- 18 Νοέμ 2014, 00:40
red_monster έγραψε:σε ενοχλεί το δικαίωμα ή η αισθητική του θέματος?<br abp="966"><br abp="967">κατά τα άλλα, τοποθέτησες μια αλγεβρική ανίσωση και στην ανέτρεψα ... τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο... <br abp="968"><br abp="969">αναλογίσου μόνο πόσο ψυχικό σθένος και πόση θέληση έχει ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων για να υιοθετήσει ένα παιδί κόντρα σε όλο το επιθετικό και προσβλητικό κλίμα 
Δεν ανέτρεψες τίποτα...
Γιατί θεωρείς ότι όλα τα ζευγάρια ετερόφυλων ως τέρατα. Για μένα είναι προφανώς ανάξια για γονείς, και χρήζουν ψυχιατρικής βοήθειας.
Πως εξασφαλίζεις ότι ένα ομόφυλο ζευγάρι δε θα κάνει τα ίδια;
Προσβλητικό θα είναι το κλίμα για το παιδί που θα μεγαλώσει. Αυτό είναι που δε σκέφτεται κανείς σας. Δε ζούμε σε αγγελικά πλασμένο κόσμο. Ακόμα και να επιτραπεί η υιοθεσία, ξέρετε τι έχει να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο παιδί;; Ή στα παπ@κια σας; Θα μου πείτε, γιατί να τα αντιμετωπίσει, και ότι αυτό θέλετε να αλλάξετε. Καλή τύχη. Διαφωνώ και δε θα συμμετέχω. Τουναντίον, αν ζητηθεί η γνώμη μου θα θελήσω να μείνει η κατάσταση ως έχει.
Γνώμη σας, και γνώμη μου-μας. Δε χρειάζονται ούτε προσβολές, ούτε ανόητα gif για να την πούμε έμμεσα στον άλλον, ούτε τίποτα
A-Viper7 έγραψε:Οτι γαμεί κανείς καλό είναι...
Μακριά από τον κώλο μας... Και μιλάω πάντα για μένα.
Religion: The greatest bullshit ever told
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας