224v έγραψε:παντως στη Μολδαβια ολη η ιστορια ειχε ληξει οριστικα στα ανωτατο δικαστηριο με απαλλαγη. εδώ καποιοι την ανοιξαν παλι από την αρχη θα δουμε τι θα βγει στον επομενο βαθμο.
Αληθεια για την εξέλιξη της αιτησης αδειας για τον Κουφοντινα εχουμε αποψη?? Ευτυχως βρεθηκε ενας να πει το αυτονοητο, Ότι αφου δεν εχει μετανιώσει όπως απαιτει ο νομος δεν δικαιούται τη αδεια…
Αν εννοείς πως είχε λήξει κανονικά, επειδή δεν μπορούσαν να τον ακουμπήσουν λόγω διπλωματικής ασυλίας, ναι. Αν αυτό εσύ το θεωρείς "λήξη" , εγώ έχω άλλη άποψη.
Καταλαβαίνω τις όποιες συμπάθειες, αλλά ο τυπάκος καταδικάσθηκε για το γεγονός πως όντας διπλωματικός υπάλληλος της χώρας μας, "ψώνιζε" έφηβους για να βγάζει γούστα. Εξαιρετικός εκπρόσωπος της χώρας, το δίχως άλλο!
Ο Κουφοντίνας πάλι, βλέπω κολλάει παντού. Προφανώς και είναι στην δικαιοδοσία του εισαγγελέα να αποφασίσει, αν και δεν είμαι σίγουρος πως η μεταμέλεια είναι το νούμερο 1 κριτήριο, περισσότερο είναι αν υπάρχει φόβος να επαναλάβει τα εγκλήματά του.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, σε πολύ λίγα χρόνια ο Κουφοντίνας θα μπορεί να αποφυλακιστεί κανονικά, τότε τι θα κάνουμε;

Θεωρώ πως το έγραψα αρκετά απλά.