Και 12ωρο να είναι, είναι μια εξαιρετική αρχή και ΔΟΥΛΕΎΕΙ ακόμα κι αυτό
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
):

JBT έγραψε:Δεν είναι ανάγκη να είναι 16:8
Και 12ωρο να είναι, είναι μια εξαιρετική αρχή και ΔΟΥΛΕΎΕΙ ακόμα κι αυτό
Hellenic tifosi έγραψε:6 Ιουνίου ήμουν 111,3 κιλά , σήμερα 95 και κατεβαίνω ακάθεκτος.
Εχουν κοπεί μαχαίρι όλα τα τηγανητά, οι πολλές σάλτσες, καθώς και οτιδήποτε γλυκό. Τον τελευταίο μήνα κάνω και 2-3 φορές την εβδομάδα 35 λεπτά πισίνα, και η διαφορά που βλέπω είναι χαώδης. Δε νομίζω ότι το να κάνω λίγο πισίνα με αδυνατίζει ιδιαίτερα (δεν προλαβαίνω δυστυχώς παραπάνω), όμως η ευεξία που νιωθω ειναι απίστευτη.
( δεν λεω οτι δεν ειναι γυμνασμενος ετσι; )
Νίκος Παππάς έγραψε:@ διπλωματη, μια φωτο υποδομης ετσι μαλιστα δεν λεει κατι. Βγαλε μια χωρις το μπλουζακι![]()
Α, και κατι αλλο. Οταν ειδα για πρωτη φορα στην τηλεοραση τον Πετρουνια ειπα τι τερας ειναι αυτο. Μεχρι που τον ειδα και απο κοντα( δεν λεω οτι δεν ειναι γυμνασμενος ετσι; )
elteo έγραψε:Εγώ παίζω πολύ με spin bike και HIIT ειδικά το χειμώνα. Σε συνδυασμό προσεκτικής διατροφής έχει εξαιρετικά αποτελέσματα και διατήρησης του βάρους.
Νίκος Παππάς έγραψε:Hellenic tifosi έγραψε:6 Ιουνίου ήμουν 111,3 κιλά , σήμερα 95 και κατεβαίνω ακάθεκτος.
Εχουν κοπεί μαχαίρι όλα τα τηγανητά, οι πολλές σάλτσες, καθώς και οτιδήποτε γλυκό. Τον τελευταίο μήνα κάνω και 2-3 φορές την εβδομάδα 35 λεπτά πισίνα, και η διαφορά που βλέπω είναι χαώδης. Δε νομίζω ότι το να κάνω λίγο πισίνα με αδυνατίζει ιδιαίτερα (δεν προλαβαίνω δυστυχώς παραπάνω), όμως η ευεξία που νιωθω ειναι απίστευτη.
Δεν σε αδυνατιζει η πισινα αλλα το κοψιμο αυτν που εκοψες και το σηκωμα απο τον καναπε που ενεργοποιησε τον βασικο μεταβολισμο.
Μην απογοητευτεις αν σταματησεις στα 91-92, συνεχισε. Συνηθως τα πρωτα 15-20 κιλα χανονται ευκολα, μετα ζοριζει λιγο και ειναι λογικο.
@ διπλωματη, μια φωτο υποδομης ετσι μαλιστα δεν λεει κατι. Βγαλε μια χωρις το μπλουζακι![]()
Α, και κατι αλλο. Οταν ειδα για πρωτη φορα στην τηλεοραση τον Πετρουνια ειπα τι τερας ειναι αυτο. Μεχρι που τον ειδα και απο κοντα( δεν λεω οτι δεν ειναι γυμνασμενος ετσι; )
, θέλω απλά να είμαι πιο υγιής. Ακόμα και στα 111 όταν ήμουν οι εξετάσεις μου ήταν μια χαρά, όμως ήθελα απλά να νιώθω πιο καλά. Και να μου μείνουν λίγα κιλάκια παραπάνω δε θα με νοιάξει καθόλου - δεν προβλέπω όμως να σταματήσω το κολύμπι!
diplomat έγραψε:Η μπλούζα είναι αφιερωμένη στον Jimmu Clarku.
Hellenic tifosi έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Hellenic tifosi έγραψε:6 Ιουνίου ήμουν 111,3 κιλά , σήμερα 95 και κατεβαίνω ακάθεκτος.
Δεν σε αδυνατιζει η πισινα αλλα το κοψιμο αυτν που εκοψες και το σηκωμα απο τον καναπε που ενεργοποιησε τον βασικο μεταβολισμο.
Μην απογοητευτεις αν σταματησεις στα 91-92, συνεχισε. Συνηθως τα πρωτα 15-20 κιλα χανονται ευκολα, μετα ζοριζει λιγο και ειναι λογικο.
@ διπλωματη, μια φωτο υποδομης ετσι μαλιστα δεν λεει κατι. Βγαλε μια χωρις το μπλουζακι![]()
Ακριβώς, είναι σαφές ότι δεν με αδυνατίζει η πισίνα, όμως με κάνει να νιώθω πιο... active.
Δεν έχω την παραμικρή διάθεση να γίνω... σφίχτης, θέλω απλά να είμαι πιο υγιής. Ακόμα και στα 111 όταν ήμουν οι εξετάσεις μου ήταν μια χαρά, όμως ήθελα απλά να νιώθω πιο καλά. Και να μου μείνουν λίγα κιλάκια παραπάνω δε θα με νοιάξει καθόλου - δεν προβλέπω όμως να σταματήσω το κολύμπι!
Πλέον είμαι σε φάση που περνάει γλυκό από μπροστά μου και δεν το ζηλεύω καθόλου.
)..gianik έγραψε:
Υ.Γ 3: Προσπαθήστε όσοι κάνετε διατροφή να τρώτε νωρίς το απόγευμα... πολύ καλό.....
Νίκος Παππάς έγραψε:

markvag έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:@ διπλωματη, μια φωτο υποδομης ετσι μαλιστα δεν λεει κατι. Βγαλε μια χωρις το μπλουζακι![]()
Αν βάλει και χωρίς μπλουζάκι, γιανίκ και g θα εκσπερματώσουν επιτόπου...![]()

( για να καταλάβεις Ασίμω, ο Νικοπαππας είπε στον Πετρουνια "ίσα μωρή λινατσα, ενα φου είσαι"
) λουσου με μυρο, λιβανισου και έλα σαν την Μαγδαληνή στον G για σωτηρία.

Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]