Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Adriver
Anonymous Founder έγραψε:Δεν διαφώνησα πως ο Σαμαράς θα ήταν καλύτερος, το ποιος είναι πιο γελοίος μου είναι αδιάφορο. Βλέπω πάντως πως κατά βάθος στηρίζεις Σαμαρά και χαίρομαι, γιατί είναι λίγοι αυτοί που το παραδέχονται.
Καλός φίλος λέει πως μπροστά στον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και ο Γιακουμάτος είναι ογκόλιθος της πολιτικής, ενώ και η Βούλτεψη, ο Άδωνις και διάφοροι τέτοιοι είναι καλύτεροι.
Δεν μπόρεσα να συμφωνήσω με το τελευταίο, αλλά θα ήθελα πολύ όλη αυτή η φαρσοκωμωδία να σταματήσει. Αλλά δυστυχώς δεν πρόκειται. Τοσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το αντίπαλο στρατόπεδο της ΝΔ μάχονται για τις καρέκλες και σωτηρία δεν υπάρχει.

Η άποψη που έχω γράψει από παλιά στο φόρουμ είναι ότι ο Σαμαράς σαν πρωθυπουργός ήταν μια ευχάριστη έκπληξη αποτελεσματικότητας. Μίλαγε ελάχιστα και έκανε ότι ήταν αναγκασμένος να κάνει και αποδείχθηκε ότι κράταγε και κάποια "πισινή" για τη χώρα (το χρηματικό απόθεμα έφθασε μέχρι τον Ιούλιο). Αυτό εξατμίστηκε από την "1η φορά αριστερά", βλακωδώς ή προδοτικώς δεν ξέρω, και συνεχίζουμε από εξαιρετικά πιο αδύναμη θέση.

Άλλο όμως αυτές οι διαπιστώσεις και άλλο το πολιτικό περιεχόμενο Σαμαρά που μου ήταν ανέκαθεν αποκρουστικό, όσο αποκρουστική είναι και η εκδοχή των ΑΝΕΛ.

Γενικά έχω αλλεργία στη παπαρολογία και αρκετή εμπειρία για να καταλαβαίνω πόσο άχρηστος/κενός είναι σχεδόν πάντα ο παπαρολόγος. Οπότε μετά τον ΓΑΠ (άρχισε με γελοίες μετονομασίες υπουργείων κλπ.) ο Σαμαράς ήταν μια ευχάριστη εξέλιξη. Αλλά στη συνέχεια, με Τσίπρα, Βαρουφάκη κλπ. ήρθε ο "τυφώνας" παπαρολογίας.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
Anonymous Founder έγραψε:Εμένα δεν μου αρέσει κανένας από τους υποψήφιους, αν έπρεπε να διαλέξω με το ζόρι, κι εγώ το Άδωνι θα επέλεγα, αλλά αυτό δείχνει απλά το τραγικό επίπεδο των άλλων.
Ο Κυριάκος απέκτησε μεταρρυθμιστικό προφίλ όψιμα, η αλήθεια είναι πως όπως και όλη η οικογένεια Μητσοτάκη έχει την φωλιά του λερωμένη με την Siemens, ενώ και αυτός βρέθηκε εκεί που είναι λόγω ονόματος.
Οι άλλοι δεν αξίζουν ούτε καν την οποία ενασχόλησή μας μαζί τους.
Όλο αυτό δείχνει την τραγική κατάσταση του κόμματος, που δεν είναι μόνον χρεοκοπημένο οικονομικά, αλλά και πολιτικά και ηθικά.

Αν ήμουν ψηφοφόρος της Ν.Δ και υποχρεούμουν να διαλέξω, ανάμεσα σε Άδωνι και Κυριάκο θα διάλεγα Κυριάκο κυρίως διότι θα εξασφάλιζε μια πολύ πιο φιλοευρωπαϊκή και προοδευτική ατζέντα στα κοινωνικά θέματα σε σχέση με τον άλλον.

Όντως η φάση με τη Siemens είναι η μεγαλύτερη σκιά (προσωπικά δε θέλω να τον κρίνω ως "Μητσοτάκη"), απλώς πιστεύω ότι αν βγει πρόεδρος αυτός έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες για συναινέσεις στο κοινωνικό πεδίο.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#188903 Δυστυχώς κι εγώ Άδωνις θα έλεγα μιας και είναι ο μόνος που έχει επαφή με τη πραγματικότητα (σαν μικρομεσαίος επιχειρηματίας) και έχει κάνει κάποιο έργο στην υγεία, αλλά όπως λέει και ο . αυτό δείχνει τη τραγικότητα της κατάστασης και το έλλειμμα που υπάρχει στη πολιτική ζωή θα προσθέσω εγώ.

Πάντως μάλλον θα βγει ο μουστάκιας και η κατάσταση θα μείνει ως έχει
Άβαταρ μέλους
By markvag
Hellenic tifosi έγραψε: (προσωπικά δε θέλω να τον κρίνω ως "Μητσοτάκη")/quote]

Εγώ όμως ναι, καθώς ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να είναι εκεί που είναι σήμερα αν δεν ήταν Μητσοτάκης. :iconcool:

QsisVTS έγραψε:Δυστυχώς κι εγώ Άδωνις θα έλεγα μιας και είναι ο μόνος που έχει επαφή με τη πραγματικότητα (σαν μικρομεσαίος επιχειρηματίας)

Ξέρεις φαντάζομαι πως συμπεριφέρονταν ο μπουμπούκος στους εργαζόμενούς του... :iconcool:

Επιπλέον ήταν βιβλιοπώλης επιπέδου Λιάκουρα... ας μην το ξεχνάμε και αυτό...

Ποια ακριβώς είναι η επαφή του με την πραγματικότητα και με ποια πραγματικότητα;;;;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By pik.
Hellenic tifosi έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Εμένα δεν μου αρέσει κανένας από τους υποψήφιους, αν έπρεπε να διαλέξω με το ζόρι, κι εγώ το Άδωνι θα επέλεγα, αλλά αυτό δείχνει απλά το τραγικό επίπεδο των άλλων.
Ο Κυριάκος απέκτησε μεταρρυθμιστικό προφίλ όψιμα, η αλήθεια είναι πως όπως και όλη η οικογένεια Μητσοτάκη έχει την φωλιά του λερωμένη με την Siemens, ενώ και αυτός βρέθηκε εκεί που είναι λόγω ονόματος.
Οι άλλοι δεν αξίζουν ούτε καν την οποία ενασχόλησή μας μαζί τους.
Όλο αυτό δείχνει την τραγική κατάσταση του κόμματος, που δεν είναι μόνον χρεοκοπημένο οικονομικά, αλλά και πολιτικά και ηθικά.

Αν ήμουν ψηφοφόρος της Ν.Δ και υποχρεούμουν να διαλέξω, ανάμεσα σε Άδωνι και Κυριάκο θα διάλεγα Κυριάκο κυρίως διότι θα εξασφάλιζε μια πολύ πιο φιλοευρωπαϊκή και προοδευτική ατζέντα στα κοινωνικά θέματα σε σχέση με τον άλλον.

Όντως η φάση με τη Siemens είναι η μεγαλύτερη σκιά (προσωπικά δε θέλω να τον κρίνω ως "Μητσοτάκη"), απλώς πιστεύω ότι αν βγει πρόεδρος αυτός έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες για συναινέσεις στο κοινωνικό πεδίο.

εγω που ειμαι ψηφοφορος της ΝΔ δεν θα πηγαινα να ψηφισω για κανεναν και μαλιστα φιλοι μου σαν εμενα δεν θα πανε.
Υποψιαζομαστε οταν ο μαλακας ζητησει ψοφο εμπιστοσυνης και χασει βουλευτες,θα τρεξουν αρχικα Φωφη και Σταυρουλης να βοηθησουν άλλα μαλλον θα στηριξει και η ΝΔ.

Προσωπικα την μερα που θα στηριξει η ΝΔ τον Τσιπρα,θα παψω να ειμαι ΝΔ.
Ηδη και μου ειμαι ψιλοσιχαινομαι.

το πολιτικο τοπιο στην Ελλαδα ειναι εντελως νεκρο και ανυδρο.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#188942 markvag μα για αυτό λέω δυστυχώς, αν αυτό το κόμμα το καλύτερο που έχει να προσφέρει είναι ο μπουμπούκος τότε πολύ απλά δεν υφίσταται αξιωματική αντιπολίτευση

δεν είπα ότι είναι ο καλύτερος δυνατός άνθρωπος για μια τέτοια, αλλά σε σχέση με τους άλλους είναι παιδί της εργατιάς και αυτοδημιούργητος, ακόμα και αν κάνει αυτή τη φαινομενικά αστεία δουλειά (όπως τη κάνει), τουλάχιστον δουλεύει έχει έρθει αντιμέτωπος με καθημερινά προβλήματα

οι άλλοι δε μπορούν να φτάσουν στο επίπεδό του
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#188947 οχι αστεια ρε qsis, γελοια επρεπε να γραψεις...

αλλα τοσα και τοσα εχουν γινει, εχουμε δει και ζησει, σιγα μην κολλησουμε στον αδωνι'ς'...
Άβαταρ μέλους
By IKE
#188952 Παίδες απλά σκεφτείτε ότι στις επερχόμενες εκλογές (όχι, δεν θα είναι το 2019) θα υπάρχουν ατομίδια που θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.

let that sink
Άβαταρ μέλους
By kubiak
kacey έγραψε:τι οπως, εσυ ξερεις τι σε εκφραζει. τοσα ειναι, βγαλε 7-8 γραφικους και αποφασισε.

απορω τι θα μπορουσε κανεις να βρει να τον εκφρασει ως πολιτικος φορεας μετα τα πρωτα 5-6 σε ψηφους κομματα τα οποια ηδη βρισκονται στη σφαιρα της γελοιοτητας, της αντισυνταγματικοτητας, της παρανομιας, της λεηλασιας, της απατεωνιας, της κατασπαταλησης και παραδοσης της χωρας σε εγχωρια και αλλοδαπα αρπακτικα...

α, μερικα ειναι επισης σε αλλο χρονικο πλαισιο και πιθανοτατα σε αλλο πλανητη....
Άβαταρ μέλους
By criuser
#188985 Επειδή βλέπω το παράδοξο , κάποιοι να έχουν έστω και έναν καλό λόγο για τον πιτσαδόρο , να θυμίσω ότι διέλυσε τον ιδιωτικό τομέα και πολλοί που ήταν κοντά στην σύνταξη , βγήκαν άρον-άρον με αποτέλεσμα ο ΟΑΕΕ να έχει μεγάλο θέμα . Οσοι δεν ήταν κοντά στην σύνταξη , σταμάτησαν να δουλεύουν , η δούλευαν αλλά δεν είχαν λεφτά να πληρώσουν και το θέμα μεγάλωσε .
Ταυτόχρονα έβγαλε πάνω από 200.000 ΔΥ στην σύνταξη στα 50 τους , για να μειώσει τάχα το δημόσιο και να κοροϊδέψει τους κουτόφραγκους , με αποτέλεσμα να διαλύσει τα ασφαλιστικά ταμεία , αφού έχασαν εισφορές και χρεώθηκαν συντάξεις και εφ' άπαξ και τώρα πάμε σε μειώσεις για όλους , τους έχοντες πληρώσει εισφορές και σε όσους έχουν χαριστεί και εισφορές και χρόνια εργασίας .

Να μην μιλήσουμε για την αθώωση των πασόκων και των σκανδάλων τους .
Ο άνθρωπος ήθελε απλά να γίνει πρωθυπουργός με κάθε τρόπο . Το αποκορύφωμα ήταν ότι έφερε την αριστερά στην εξουσία .
Άβαταρ μέλους
By markvag
pik. έγραψε:
Προσωπικα την μερα που θα στηριξει η ΝΔ τον Τσιπρα,θα παψω να ειμαι ΝΔ.

Mα... αυτό ήδη έγινε 2 - 3 φορές (στα νομοσχέδια για τη συμφωνία μετά το δημοψήφισμα...) :rtfm:

pik. έγραψε:Ηδη και μου ειμαι ψιλοσιχαινομαι.

Καλά κάνεις... :shifty: :lol: :lol:

pik. έγραψε:το πολιτικο τοπιο στην Ελλαδα ειναι εντελως νεκρο και ανυδρο.

Τελείως όμως... :help:

QsisVTS έγραψε:markvag μα για αυτό λέω δυστυχώς, αν αυτό το κόμμα το καλύτερο που έχει να προσφέρει είναι ο μπουμπούκος τότε πολύ απλά δεν υφίσταται αξιωματική αντιπολίτευση

δεν είπα ότι είναι ο καλύτερος δυνατός άνθρωπος για μια τέτοια, αλλά σε σχέση με τους άλλους είναι παιδί της εργατιάς και αυτοδημιούργητος, ακόμα και αν κάνει αυτή τη φαινομενικά αστεία δουλειά (όπως τη κάνει), τουλάχιστον δουλεύει έχει έρθει αντιμέτωπος με καθημερινά προβλήματα

οι άλλοι δε μπορούν να φτάσουν στο επίπεδό του

Α, έτσι συμφωνούμε... :)