kouk έγραψε:Το 4ΤΦ φτιαχτηκε για τα παιχνιδια εξουσιας στους Ελληνικους Αγωνες. Τα υπολοιπα δημιουργηθηκαν μονα τους. Και δεν ειχαν σημασια για το περιοδικο. Και ετσι θα συνεχισει.
Έχεις υποσχθεί σεντονάκι σχετικά με αυτό το θέμα!
kouk έγραψε:Το 4ΤΦ φτιαχτηκε για τα παιχνιδια εξουσιας στους Ελληνικους Αγωνες. Τα υπολοιπα δημιουργηθηκαν μονα τους. Και δεν ειχαν σημασια για το περιοδικο. Και ετσι θα συνεχισει.
κάποιοι λίγοι έμειναν επειδή το ήθελαν, κάποιοι που δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι έγινε, το παρεακι στους ελλ.αγώνες και κάποιοι κομήτες που μπαίνουν αραιά και που. Έτσι το μέλλον του προδιαγράφεται μάλλον δύσκολο, αφού οι καθημερινοί νέοι χρήστες θα βλέπουν την "τρομερή" θεματολογία, θα ρωτούν και στο τέλος θα αναρωτιούνται γιατί κανένας δεν απαντά...italakias έγραψε:Εγω θα ηθελα να μαθω ποιος ειναι αυτος που ζητησε την διαγραφη μου απο το φορουμ εκει .
Η νεα διαχειριση αποκλειεται να ηξερε ουτε θα ασχολουνταν οταν εχει αλλα σοβαροτερα θεματα.
Καποιος το σφυριξε.
bill33 έγραψε:italakias έγραψε:Εγω θα ηθελα να μαθω ποιος ειναι αυτος που ζητησε την διαγραφη μου απο το φορουμ εκει .
Η νεα διαχειριση αποκλειεται να ηξερε ουτε θα ασχολουνταν οταν εχει αλλα σοβαροτερα θεματα.
Καποιος το σφυριξε.
Γράψε με άλλο ονομα,πρώτη φορά θα είναι;
Θέματα της διαχειριστικής ομάδας δεν θα συζητηθούν εδώ. Αν έχεις καμία πρόταση πμ στον admin. :hmmm:
).
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]