Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#432843 ειχα σχολασει νωρις και το εβλεπα λαιβ στη τηλεοραση(αυτό που επεσε στον 2ο πυργο) δεν πιστευα στα ματια μου.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimviii έγραψε:ειχα σχολασει νωρις και το εβλεπα λαιβ στη τηλεοραση(αυτό που επεσε στον 2ο πυργο) δεν πιστευα στα ματια μου.

16 χρονών τότε, απογευματάκι, ήμουν στο φροντιστήριο για το Λύκειο και στα διαλείμματα κατέβαινα κάτω στον περιπτερά που ήταν ΑΕΚτζής και σκοτωνόμασταν. Ε είχε και μια TV εκεί μέσα στο περίπτερο και έπαιζε κάνα Σεφερλή που ήταν και της μόδας τότε.
Ξαφνικά έκτακτο και είδαμε τα γνωστά...
Συγκλονιστικό. Το σκεφτόμουν το πρωί και είχα ανατριχιάσει ρε φίλε.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#432976 Εγώ θυμάμαι ήμουν στον Βασιλόπουλο με την μάνα μου μετά το σχολείο και παίρνει ο πατέρας μου στο κινητό να μας πει τα καθέκαστα. Μείναμε παγωτά, είχε και μια τηλεόραση παραδιπλα κι έδειχνε τα πλάνα. Σοκ...
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#432977 Ψιλοκοιμόμουν μεσημεράκι στο σπίτι, ανοίγω τα μάτια και βλέπω τα αεροπλάνα να πέφτουν και τους πύργους να καπνίζουν...
Πάω στο άλλο δωμάτιο, ήταν ο αδερφός μου με τον πατέρα μου, τους ρωτάω "είδατε τι γίνεται στην αμερική;", και μου απαντάνε "όχι".
Ε, ανάβουμε την τηλεόραση και μένουμε όλοι να κοιτάμε σα μ*λάκες...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#432982 Εξεταστική Σεπτεμβρίου, μπαίνοντας 4ο έτος τηλεφωνώ κολλητό για ευχές γενεθλίων και ασυναίσθητα ανοίγω τηλεόραση...

:sorry:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#432987 Τοτε οπως καθε μερα ειχα ξυπνησει και ετοιμαζομουν να παω στην δουλεια με τα ποδια γιατι ηταν γυρω στο 1 χμ μακρια. Ηταν 8 πμ νομιζω, και καθε πρωι τοτε ανοιγα το CNN να βλεπω κανα νεο ενω ετοιμαζομουν. Βλεπω τον παρουσιαστη να λεει οτι εχει καπνο στο WTC και μαλλον ενα μικρο αεροπλανο επεσε πανω του ατυχημα. Αν θυμαμαι καλα πηγα στην δουλεια, διαφορες φημες επαιζαν μεχρι που βγηκε live το δευτερο αεροπλανο να σκαει στον αλλο πυργο και ολοι να καταλαβουν τι γινεται. Βλέπαμε live στις τηλεοράσεις που ειχε στον οροφο τι γινονταν μεχρι τις 10¨30- 11 πμ μεχρι που καποιος τις εκλεισε. Τοτε μας ειπαν οποιος θελει μπορει να φυγει και να γυρισει σπιτι του. Αυτό εγινε σε ολο το κεντρο, τους αφησαν να πανε σπιτι γιατι υπαρχε ανησυχια για οικογενειες κλπ.

Στην αλλη ακρη του Ατλαντικου δεν εδειξαν καθολου κοσμο να πεφτει κατω ουτε μαρτυριες αυτων που ειδαν κοσμο να χανεται. Αυτα στον Αντ1 satellite τα ειδαμε.
Τελευταία επεξεργασία από GTS και 11 Σεπ 2017, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#432988 Δουβλινο...Μια ιρλανδεζα συναδελφος μας λεει οτι εγινε ατυχημα με ενα αεροπλανο...
Σχολαμε ,παμε σπιτι..δεν ειχαμε τβ ακομα...Υπνος..Τα ειδαμε το βραδυ σε μια pub...
Την αλλη μερα η CITI κλειστη οπως ολες οι αμερικανικες τραπεζες..
Άβαταρ μέλους
By cosneo
kubiak έγραψε:Ψιλοκοιμόμουν μεσημεράκι στο σπίτι, ανοίγω τα μάτια και βλέπω τα αεροπλάνα να πέφτουν και τους πύργους να καπνίζουν...
Πάω στο άλλο δωμάτιο, ήταν ο αδερφός μου με τον πατέρα μου, τους ρωτάω "είδατε τι γίνεται στην αμερική;", και μου απαντάνε "όχι".
Ε, ανάβουμε την τηλεόραση και μένουμε όλοι να κοιτάμε σα μ*λάκες...

Ακριβώς έτσι.
Ψιλοκοιμομουν αλλά η τηλεόραση έπαιζε και ανοιξαν τα μάτια μου κοιτώντας την οθόνη ακριβώς σε αυτη την στιγμή.
Εικόνα
Πολυ ξαφνικη η εικόνα, δεν καταλαβα τι ακριβώς έβλεπα και στο καπάκι ακούω τον Ευαγγελάτο να ωρύεται ...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#432993 Ήμουν στα "μαγευτικά" Ιωάννινα, στο σπίτι του τότε αισθηματος, αυτή πήγε νωρίς το πρωί στην σχολή κι εγώ περίμενα αποτελέσματα πανελληνίων σίγουρος ότι θα βρεθώ Γιάννενα. Ξύπνησα, έφτιαξα την φραπεδαρα μου και άνοιξα TV. Ξαφνικά άρχισαν τα έκτακτα και τα αποτελέσματα μπήκαν σε 2η μοίρα, ειδικά όταν έσκασε το 2ο σε ζωντανή σύνδεση πίστευα ότι ο έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας τα είχε κάνει σκατά και περίμενα να αρχίσουν να σκάνε αεροπλάνα παντού. Τελικά το απόγευμα έφυγα για Λάρισα γιατί πέρασα εκεί

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#432996 Ήμουν στο μαγαζί και μόλις άκουσα στο Ραδιόφωνο το έκτακτο έβαλα στον υπολογιστή Σκάι και είδα την τραγωδία.
Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα!!

ΥΓ. Μπουσσε, 16 χρονών;
Βάλε σποιλερ ρε φίλε, δεν τα γράφουν έτσι απότομα αυτά!

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By g8777
#432999 Το γεγονος οτι ΟΛΟΙ θυμομαστε που βρισκομασταν οταν μαθαμε για τους Διδυμους Πυργους φανερωνει και το ποσό των σελιδων που θα τους αφιερωσει η Ιστορια.

Φοιτητης, διαβασμα εξεταστικης, ανοιγω τυχαια την TV----> ΣΟΚ.

Θυσιαζω το τηλεφωνο, μπαινω στο ιντερνετ :shifty: , ΟΛΑ τα αμερικανοσαιτ πεσμενα. Ανατριχιλα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#433041 Αγγλία επιστρέφω σπίτι, βλέπω κόσμο στο πεζοδρόμιο σε βιτρίνα με ηλεκτρονικά και τηλεοράσεις, πάω να δω τι βλέπουν. Θεωρώ ότι βλέπω σκηνές από κάποιο επερχόμενο ηλεκτρονικό παιχνίδι... μου πήρε αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να αποδεχτώ ότι αυτό που βλέπω είναι αληθινό.

Ήταν μια μοναδική εμπειρία που ξεπερνώντας ακόμα και ταινίες τύπου James Bond, άλλαξε/απομυθοποίησε την αόριστη έννοια της τρομοκρατίας για ολόκληρο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#433056 Εγώ ήμουν στο χωριό, περίοδο εξεταστικής μεν αλλά εγώ έπαιζα στο pc δε, Baldur's gate ή civilization (τα κολλήματα μου εκείνη την περίοδο) και άκουγα sport fm στο Ραδιόφωνο, αν θυμάμαι καλά Χρήστο Χαραλαμποπουλο ( Τσακα τσουκα ) με Μπάμπη Χριστογλου και τους ακούω να σχολιάζουν αυτό που συνέβαινε. Έτρεξα στον κάτω όροφο που ήταν η τηλεόραση και έμεινα να παρακολουθώ όσα συνέβαιναν

< >