Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Anonymous Founder έγραψε:
Τα 2ευρα είναι μέχρι 2 το μήνα.

ναι αλλά εμένα πώς μου τα πήρε 3 φορές;

μήπως επειδή είμαι φοβερός τύπος; :s_cool
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#30418 AT&T Sued by FTC Over ‘Throttling’ Smartphone Data Speeds (Bloomberg)
AT&T Inc. (T) was accused in a lawsuit by U.S. regulators of deceiving at least 3.5 million smartphone customers who paid for unlimited data plans and had their transmission speed drastically reduced in a practice known as “data throttling.”

AT&T in 2011 began throttling speeds for customers who went over their data limits and failed to adequately notify them, the Federal Trade Commission said. The agency is seeking a court order halting the practice and millions of dollars in damages for customers. Most of those affected were Apple iPhone users.
...
Άβαταρ μέλους
By tazio
#32645 Ρε παλικάρια που έχετε Wind f2g, ο μετρητής δεδομένων στην εφαρμογή τις τελευταίες ημέρες τρέχει λίγο βιαστικά και αδειάζουν τα mb ποιο γρήγορα ή μου φαίνεται;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
tazio έγραψε:Ρε παλικάρια που έχετε Wind f2g, ο μετρητής δεδομένων στην εφαρμογή τις τελευταίες ημέρες τρέχει λίγο βιαστικά και αδειάζουν τα mb ποιο γρήγορα ή μου φαίνεται;

Κανονικά μου τα μετράει
Σύγκρινε με το μετρητή του κινητού
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
drdino έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Ρε μάγκες, εσείς που είστε γραμματιζούμενοι ξενιτεμένοι από τις Οξφόρδες, θέλει ο boss ένα εγγλέζικο νούμερο με ένα απλό προγραμματάκι με χρόνο ομιλίας για όλα τα εγγλέζικα δίκτυα. Τι να κοιτάξω? Η Vodafone από αυτά που βλέπω στο ιντερνέτ δε μου γεμίζει το μάτι.

Γιατί πρόγραμμα κι όχι καρτοκινητό;

Θα στείλω κοτζαμάν καναλάρχη να βάζει κάρτα? :tomato: Μια παλιοσύνδεση θέλω εκεί γύρω στα 30-40 λίρια. Απ' ότι βλεπω τώρα στις αναλύσεις του λογαριασμού του πιο πολύ συνδέεται με O2 όταν είναι στα Λονδίνα. Λέει τίποτα η Ο2? Οικονομική τη βλέπω αλλά σήμα έχει?
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:Ρε μάγκες, εσείς που είστε γραμματιζούμενοι ξενιτεμένοι από τις Οξφόρδες, θέλει ο boss ένα εγγλέζικο νούμερο με ένα απλό προγραμματάκι με χρόνο ομιλίας για όλα τα εγγλέζικα δίκτυα. Τι να κοιτάξω? Η Vodafone από αυτά που βλέπω στο ιντερνέτ δε μου γεμίζει το μάτι.

Πρεπει να είναι κατοικος Αγγλιας και να εχει credit history για να κανει συνδεση. Δεν προκειται να του δωσουν. Καρτοκινητο είναι μονόδρομος.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#33575 Έχομε και εταιρίες να το χρεώσουμε! Δεν είμαστε τίποτα παλιοτελευταίοι! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:Έχομε και εταιρίες να το χρεώσουμε! Δεν είμαστε τίποτα παλιοτελευταίοι! :rtfm:

Αν είναι ετσι ολες οι εταιρειες εχουν business plans. Απλα διαλέγεις ένα και προχωρας. Τα παντα είναι γτπ btw (50-100m από την Oxford Str δεν εχει σημα αν σου λεει κατι)....πχ Vodafone εχει call centre στην Ινδια και αντε να βγαλεις ακρη.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#33586 Καλά στο τέλος δεν θα γίνει τίποτα αλλά εγώ πρέπει να έχω ένα proposition έτοιμο. Μάλλον Ο2 θα είναι η πρότασή μου.

12 Months Unlimited Mins Unlimited Texts 1GB 4G ready

£19.00
Άβαταρ μέλους
By tazio
#33622 Ευχαριστώ για την απάντηση. Είχε κολλήσει ο μετρητής μου και με έκανε να ψαχτώ.

Στάλθηκε από την αφεντομουτσουνάρα μου ...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Deleted User 1 έγραψε:Καλά στο τέλος δεν θα γίνει τίποτα αλλά εγώ πρέπει να έχω ένα proposition έτοιμο. Μάλλον Ο2 θα είναι η πρότασή μου.

12 Months Unlimited Mins Unlimited Texts 1GB 4G ready

£19.00

t-mobile ειχα ενα καταπληκτικο προγραμμα. ΟΛΑ unlimited με 26 λιρες το μηνα.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#35013 Άλλαγή εχθες από ΟΤΕ σε Cyta με πολλά προβλήματα.

Μου έδωσαν ένα ADB router Pirelli το οποίο ανά μισή ώρα κολλάει με αποτέλεσμα να χάνεται internet, τηλεφωνία, δίκτυο τα πάντα. Όσο και να το αφήσεις, δεν ξεμπλοκάρει με τίποτα, οπότε διαρκώς ανοιγοκλείνω το router ώστε να επανέλθουν.

Πήρα την τεχνική υποστήριξη τρεις φορές τηλέφωνο και ακόμη το ψάχνουν. Αν είναι θέμα τεχνικού (για αλλαγή router το κόβω) θα έρθει από Δευτέρα με το καλό.

Και είναι και επαγγελματικός χώρος... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
axel12p έγραψε:

απο όσους ξέρω, κανένα γραφείο δεν άντεξε πάνω απο 5 μήνες με cyta.
Άβαταρ μέλους
By corsair
vasilis έγραψε:
axel12p έγραψε:

απο όσους ξέρω, κανένα γραφείο δεν άντεξε πάνω απο 5 μήνες με cyta.

2 χρόνια τους ειχα... δεν ειχα ποτε καποιο ουσιαστικο θεμα. Επισης το Cinturato Pirelli αν και λιγο σκληρό, ειναι απο τα καλα modemia...