Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#783780 Πιθανόν να δίνουν κάτι τέτοιο οι εταιρείες κινητής, αλλά λογικά δεν θα συμφέρει και θα είναι πανάκριβο.
Άβαταρ μέλους
By glf
#783790 Ναι μπορεί να σου δώσει static και ο πάροχος στη σταθερή σύνδεση. Απλά με IPv6 κανονικά δε θα έπρεπε να το χρεώνουν, αυτό λέω.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#784284 Αλληλούια, με πήραν σήμερα από Cosmote για FTTH, τσίμπησα και κουπονάκια sfbb και πάμε γερά :superman:
Άβαταρ μέλους
By fokion
#784289 βαρα το. αξιζει. αλλα το νου σου... οι μηχανικοι που κανουν τη μελετη ειναι κατσαπλιαδες.... μη στα κανουν τατανα με εναεριες οδευσεις...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#784361 Δε νομίζω, εδώ σ'εμάς είναι υπόγεια

Το κάθε ΑΦΜ να ξέρετε πως έχει δικαίωμα για ένα voucher, οπότε αν έχετε 2 γραμμές στο όνομά σας πρέπει να γίνει μεταβίβαση η 2η σε άλλο ΑΦΜ και για όσο διαρκεί η ισχύς της επιδότησης (2 έτη)

Λογικά στα 2 έτη θα έχει μειωθεί η τιμή καταλόγου και θα μπορούμε να συνεχίσουμε με FTTH στο ίδιο περίπου κόστος.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#784367 και σε μενα υπογεια εφτανε μεχρι απεξω απο το σπίτι ... μετα τα εκαναν τατανα...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#784757 Στο sfbb το Ενεργό κουπόνι: Ναι σημαίνει ότι το έχουν καταχωρήσει και το προχωράνε; Δεν μ'έχουν πάρει ακόμα για το συμβόλαιο που έλεγαν. Όταν έφτιαξα το κουπόνι πάντως έλεγε Όχι στο ενεργό.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#785220 Γιώργο Γκεάκο πόσο δίνεις για τη gbit σύνδεση; Εμένα με κουπόνι μου είχαν πει 51 αν θυμάμαι καλά.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#785221 56.90 νομιζω.
η 57,90

Το κουπονι το μετεφερα απο την 200αρα και ισχυει κανονικα και εδω,
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#785377 Αξιζε η 2,5αρα καρτα τελικα!!!
Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#785380 Παίρνεις και μια στατική IP και ένα καλό router και σηκώνεις άνετα server.
Θυμάστε παλιά που έπρεπε να έχεις μισθωμένη γραμμή αν ήθελες να έχεις server (για σοβαρή/εταιρική χρήση) στον χώρο σου;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Γκεακο πώς ακριβώς αξιοποιείς αυτές τις ταχύτητες;;

Ρωτας ανθρωπο που εχει γεμισει με 8777 ΤεραΜπαι τους σκληρους δισκους του, τι χρειαζεται την ταχυτητα? Σοβαρεψου :s_tongue
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#785394 :lol: :lol: