Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
kouk έγραψε:Το 4ΤΦ φτιαχτηκε για τα παιχνιδια εξουσιας στους Ελληνικους Αγωνες. Τα υπολοιπα δημιουργηθηκαν μονα τους. Και δεν ειχαν σημασια για το περιοδικο. Και ετσι θα συνεχισει.

Έχεις υποσχθεί σεντονάκι σχετικά με αυτό το θέμα! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#5830 Θα συμφωνήσω με την άποψη αυτών που υποστηρίζουν "μην τρολλάρετε το 4ΤΦ". Δεν έχει κανένα νόημα. Άλλαξε η πολιτική, άλλαξαν οι διαχειριστές, θα αλλάξει και το κλίμα. Όποιος θέλει το ακολουθεί. Η πλειοψηφία των ενεργών χρηστών μετακινήθηκε εδώ, με θεαματικά μάλιστα αποτελέσματα.
Για την χθεσινή μέρα το 4ΤΦ είχε 135 ποστς (είδα το πρωί τον μετρητή), ενώ μία τυπική του μέρα στο παρελθόν ήταν 1000 με 1500. Εκτός από τους φυγάδες :s_smile κάποιοι λίγοι έμειναν επειδή το ήθελαν, κάποιοι που δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι έγινε, το παρεακι στους ελλ.αγώνες και κάποιοι κομήτες που μπαίνουν αραιά και που. Έτσι το μέλλον του προδιαγράφεται μάλλον δύσκολο, αφού οι καθημερινοί νέοι χρήστες θα βλέπουν την "τρομερή" θεματολογία, θα ρωτούν και στο τέλος θα αναρωτιούνται γιατί κανένας δεν απαντά...
Αν από αυτούς τους νέους δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, θα παραμείνει ζωντανό, αλλιώς θα τριγυρνάνε μόνο κάτι ζόμπι και το κλειστό κύκλωμα των ελλ.αγώνων - ο σκοπός δηλαδή που ξεκίνησε το 4ΤΦ - .
Προσωπικά το βλέπω μόνο σαν αρχείο και καλό είναι να μεταφέρονται σιγά-σιγα κείμενα στα ενεργά θέματα συζήτησης των "φυγάδων".
Το να την "λέτε" στους νέους διαχειριστές, όποιοι κι αν είναι, απλά ικανοποιεί μία στιγμιαία διάθεση. Αφήστε το να τραβήξει το δρόμο του. Και μόνον με αυτή την καινούργια κίνηση που έγινε, αποδείχτηκε πόσο "δεμένα" ήταν τα μέλη του φόρουμ με αυτό που αγαπούσαν. Άλλοι πρέπει να χτυπάνε το κεφάλι τους, για το υλικό και την αξία που υπήρχε και έμεινε τόσα χρόνια ανεκμετάλλευτη.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#5831 Ξέχασα επίσης να πω, ότι πολύ "δεμένοι" είναι και οι ιστορικοί που έχουν δημιουργήσει μία πολύ καλή βάση στο 4Τφ και δύσκολα θα την αφήσουν ή να την μεταφέρουν.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#5832 Εγω θα ηθελα να μαθω ποιος ειναι αυτος που ζητησε την διαγραφη μου απο το φορουμ εκει .
Η νεα διαχειριση αποκλειεται να ηξερε ουτε θα ασχολουνταν οταν εχει αλλα σοβαροτερα θεματα.
Καποιος το σφυριξε.
Άβαταρ μέλους
By bill33
italakias έγραψε:Εγω θα ηθελα να μαθω ποιος ειναι αυτος που ζητησε την διαγραφη μου απο το φορουμ εκει .
Η νεα διαχειριση αποκλειεται να ηξερε ουτε θα ασχολουνταν οταν εχει αλλα σοβαροτερα θεματα.
Καποιος το σφυριξε.

Γράψε με άλλο ονομα,πρώτη φορά θα είναι;
Άβαταρ μέλους
By spyros.s
#5841 Πάντως το 4τfugitives ανεβαίνει δυναμικά... 326 χρήστες ήδη! Αήμερα το πρωί άλλαξα την θέση του στα αρχικά παράθυρα του speeddial στον firefox του υπολογιστή μου δίνοντας του την θέση του παλιού 4τφ φόρουμ. ¨Ενιωσα κάπως αμήχανα αλλά το έκανα! Τον άλλο μήνα θα σταματήσω και το περιοδικό αφού ομολογώ το πήρα για τελευταία φορά αυτό το μήνα! Η δύναμη της συνήθειας 26 ετών...πάω προς drive μεριά!
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#5844 Κατ'εμέ δεν έχει κανένα νόημα πλέον η ύπαρξη αυτού του νήματος.
Μπορεί στην αρχή, εφόσον προήλθε από την αναμπουμπούλα του παλιού που μάς φιλοξένησε πάνω από 10 χρόνια, όμως η μαγιά της νέας προσπάθειας πέτυχε, θα πάει ακομα καλύτερα και δεν έχουμε καμμιά αναγκη να ασχολούμαστε με ειδικό θέμα με το παλαιό "σπίτι" και τα κουτσομπολιά της εκεί διαχείρισης
Το μόνο που θα πρέπει να απασχολεί το νέο φόρουμ είναι να αφήσει πίσω τον ομφάλιο λώρο και να μεγαλώσει.
Άβαταρ μέλους
By spiros
bill33 έγραψε:
italakias έγραψε:Εγω θα ηθελα να μαθω ποιος ειναι αυτος που ζητησε την διαγραφη μου απο το φορουμ εκει .
Καποιος το σφυριξε.

Γράψε με άλλο ονομα,πρώτη φορά θα είναι;

:s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Stilskin
#5857 Θα συμφωνήσω οτι θα πρέπει να κοιτάμε τι γίνεται στο καινούριο φόρουμ και να σταματήσουμε να σχολιάζουμε και μερικές φορές αρνητικά το 4tforum.
Ισως να είναι λίγο δύσκολο για άτομα που έχουν επενδύσει αρκετό χρόνο και γνώσεις στο 4t αλλά αυτό δεν βοηθά στην υγιή ανάπτυξη του εδώ κλίματος. Καλό θα είναι εφόσον όσοι έχουμε ερθει εδώ να δώσουμε ώθηση για να πετύχει αυτή η καινούρια προσπάθεια.
Άβαταρ μέλους
By christos m
kouk έγραψε:Το 4ΤΦ φτιαχτηκε για τα παιχνιδια εξουσιας στους Ελληνικους Αγωνες. Τα υπολοιπα δημιουργηθηκαν μονα τους. Και δεν ειχαν σημασια για το περιοδικο. Και ετσι θα συνεχισει.

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#5909 Θα συμφωνήσω ότι το συνεχές τρολλάρισμα στο 4τφ δεν βοηθάει σε κάτι πλέον. Προβλέπω ότι σε κάποιο χρονικό διάστημα θα ξεχαστούν όλα αυτά, θα μπουν νέοι χρήστες και θα επανέλθει στην ίδια "κινητικότητα". Σημασία έχει το εδώ φόρουμ να εμπλουτιστεί με γνώσεις και ωραία κείμενα, πέρα από σχόλια δυσμένειας (το πιο μεγάλο τόπικ είναι δυστυχώς αυτό! :rtfm: ).
Άβαταρ μέλους
By Stilskin
#5913 Μέχρι ενός σημείου έχει λογική αλλά αυτο που έχει σημασία είναι οτι η ζωή συνεχίζεται...