Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
kacey έγραψε:
Εγω μονο απο μια συγκεκριμενη διαδρομη που κανω καθε δευτερα και τεταρτη, σε 10 λεπτα θα τσαντιστω με καποιον (που εχει κανει μλκια) τουλαχιστον 3 φορες..

καθε Δευτερα και Τεταρτη σε 10 λεπτα σε συγκεκριμενη διαδρομη θα τσαντιστεις σε 10 λεπτα τουλαχιστον 3 φορες.
Μαλλον το προβλημα εισαι εσυ.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
kacey έγραψε:Αν αυτο:
trident1971 έγραψε:Βλεπω αρκετα προφανως, αλλα προσπαθω να τα αποσοβώ ΠΡΙΝ φτασουμε σε φαση Χριστοπαναγιας, (οχι οτι το πετυχαινω πάντα). Προσπαθω να βλεπω τις διαθεσεις του αλλου πριν κανει τη |λογοκρισία|, μετα ειναι αργα.

σημαινει πχ οτι θα σταματησεις στο πρασινο φαναρι για να περασει ο μαλακας που εσκεμμενα και ενω σε εχει δει περασε το κοκκινο (πχ πουστικα, επειδη η διασταυρωση μπροστα του ειναι κλειστη "ας παμε να κολλησουμε και εμεις" - εκτος απο το οτι ειναι πανηλιθιο) τοτε sorry αλλα το βλεπουμε εντελως διαφορετικα το θεμα.

Μα γιατι να τσακωθω με ενα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ |λογοκρισία|? Θα του ριξω 2-3 απολυτικια και θα συνεχισω το δρομο μου.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#97989 Κοιτα, αμα σταματησει και δεν μιλησει, ουτε εγω θα μιλησω. Αλλα σταματανε και μετα τσαμπουκαλευονται.

(εκτος αν σταματας εσυ για να περασει αυτος που εχει αδικο. εκει, δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω γιατι δεν θα συμφωνησουμε ποτε).

dimviii έγραψε:
kacey έγραψε:Εγω μονο απο μια συγκεκριμενη διαδρομη που κανω καθε δευτερα και τεταρτη, σε 10 λεπτα θα τσαντιστω με καποιον (που εχει κανει μλκια) τουλαχιστον 3 φορες..

καθε Δευτερα και Τεταρτη σε 10 λεπτα σε συγκεκριμενη διαδρομη θα τσαντιστεις σε 10 λεπτα τουλαχιστον 3 φορες.
Μαλλον το προβλημα εισαι εσυ.

Το προβλημα με το οτι πολλοι περνανε με κοκκινο σε ενα συγκεκριμενο φαναρι, πουστικα και ενω βλεπουν οτι ερχεσαι και ξερουν οτι θα κλεισουν τη διασταυρωση, ειμαι εγω? Το οτι στριβουν σε μια συγκεκριμενη στροφη αλλαζοντας μιση εως μιαμιση λωριδα και με κλεινουν πανω στο πεζοδρομιο, γιατι κανεις δεν εχει την ικανοτητα να μενει στη λωριδα του οταν στριβει, ειμαι εγω? Το προβλημα οτι σφαζουν την εκ δεξιων προτεραιοτητα στα στενακια, ειμαι εγω? Βρε μπραβο...

εκτος αν ειμαι εγω το προβλημα γιατι δεν τα δεχομαι. Οποτε ξανα: βρε μπραβο...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
trident1971 έγραψε:
Μα γιατι να τσακωθω με ενα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ |λογοκρισία|? Θα του ριξω 2-3 απολυτικια και θα συνεχισω το δρομο μου.

φλωρατζα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#97992 Το κωμικοτραγικο ειναι οτι μετα απο 2 φορουμ και κατι χιλιαδες ποστς -death wishes ο Kacey

που δεν εχουν παθει και τα γραφουν απο την ασφαλεια του πληκτρολογιου τους

:svivhaha: :svivhaha: :svivhaha: :svivhaha: :svivhaha:

Για κοιτα στον ακαλυπτο Kacey, τιγκαρε απο πτωματα; Να τα περναμε στο μπλεντερ απο αυριο. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By kacey
#97993 οταν θα

ανοιξουν μια τρυπα στο θειο σου, μεσα στη δουλεια του, και μετα τον θαψεις.
βαλουν οπλο στο κεφαλι του πατερα σου.
μπουν στο σπιτι σου και παλεψεις μαζι τους.
εχεις μαγαζι και κινδυνευεις καθημερινα (ξερω, "επιχειρηματικο ρισκο"...).
εχεις συναδελφους που εχουν πεσει θυματα (ή νεκροι) ληστειας.
εχεις μεγαλους σε ηλικια γονεις που μενουν μονοι τους σε σπιτι με ευκολη προσβαση.
μενεις σε σπιτι που μπορει απο τη διπλανη ταρατσα να πηδηξουν μεσα.

και μερικα αλλα που ειτε μου διαφευγουν ειτε δεν μπορω να αναφερω (...), τοτε θα εχεις δικαιωμα να μιλας. Μεχρι τοτε απλα γελαω μαζι σου.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
dimviii έγραψε:
trident1971 έγραψε:

φλωρατζα.

ΚΟΤΑ ΛΕΙΡΑΤΗ
Άβαταρ μέλους
By Zorz
g8777 έγραψε: ειμαι ΚΥΡΙΟΣ; ΔΙΔΑΞΑ ΠΑΛΙ;
Δεν πιστευω να εχουμε τπτ γραφειοκρατικα ε;

Εικόνα

:inlove:

Edit [mod] + ότι ο kacey είναι μπαναρισμένος και δεν μπορεί να απαντήσει
Άβαταρ μέλους
By dimviii
famas έγραψε:Κι αυτό ρε γμτ...πολλή πίκρα...Αστέρι η θανούσα, κι ο αυτόχειρας...
http://www.protothema.gr/greece/article ... n-skotose/

φοβερα αστερια και τα δυο,τι να σου πω.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#98779 Εφτασα 44 για να γίνει έγκλημα (;) που παίζει και στα κανάλια για το οποίο έχω άπειρη πληροφόρηση. Περίεργη φάση.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Corto Maltese έγραψε:Εφτασα 44 για να γίνει έγκλημα (;) που παίζει και στα κανάλια για το οποίο έχω άπειρη πληροφόρηση. Περίεργη φάση.

και δε χαιρεσαι? θα επρεπε λες να σου συμβει στα 14?
Άβαταρ μέλους
By italakias
Corto Maltese έγραψε:Εφτασα 44 για να γίνει έγκλημα (;) που παίζει και στα κανάλια για το οποίο έχω άπειρη πληροφόρηση. Περίεργη φάση.

Ειδες τι κανει η αριστερα. :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By bill33
Anonymous Founder έγραψε:Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες από το Πρώτο Θέμα είναι αρκετά εμετικές πάντως... :s_mad

Τις αλίευσαν απο το FB ?