Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#139980 Aνέβηκα στη ζυγαριά απόγευμα, πλήρης δηλαδή, όχι στεγνός μετά την πρωινή... εκκένωση :lol:
και ο δείκτης ακούμπησε τα 90 :rant: . Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ζέστη ξεζέστη, ξεκινάω
ποδήλατο 40km την ημέρα, τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα και κόβω το αλκοόλ τα βράδια
που κάθομαι σπίτι, άντε να δούμε...

Μπράβο και από εμένα σύντροφε geako!
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#193973 Up.

τον τελευταίο ενάμισι μήνα αποφάσισα να αλλάξω την διατροφή μου. Λόγω δουλειάς τον τελευταίο χρόνο, παρατήρησα ότι είχα πλέον φτάσει στα 74 κιλά (1.75 ύψος) για πρώτη φορά στη ζωή μου. Δυστυχώς κάθε φορά που πήγαινα offshore γύριζα με λίγο βάρος παραπάνω το οποίο αν γενικά κινούμαι δεν έχανα.

Δεν έκανα τπτ ιδιαίτερο εκτός απ το να αυξήσω πολύ την κατανάλωση σαλατικών και φρούτων και να κόψω το φαγητό έξω. Περιόρισα λίγο τις ποσότητες, λίγο τα γλυκά και μετά από ενάμισι μήνα, για πρώτη φορά μετά απο 7 χρόνια ζυγίστηκα και είμαι 69 :superman:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#193999 Κατσε , για να καταλαβω τωρα: Πηρες 5 κιλα , εφτασες τα ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ και επεσες στα φρουτοσαλατικα;
ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ; :rant: :rant: :rant: :rant:

Tην τελευταια φορα που ημουν 74 ηταν το 1974. :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#194100 Kι εγώ με 1.74 στα 70 κιλά είμαι μετά από το προχθεσινό ζύγισμα. Βέβαια θα θελα 2-3 κιλά παραπάνω αλλά δυστυχώς δε τα παίρνω ομοιόμορφα οπότε μόλις δω να μεγαλώνει η μπάκα μειώνω την κατανάλωση. Τώρα όμως ένα πιτόγυρο θα το φάω. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#208111 1.82
85Κg.

οι γιορτες μας μαμησαν.
και το κρεσεντο το συνεχιζω.

geo εισαι ψηλο αγορι εσυ δεν εχεις αναγκη
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#208124 εγώ έχω πέσει ελαφρώς και είμαι στα 96-97 σταθερά το τελευταίο καιρό (1.78 ύψος) , αλλά έχω πέσει αισθητά σε πόντους σε σημείο που μου λένε ότι αδυνάτισα όσοι δε με βλέπουν συνέχεια οπότε μια χαρά

μέχρι το καλοκαίρι λογικά θα συνεχίσω να χάνω αλλά δε θέλω να πέσω κάτω από 92-93 δεν έχει νόημα..
βέβαια το να μη χάσεις είναι εύκολο :shifty:

Geo f1 έγραψε:Ισως καποιοι ειχαν δικιο. Θα είμαι χοντρος. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

< 3

δε νομίζω ότι είσαι χοντρός με την έννοια που εννοούμε το χοντρό και ούτε όλοι οι άνθρωποι έχουν τον ίδιο σωματότυπο για να παίρνουμε σαν ευαγγέλιο τη φόρμα με τα "ιδανικά κιλά", βλακείες