Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Χρήστος Λάππας έγραψε:Το ζητούμενο είναι να περνάει καλά στο βουνό. Το πόσα κομμάτια ξύλο έχει κάτω από τα πόδια του για να το πετύχει αυτό δεν έχει καμία σημασία.
Οξω οι δημιουργοί των τεράστιων bumps που κατεβαίνουν φρεναριστοι

Πλακα κάνω Χρήστο εννοείται

< >
Άβαταρ μέλους
By Chris
bujinkan έγραψε:Οξω οι δημιουργοί των τεράστιων bumps που κατεβαίνουν φρεναριστοι

Σε αυτο παντως συμφωνω 1000%, χωρις εμοτζι και γελια
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#854449 Μιλαμε οτι διαβαζω το τοπικο και τρεμω απο το κρυο. Ποναει ολο μου το σωμα απο τις τουμπες και μαλλον εχω σπασει και 1-2 κοκαλακια. Εφιαλτης κανονικος η φαση :help:

Δε λεω, γαματη φαση το χιονι. Οταν το βλεπεις απο το παραθυρο, ενω εισαι κουρνιαγμενος διπλα στο τζακι :s_yes
Άβαταρ μέλους
By otso
#854485 Κοντοχοντρος ημιτυφλος ηλικιωμενος αρχαριος κυριος , ντυμενος ρομποκοπ με Snowboard εμφανιζεται στη baby αναμεσα στα παιδακια .
Ο ορισμος του γελοίου στα χιονοδρομικα . Και του ντρεπομαι για τον πατερα μου .

Συγγνωμη sknipper καποιος επρεπε να στο πει.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
otso έγραψε:Συγγνωμη καποιος επρεπε να το πει.

Κάπως ξεκίνησαν όλοι, και δεν ήταν με το Corbet's Couloir, τον Ελβετικό Τοίχο, την Τορτίν και το Τούνελ στο Αλπ Ντουέζ. Οι πίστες αρχαρίων δεν έχουν μόνο παιδάκια. Ευτυχώς είναι γεμάτες και από μεγαλύτερους ανθρώπους που ξεκόλλησαν από τον καναπέ και είναι πρόθυμοι να κάνουν τον κόπο για να μάθουν κάτι νέο που μπορεί να αλλάξει εντελώς την ζωή τους.

Λυπάμαι, αλλά αυτό το forum μπορεί να είναι απίστευτα τοξικό κάποιες φορές.
Άβαταρ μέλους
By otso
#854496 Σιγα μην του αλλαξει την ζωη το σκι στην ηλικια του . Τι ειναι αμερικανος τηλεευαγγελιστης ;
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#854498 Αν κολλήσει με το άθλημα, ξεπεράσει το στάδιο του αρχάριου και κάνει τις πρώτες του διακοπές στις Άλπεις, θα αναρωτιέται πως ζούσε χωρίς αυτό τόσα χρόνια.

Το έχω δει το έργο περισσότερες φορές από όσες φαντάζεσαι, μην ξεχνάς ότι έχουμε σύλλογο χιονοδρομίας.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#854541 otso, ένα θα σου πω, έχω κάνει ποδηλάτης mamil (middle aged man in lycra) και η οικογένεια δεν μάσησε. :iconcool:
Και εγώ έχοντας ζήσει αρκετά χρόνια εκτός της Ελλάδας της γεμάτης με συμπλεγματικά προκατειλημμένα άτομα με δογματικές απόψεις σαν τις δικές σου που είναι μανούλες στο να κακολογούν καθετί διαφορετικό, θα σου δηλώσω απερίφραστα ότι η παλιά ελληνική έκφραση στα @@ μου αν με βλέπουν και γελάνε, είναι ιδιαίτερα απελευθερωτική. Να μη σου πω ότι με διασκεδάζουν αυτοί που με κοιτάνε περίεργα, και λιγάκι τη βρίσκω να τους προκαλώ... :twisted:
Άσε που κι εγώ πιστεύω ότι θα παίξει αυτό που λέει ο ΧΛ, θα τρέχουμε κάθε χρόνο στα χιονοδρομικά. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αν κολλήσει με το άθλημα, ξεπεράσει το στάδιο του αρχάριου και κάνει τις πρώτες του διακοπές στις Άλπεις, θα αναρωτιέται πως ζούσε χωρίς αυτό τόσα χρόνια.

Το έχω δει το έργο περισσότερες φορές από όσες φαντάζεσαι, μην ξεχνάς ότι έχουμε σύλλογο χιονοδρομίας.
True story

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
g8777 έγραψε:https://openai.com/dall-e-2

Δεν με νοιαζει το κοστος. Λευκη επιταγη.
Το preview δωρεάν, δέχομαι (επί πληρωμή) παραγγελίες όμως. Εικόνα
otso έγραψε:Κοντοχοντρος ημιτυφλος ηλικιωμενος αρχαριος κυριος , ντυμενος ρομποκοπ με Snowboard εμφανιζεται στη baby αναμεσα στα παιδακια .
Ο ορισμος του γελοίου στα χιονοδρομικα . Και του ντρεπομαι για τον πατερα μου .

Συγγνωμη sknipper καποιος επρεπε να στο πει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854564 Ας βάλω και μια δική μου από το καλοκαίρι στην λίμνη των Ιωαννίνων. Η κοπέλα είναι φίλη, την φώτο την έβγαλε η γυναίκα μου, μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό.
Επίσης, παρακαλώ να αφήσετε το age shaming εκτός φορουμ!
Εικόνα