Γι'αυτό το πανί ο Μίνος και οι υπόλοιποι είπανε δεκαπέντε φορές χτες ότι ο τσακωμός έγινε για τα πολιτικά.
Αλήθεια τι βυσμα παίζει να έχει στην ΕΡΤ αυτό το ΑΡΔάκι?
R21
junior gt έγραψε:Βρήκανε λέει σφυρί και κοντάρια. Εσύ έχεις σφυρί G μου στο σπίτι σου? Κοντάρια για τη σφουγγαρίστρα σου? Α και δεν ήταν και κανένας μέσα. Μόνοι τους μπήκανε φωτογραφίσανε τα ευρήματα(?) και φύγανε.
Θέλω να σαι σοβαρό και έξυπνο παιδί.
Μη βιαστείς να πεις ότι αβαντάρω τους χουλιγκάνους. Λέω απλά για το συγκεκριμένο ότι είναι μια μαλ@κία και όχι μόνο δεν οδηγεί πουθενά αλλά θα κάνει χειρότερα τα πράγματα.
Δεν το καταλαβαίνεις ότι δημιουργείται μια βεντέτα που δεν έχει κανένα νόημα και μόνο κακό μπορεί να κάνει?
Διάβασες την ανακοίνωση των αστυνομικών? είναι λέει θέμα τιμής. Τι λέτε ρε μαλάκες? Ποια τιμή? Αδελφότητα είστε ή αντίπαλοι οπαδοί? οι εκπρόσωποι του νόμου είστε και δεν είναι καθόλου θέμα τιμής. Είναι θέμα νομιμότητας. Όπως σε κάθε άλλο έγκλημα έτσι και σε αυτό θα πρέπει να βρεθούν οι ένοχοι...Κάμερες υπάρχουνε, dna, αποτυπώματα |λογοκρισία|, ψάξτε, βρείτε τους και πηγαίνετέ τους στα δικαστήρια.
Τι εξυπηρετούσε το ντου στο σύνδεσμο? Περιμένανε να βρούνε κάτι?
Θες να σου πω και τη συνέχεια? Θα περάσει ένα μπατσικό από τη Δεκελείας σε ανύποπτο χρόνο με δύο ανθρώπους που πάνε να βγάλουν το μεροκάματο, θα εμφανιστούν δέκα χουλιγκάνοι θα του ρίξουν μια μολότωφ και ο θεός να βάλει το χέρι του.
Θες και άλλη συνέχεια? θα φοβηθεί ο ένας από αυτούς, θα βγάλει το υπηρεσιακό όπλο και ξανά ο θεός να βάλει το χέρι του.
Εκεί οδηγούν αυτά...
Και εντάξει οι μεν είναι χουλιγκάνοι, πρεζάκηδες, καμμένοι. Οι άλλοι?
Οι άνθρωποι είναι απλά νοικοκυραίοι
.Οπως έχουμε όλοι μας κοντάρια για τις σφουγγαρίστρες (από καμιά δεκαριά γιατί χαλάνε εύκολα ) σφυριά, δρεπάνια
καλέμια , φουρνελα για τα κουνούπια , έτσι και αυτοί έχουν το βαλιτσακι για τα μαστορεματα.

Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]