Anonymous Founder έγραψε:Δεν διαφώνησα πως ο Σαμαράς θα ήταν καλύτερος, το ποιος είναι πιο γελοίος μου είναι αδιάφορο. Βλέπω πάντως πως κατά βάθος στηρίζεις Σαμαρά και χαίρομαι, γιατί είναι λίγοι αυτοί που το παραδέχονται.
Καλός φίλος λέει πως μπροστά στον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και ο Γιακουμάτος είναι ογκόλιθος της πολιτικής, ενώ και η Βούλτεψη, ο Άδωνις και διάφοροι τέτοιοι είναι καλύτεροι.
Δεν μπόρεσα να συμφωνήσω με το τελευταίο, αλλά θα ήθελα πολύ όλη αυτή η φαρσοκωμωδία να σταματήσει. Αλλά δυστυχώς δεν πρόκειται. Τοσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το αντίπαλο στρατόπεδο της ΝΔ μάχονται για τις καρέκλες και σωτηρία δεν υπάρχει.
Η άποψη που έχω γράψει από παλιά στο φόρουμ είναι ότι ο Σαμαράς σαν πρωθυπουργός ήταν μια ευχάριστη έκπληξη αποτελεσματικότητας. Μίλαγε ελάχιστα και έκανε ότι ήταν αναγκασμένος να κάνει και αποδείχθηκε ότι κράταγε και κάποια "πισινή" για τη χώρα (το χρηματικό απόθεμα έφθασε μέχρι τον Ιούλιο). Αυτό εξατμίστηκε από την "1η φορά αριστερά", βλακωδώς ή προδοτικώς δεν ξέρω, και συνεχίζουμε από εξαιρετικά πιο αδύναμη θέση.
Άλλο όμως αυτές οι διαπιστώσεις και άλλο το πολιτικό περιεχόμενο Σαμαρά που μου ήταν ανέκαθεν αποκρουστικό, όσο αποκρουστική είναι και η εκδοχή των ΑΝΕΛ.
Γενικά έχω αλλεργία στη παπαρολογία και αρκετή εμπειρία για να καταλαβαίνω πόσο άχρηστος/κενός είναι σχεδόν πάντα ο παπαρολόγος. Οπότε μετά τον ΓΑΠ (άρχισε με γελοίες μετονομασίες υπουργείων κλπ.) ο Σαμαράς ήταν μια ευχάριστη εξέλιξη. Αλλά στη συνέχεια, με Τσίπρα, Βαρουφάκη κλπ. ήρθε ο "τυφώνας" παπαρολογίας.