Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
otso έγραψε:
dimviii έγραψε:πολυ εξυπνο αυτο με τα κολλημενα καπακια στο ξυλο και τα διαφανη κουτακια με τις βιδες.Ουτε καν χωρο δεν σου πιανουν. :thumbsup:

Ενα αλλο εξυπνο που εχω δει,ειναι κομμενα λοξα φυσιγγια απο σιλικονη,κολλημενα το ενα διπλα στο αλλο,και ειχε τοποθετησει δεματικα.Οσο πιο μικρο το δεματικο,τοσο πιο χαμηλα ειχε κοψει το φυσσιγγι της σιλικονης.

καλο και ελεγα που νατα βαλω

μπας κι εχεις κουτακια ;

ξεκίνα με τις μερέντες, έχει κ μεγάλα κ μικρά.
στο τέλος μετά από 60 κουτάκια σε βλέπω +20 κιλά :lol: :lol: :lol:

εγώ θα έλεγα να πας από την αρχή σε μια λογική 2-3 τέτοιων κ τις μεταφέρεις κιόλας αν χρειαστεί. Δίνεις 60€ κ παίρνεις 2 τέτοιες με συνολικά 120 θήκες, που χωρίζονται κ στα 3 αν έχεις ψιλολόγια...
http://www.e-shop.gr/ergaleiothiki-syrt ... TLS.150097

έντιτ, τώρα είδα ότι θέλεις 20 θήκες των 30 :lol: Αν έχεις τόσες πολλές βίδες, ξεκίνα με τα κουτάκια, σε 3 χρόνια θα είσαι οκ !
Άβαταρ μέλους
By dimviii
otso έγραψε:
dimviii έγραψε:πολυ εξυπνο αυτο με τα κολλημενα καπακια στο ξυλο και τα διαφανη κουτακια με τις βιδες.Ουτε καν χωρο δεν σου πιανουν. :thumbsup:

Ενα αλλο εξυπνο που εχω δει,ειναι κομμενα λοξα φυσιγγια απο σιλικονη,κολλημενα το ενα διπλα στο αλλο,και ειχε τοποθετησει δεματικα.Οσο πιο μικρο το δεματικο,τοσο πιο χαμηλα ειχε κοψει το φυσσιγγι της σιλικονης.

καλο και ελεγα που νατα βαλω

μπας κι εχεις κουτακια ;

οχι δεν εχω,αλλα φυσιγγια αδεια απο σιλικονη μπορεις να βρεις ευκολα απο ηλεκτρολογο,αλουμινα κλπ.
τα διαφανη πλαστικα βαζα και καινουρια να τα αγορασεις ειναι παμφθηνα.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
otso έγραψε:επισης ισως δεν καταλαβατε καλα . οταν λεω καμμια 20αρια συρταριερες με 30 κουτακια η καθεμια.

παρε μια παλια βιβλιοθηκη / ραφιερα ή φτιαξε μια με νοβοπαν, και βαλε τα ραφια λοξα καπως ( το εμπρος μερος χαμηλοτερα σε υψος απο το πισω). Το γεμιζεις κουτακια και πετας μεσα οτι εχεις. Καρφωνεις ενα πηχακι στο μπροστινο μερος των ραφιων να τα συγκρατει να μη πεφτουν.
Άβαταρ μέλους
By otso
#249225 ρε ραφια εχω , μια αποθηκη 8χ4 μ γεματη ραφια ειναι και εφτιαξα και παταρι . PeterPan καμμια αντιρηση αλλα ειδες τις διαστασεις της ; σε ξεγελάει η φωτο 38.5 x 16 x 48.5 cm (Μ x Π x Υ). 60 κουτακια πρεπει να ειναι τοσο μικρα που δεν φτανουν για καρφιτσες και πινεζες . γι αυτο ποσταρισα επειδη ειναι ολα πολυ μικρα δυσαναλογα για τα λεφτα που ζητανε.

αυτος που θα βγαλει τα τετραγωνα πλαστικα μπουκαλια θα σπασει στο φραγκο .
μαλλον πρεπει να κατοχυρωσω την ιδεα
Άβαταρ μέλους
By trident1971
otso έγραψε:ρε ραφια εχω , μια αποθηκη 8χ4 μ γεματη ραφια ειναι και εφτιαξα και παταρι

Οτσο τοτε θες μεγαλυτερη αποθηκη. Περάστε παρακαλω στο τόπικ "Οικοδομες-κατοικιες", εκει θα σας εξυπηρετησουν :lol:

otso έγραψε:αυτος που θα βγαλει τα τετραγωνα πλαστικα μπουκαλια θα σπασει στο φραγκο

Κατι γαλατα δεν κυκλοφορουν με τετραγωνισμενο μπουκαλι ή κανω λαθος? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:ρε ραφια εχω , μια αποθηκη 8χ4 μ γεματη ραφια ειναι και εφτιαξα και παταρι . PeterPan καμμια αντιρηση αλλα ειδες τις διαστασεις της ; σε ξεγελάει η φωτο 38.5 x 16 x 48.5 cm (Μ x Π x Υ). 60 κουτακια πρεπει να ειναι τοσο μικρα που δεν φτανουν για καρφιτσες και πινεζες . γι αυτο ποσταρισα επειδη ειναι ολα πολυ μικρα δυσαναλογα για τα λεφτα που ζητανε.

http://www.t-dexion-sapo.net/products/% ... %CE%B9-d1/ ?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
otso έγραψε:

Εικόνα

http://www.ab.gr/click2shop/GALAKTOKOMI ... /p/7078067

και αμα θελεις πιο μεγαλα τετραγωνα ,υπαρχουν απο ηλιελαιο,στα 4 λιτρα αν θυμαμαι καλα.
Άβαταρ μέλους
By otso
#249271 θενκς μπιλλ τιμες απο συρταριερες δεν εχει ομως , θα τον παρω τηλ επειδη ειναι στον δρομο μου οταν κατεβω αθηνα

σαν τα πλαστικα κουτια αποθηκευσης εχω μεγαλα μεταλλικα

dimviii ακριβο γαλα . θαθελα και κανα δραπανο στα 550 με 750 γιατι τα επαιξε το μικρο μου . να υποχρεωθω η δεν αξιζει τον κοπο;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#249278 ειναι πολυ μικρο το ποσο ρε οτσο,δεν αξιζει,οχι για την υποχρεωση,αλλα εαν πληρωσεις και την μεταφορα μια η αλλη θα παει.
http://www.skroutz.gr/c/947/drapana.html
Άβαταρ μέλους
By otso
#249318 κοιταζα την κοκκινη σειρα και ειδα το 1050 και το λιγουρευτικα αλλα δεν το φτανω οπως και ναχει . το παθος για εργαλεια με τρελαινει ωρες ωρες .
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#255910 Έχω τα εξής 2 κλιματιστικά carrier http://www.skroutz.gr/s/3459964/Carrier ... 025M2.html
Αυτό του υπνοδωματίου το είχα ανοίξει ελάχιστες φορές τον χειμώνα για ζεστασιά. Κάποια στιγμή σταμάτησε να βγάζει ζεστό, απλώς έβγαζε αέρα. Δεν ξέρω γιατί. Το άνοιξα πάλι χθες βάζοντάς το στο κρύο, αλλά έβγαζε πάλι αέρα κοπανιστό, όχι κρύο.

Το άλλο δουλεύει μια χαρά. Απ'έξω βλέπω κάτι καφέ κηλίδες στον σωλήνα που πηγαίνει στην εξωτερική μονάδα, όμως οι περισσότερες στον σωλήνα της μονάδας που λειτουργεί. Ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαρροή; Να φωνάξω αυτόν που μου τα έβαλε ή να πάρω στην carrier καθώς είναι καινούρια και είναι ακόμα στην εγγύηση;

Επίσης το τηλεχειριστήριο έχει ένα κουμπί check αλλά δεν ξέρω τι κάνει ο κάθε κωδικός ούτε γράφει κάτι στο manual, μήπως έβγαινε από εκεί άκρη.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#255913 Dimitris ενας τεχνικος μου ειχε πει ενα κολπακι για να ξερω εαν το κλιματιστικο εχει χασει το φρεον του.
Το βαζεις μπροστα,και μετα απο 10 λεπτα λειτουργιας πας και πιανεις το ενα ρακορ που ερχετε το σωληνακι απο την μεσα μοναδα. Δεν θυμαμαινα σου πω ποιο απο τα 2 ρακορ ειναι,αλλα το ενα πρεπει να ειναι εντελως παγωμενο.
Εαν δεις οτι δεν ειναι παγωμενο το ενα απο τα δυο,θελει συμπληρωμα φρεον.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#255916 οκ θα το δοκιμάσω. Έστω ότι θέλει συμπλήρωμα φρέον, τι μπορεί να φταίει γι'αυτό; Μιλάμε για καινούρια μηχανήματα χωρίς καν ούτε ένα έτος ζωής. Τον Σεπτέμβρη τα έβαλα. Ν'απευθυνθώ στον ψυκτικό για πρόβλημα εγκατάστασης ή την μαμά εταιρεία για πρόβλημα συσκευής ? Γιατί πες ότι βάζω και το χάσει πάλι το φρέον μετά μη γίνω ο πλέρωνε μλκ
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#255920 εφοσον ειναι στην εγγυηση μην ακουμπας τιποτα. Αντιπροσωπεια μονο,για να μην εχουν να λενε οτι το ακουμπησε μη εξουσιοδοτημενος τεχνικος κλπ πιπες.
Φυσικα δεν ειναι φυσιολογικο να χασει το φρεον απο το Σεπτεμβρη. Εγω σε ενα general εχω να φωναξω τεχνικο 12 χρονια. Ουτε φρεον ουτε τιποτα.
το φρεον μπορει να το χανει και απο λαθος εγκατασταση. Εννοειτε οτι ουτε τωρα πρεπει να πληρωσεις φρεον που θα χρειαστει. Δεν φταις εσυ.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#256029 Εξαρτάται και ποιος έκανε την εγκατάσταση και τι κάλυψη σου δίνει. Αν το πήρες από ένα μαγαζί και στο έβαλε ο ψυκτικός της γειτονιάς σου ίσως να σου πούν ότι αυτός δεν στο έβαλε καλά....