζω απο την πρίζα, δυο ή τρεις φορες όμως την πήγα στο σέρβις (ειχα κανει και την επεκταση για 5 χρόνια).
Για να την πήγα τόσες φορες σημαίνει οτι το πρόβλημα επανερχόταν. Την τελευταία φορα μου έδωσαν μια άλλη (οχι καινούρια). Αυτη δουλευε λιιιγο καλύτερα, αλλά πολλές φορες οταν την άνοιγα είχε φωνή χωρίς εικόνα.
Δεν ειχα καμια ορεξη να την ξαναπάω, το πρόβλημα λύθηκε μετα απο μερικούς μήνες μόνο του.
Τωρα την έδωσα στην πεθερα, εκει φαίνεται να δουλευει καλά, θα δείξει.
Δεν ξέρω πόσο τις εχουν βελτιώσει, αλλά δεν πρόκειται να ξαναπαρω turboX. Κακώς που δεν άκουσα τοτε κάποιος απο εδω "να μην πάρω με τίποτα turboX".

).