Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g47
The Ace έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:...Η φάση ήταν σκέτη αμηχανία. Ούτε το εγώ μου τονώθηκε ούτε τίποτα...

Είπαμε, είσαι μικρός ακόμα, έχεις ψωμιά να φας.... :s_tongue

Που να σου τύχει να είναι η νυν και η μέλλουσα στο ίδιο μαγαζί σε διαφορετικά τραπέζια, και εσύ να πρέπει (α) να τρέχεις από το ένα στο άλλο με άπειρες δικαιολογίες, ενώ (β) ταυτόχρονα δεν πρέπει να μάθουν η μία την ύπαρξη της άλλης :help:

Για να μην σου πω το ακόμα χειρότερο, να σε πετύχει η νυν στο εντελώς ξεκάρφωτο στο δρόμο αγκαλίτσα με την -πιθανή- μέλλουσα :help: :help:

Παθών :oops:

Και πως τη σκαπουλαρες?
Ειδικα στη τελευταια περιπτωση. :lol:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
g47 έγραψε:
The Ace έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:...Η φάση ήταν σκέτη αμηχανία. Ούτε το εγώ μου τονώθηκε ούτε τίποτα...

Είπαμε, είσαι μικρός ακόμα, έχεις ψωμιά να φας.... :s_tongue

Που να σου τύχει να είναι η νυν και η μέλλουσα στο ίδιο μαγαζί σε διαφορετικά τραπέζια, και εσύ να πρέπει (α) να τρέχεις από το ένα στο άλλο με άπειρες δικαιολογίες, ενώ (β) ταυτόχρονα δεν πρέπει να μάθουν η μία την ύπαρξη της άλλης :help:

Για να μην σου πω το ακόμα χειρότερο, να σε πετύχει η νυν στο εντελώς ξεκάρφωτο στο δρόμο αγκαλίτσα με την -πιθανή- μέλλουσα :help: :help:

Παθών :oops:

Και πως τη σκαπουλαρες?
Ειδικα στη τελευταια περιπτωση. :lol:

Στην πρώτη περίπτωση, με πλάτες από κολλητούς, τα κατάφερα. Στην δεύτερη προφανώς δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, έπαθα κοκομπλόκο για κανά 5λεπτο, τις είχα αφήσει να μαλιοτραβιούνται, και μετά λέω "φεύγω" και σηκώθηκα και έφυγα (και μάλιστα γύρισα Αθήνα, το σκηνικό έγινε εκτός Αθηνών, εξ'ου και το αναπάντεχο της επίσκεψης της νυν :oops: )

Πάντως η σχέση με την νυν συνεχίστηκε κανονικά, για να μην πω ότι βελτιώθηκε κιόλας :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By bill33
KiloMeater έγραψε:Κανονίζουμε σήμερα να πάμε για καφέ με μια συνάδελφό... που θα πάμε, στο τάδε, (δεν το ξέρω), πως θα πάμε, περνάω να σε πάρω, οκ; οκ.

Φτάνω λοιπόν και σκάει μύτη με ντύσιμο βάψιμο ποοοοοολυ προσεγμένο. Ταγιέρ ,(λίγο κοντό αλλά...no complains), τακούνι και όλα τα σχετικά. Δε λέω και στη δουλειά φροντισμένη είναι αλλά σήμερα ήταν αλλού, και η περίσταση δεν ήταν για τέτοια....

που να μην πήγαινα, μου βάλε το διάολο μέσα μου.....

Δεν ξέρω τι να υποθέσω.Η γυναίκα σου τι λέει; :hmmm: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By 2014
#33146 Κ που να είναι η μάνα της νυν στο κομμωτήριο, δίπλα δίπλα με την ... εχμ ... άλλη νυν κ να λέει στην κομμώτρια ιστορίες για το πόσο καλό παιδί είναι ο έτσι της κόρης της, ποιος είναι, πότε έκανε τι έκπληξη στην κόρη της, πόσο της αρέσει κ όλα τα σχετικά. Η κομμώτρια, κολλητή της νυν που χτενιζόταν, να προσπαθεί να μπαλώσει τ' αμπάλωτα κ εσύ να δέχεσαι επίσκεψη μιας νυν που βγάζει καπνούς απ' τ' αυτιά...
Κ όμως, φίλε μου, τα μπάλωσα. Έχει περάσει τόσος καιρός που δεν θυμάμαι πως, αλλά τα μπάλωσα. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#33156 Τσάμπα το τραπέζι, τα λεφτά, το Κολωνάκι...
Τι άλλο πρέπει να κάνει ο άνθρωπος για να σπρώξει πια;
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#33160 Αμαρουσιο παρακαλω. Μεταφερθηκε το 4711 και εννοειται δεν πληρωσαμε οι μπακουροι. Εκαστος το μεριδιο του.

Οι υπολοιποι δεν παιξανε παντως μπαλα. Δεν ξερω γιατι. Μαλλον το παρεακι ηταν στα πλαισια του friendzone αν εξαιρεσεις εμενα που ημουν σε εντεταλμενη υπηρεσια αλλα τσομπησα απο σβερκο.

< G3
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#33171 Ντάξει μωρέ κι εκεί να μη φάμε κάτι θα βρεθεί. Τώρα θα αφήσω μια βδομαδούλα να περάσει να ξεχαστεί λίγο το θέμα και μετά θα ξανακανονίσω "τυχαία" συνεύρεση σε κοινή παρέα και ότι κάτσει. Τι είχαμε, τι χάσαμε.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#33176 Γιατί δεν χώνεσαι στα ίσια; Πάρε την τηλέφωνο, εξήγησέ της τι παίχτηκε, ζήτα της να βγείτε και τέλος. Εκτός κι αν είστε πιτσιρίκια. :lol: