Anonymous Founder έγραψε:
Τα 2ευρα είναι μέχρι 2 το μήνα.
ναι αλλά εμένα πώς μου τα πήρε 3 φορές;
μήπως επειδή είμαι φοβερός τύπος;
Anonymous Founder έγραψε:
Τα 2ευρα είναι μέχρι 2 το μήνα.
AT&T Inc. (T) was accused in a lawsuit by U.S. regulators of deceiving at least 3.5 million smartphone customers who paid for unlimited data plans and had their transmission speed drastically reduced in a practice known as “data throttling.”
AT&T in 2011 began throttling speeds for customers who went over their data limits and failed to adequately notify them, the Federal Trade Commission said. The agency is seeking a court order halting the practice and millions of dollars in damages for customers. Most of those affected were Apple iPhone users.
...
tazio έγραψε:Ρε παλικάρια που έχετε Wind f2g, ο μετρητής δεδομένων στην εφαρμογή τις τελευταίες ημέρες τρέχει λίγο βιαστικά και αδειάζουν τα mb ποιο γρήγορα ή μου φαίνεται;
drdino έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Ρε μάγκες, εσείς που είστε γραμματιζούμενοι ξενιτεμένοι από τις Οξφόρδες, θέλει ο boss ένα εγγλέζικο νούμερο με ένα απλό προγραμματάκι με χρόνο ομιλίας για όλα τα εγγλέζικα δίκτυα. Τι να κοιτάξω? Η Vodafone από αυτά που βλέπω στο ιντερνέτ δε μου γεμίζει το μάτι.
Γιατί πρόγραμμα κι όχι καρτοκινητό;
Μια παλιοσύνδεση θέλω εκεί γύρω στα 30-40 λίρια. Απ' ότι βλεπω τώρα στις αναλύσεις του λογαριασμού του πιο πολύ συνδέεται με O2 όταν είναι στα Λονδίνα. Λέει τίποτα η Ο2? Οικονομική τη βλέπω αλλά σήμα έχει?
Deleted User 1 έγραψε:Ρε μάγκες, εσείς που είστε γραμματιζούμενοι ξενιτεμένοι από τις Οξφόρδες, θέλει ο boss ένα εγγλέζικο νούμερο με ένα απλό προγραμματάκι με χρόνο ομιλίας για όλα τα εγγλέζικα δίκτυα. Τι να κοιτάξω? Η Vodafone από αυτά που βλέπω στο ιντερνέτ δε μου γεμίζει το μάτι.
Deleted User 1 έγραψε:Έχομε και εταιρίες να το χρεώσουμε! Δεν είμαστε τίποτα παλιοτελευταίοι!
Deleted User 1 έγραψε:Καλά στο τέλος δεν θα γίνει τίποτα αλλά εγώ πρέπει να έχω ένα proposition έτοιμο. Μάλλον Ο2 θα είναι η πρότασή μου.
12 Months Unlimited Mins Unlimited Texts 1GB 4G ready
£19.00
axel12p έγραψε:
Και είναι και επαγγελματικός χώρος...

vasilis έγραψε:axel12p έγραψε:
Και είναι και επαγγελματικός χώρος...
απο όσους ξέρω, κανένα γραφείο δεν άντεξε πάνω απο 5 μήνες με cyta.

Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]