Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#610568 Δεν είναι ανάγκη να είναι 16:8

Και 12ωρο να είναι, είναι μια εξαιρετική αρχή και ΔΟΥΛΕΎΕΙ ακόμα κι αυτό
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#610569 Βρίσκετε και κάνετε. :x :x :x

Αυτούνη αυτού είναι η υποδομή (η ποιά; :svivhaha: ):

Εικόνα

Η μπλούζα είναι αφιερωμένη στον Jimmu Clarku. :inlove:

JBT έγραψε:Δεν είναι ανάγκη να είναι 16:8

Και 12ωρο να είναι, είναι μια εξαιρετική αρχή και ΔΟΥΛΕΎΕΙ ακόμα κι αυτό

14:10 είναι το λιγότερο βάρβαρο που δουλεύει σε μένα.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#610571 6 Ιουνίου ήμουν 111,3 κιλά , σήμερα 95 και κατεβαίνω ακάθεκτος.

Εχουν κοπεί μαχαίρι όλα τα τηγανητά, οι πολλές σάλτσες, καθώς και οτιδήποτε γλυκό. Τον τελευταίο μήνα κάνω και 2-3 φορές την εβδομάδα 35 λεπτά πισίνα, και η διαφορά που βλέπω είναι χαώδης. Δε νομίζω ότι το να κάνω λίγο πισίνα με αδυνατίζει ιδιαίτερα (δεν προλαβαίνω δυστυχώς παραπάνω), όμως η ευεξία που νιωθω ειναι απίστευτη.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Hellenic tifosi έγραψε:6 Ιουνίου ήμουν 111,3 κιλά , σήμερα 95 και κατεβαίνω ακάθεκτος.

Εχουν κοπεί μαχαίρι όλα τα τηγανητά, οι πολλές σάλτσες, καθώς και οτιδήποτε γλυκό. Τον τελευταίο μήνα κάνω και 2-3 φορές την εβδομάδα 35 λεπτά πισίνα, και η διαφορά που βλέπω είναι χαώδης. Δε νομίζω ότι το να κάνω λίγο πισίνα με αδυνατίζει ιδιαίτερα (δεν προλαβαίνω δυστυχώς παραπάνω), όμως η ευεξία που νιωθω ειναι απίστευτη.

Δεν σε αδυνατιζει η πισινα αλλα το κοψιμο αυτν που εκοψες και το σηκωμα απο τον καναπε που ενεργοποιησε τον βασικο μεταβολισμο.

Μην απογοητευτεις αν σταματησεις στα 91-92, συνεχισε. Συνηθως τα πρωτα 15-20 κιλα χανονται ευκολα, μετα ζοριζει λιγο και ειναι λογικο.

@ διπλωματη, μια φωτο υποδομης ετσι μαλιστα δεν λεει κατι. Βγαλε μια χωρις το μπλουζακι :iconcool:

Α, και κατι αλλο. Οταν ειδα για πρωτη φορα στην τηλεοραση τον Πετρουνια ειπα τι τερας ειναι αυτο. Μεχρι που τον ειδα και απο κοντα :s_rofl ( δεν λεω οτι δεν ειναι γυμνασμενος ετσι; )
Άβαταρ μέλους
By elteo
#610576 Εγώ παίζω πολύ με spin bike και HIIT ειδικά το χειμώνα. Σε συνδυασμό με προσεκτική διατροφή έχει εξαιρετικά αποτελέσματα και διατήρησης του βάρους.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Νίκος Παππάς έγραψε:@ διπλωματη, μια φωτο υποδομης ετσι μαλιστα δεν λεει κατι. Βγαλε μια χωρις το μπλουζακι :iconcool:

Α, και κατι αλλο. Οταν ειδα για πρωτη φορα στην τηλεοραση τον Πετρουνια ειπα τι τερας ειναι αυτο. Μεχρι που τον ειδα και απο κοντα :s_rofl ( δεν λεω οτι δεν ειναι γυμνασμενος ετσι; )

Σιγά μη βγάλω και το κιβρά.

Ο Πετρούνιας είναι 1.62 και 60 κιλά άνθρωπος ρε. Περισσότερο ζυγίζουν τα μπούτια μου από αυτόν.

elteo έγραψε:Εγώ παίζω πολύ με spin bike και HIIT ειδικά το χειμώνα. Σε συνδυασμό προσεκτικής διατροφής έχει εξαιρετικά αποτελέσματα και διατήρησης του βάρους.

Ολες οι προτάσεις σας σωστές είναι, αλλά δεν έχετε εικόνα του πόσο τεμπελόσκυλο είμαι. :(
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
Νίκος Παππάς έγραψε:
Hellenic tifosi έγραψε:6 Ιουνίου ήμουν 111,3 κιλά , σήμερα 95 και κατεβαίνω ακάθεκτος.

Δεν σε αδυνατιζει η πισινα αλλα το κοψιμο αυτν που εκοψες και το σηκωμα απο τον καναπε που ενεργοποιησε τον βασικο μεταβολισμο.

Μην απογοητευτεις αν σταματησεις στα 91-92, συνεχισε. Συνηθως τα πρωτα 15-20 κιλα χανονται ευκολα, μετα ζοριζει λιγο και ειναι λογικο.

@ διπλωματη, μια φωτο υποδομης ετσι μαλιστα δεν λεει κατι. Βγαλε μια χωρις το μπλουζακι :iconcool:

Ακριβώς, είναι σαφές ότι δεν με αδυνατίζει η πισίνα, όμως με κάνει να νιώθω πιο... active.

Δεν έχω την παραμικρή διάθεση να γίνω... σφίχτης :lol: , θέλω απλά να είμαι πιο υγιής. Ακόμα και στα 111 όταν ήμουν οι εξετάσεις μου ήταν μια χαρά, όμως ήθελα απλά να νιώθω πιο καλά. Και να μου μείνουν λίγα κιλάκια παραπάνω δε θα με νοιάξει καθόλου - δεν προβλέπω όμως να σταματήσω το κολύμπι!

Πλέον είμαι σε φάση που περνάει γλυκό από μπροστά μου και δεν το ζηλεύω καθόλου. :lol:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
diplomat έγραψε:Η μπλούζα είναι αφιερωμένη στον Jimmu Clarku. :inlove:

+κουνιοτουρισμός. :lol: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By gianik
Hellenic tifosi έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Ακριβώς, είναι σαφές ότι δεν με αδυνατίζει η πισίνα, όμως με κάνει να νιώθω πιο... active.

Δεν έχω την παραμικρή διάθεση να γίνω... σφίχτης :lol: , θέλω απλά να είμαι πιο υγιής. Ακόμα και στα 111 όταν ήμουν οι εξετάσεις μου ήταν μια χαρά, όμως ήθελα απλά να νιώθω πιο καλά. Και να μου μείνουν λίγα κιλάκια παραπάνω δε θα με νοιάξει καθόλου - δεν προβλέπω όμως να σταματήσω το κολύμπι!

Πλέον είμαι σε φάση που περνάει γλυκό από μπροστά μου και δεν το ζηλεύω καθόλου.
:lol:

:thumbsup: θα έγραφα ακριβώς τα ίδια... Δεν πρόκειται ποτέ να φτάσω 76 κιλά που ειναι το ιδανικό υποτίθεται για το μπόι μου (1.76) , εάν φτάσω 95 θα είμαι μια χαρά... εχω και πλατάρες λόγω γυμναστηρίων στο παρελθόν (όχι σαν κάποιους άλλους εδώ μέσα , που πάνε κ κοπανιούνται και οι ώμοι τους ειναι σαν κλαράκι.. :shifty: )..
Πριν 7 χρόνια που είχα φτάσει 89 κιλά , άνθρωποι που με γνώριζαν και είχαν να με δουν καιρό με ρωτούσαν διακριτικά αν ειμαι άρρωστος κλπ κλπ... Οκ. εννοείται ότι 95 κιλά πάλι θα ειναι αρκετά , κάποιοι άνθρωποι όμως το πιστεύω ότι λόγω σώματος , κορμού κλπ μπορούν να τα ''υποστηρίξουν'' αυτά τα κιλα χωρίς να φανούν χονδροί...

Υ.Γ1 : με μονο 6 κιλά που έχω χάσει από 1η Σεπτεμβρίου , ξαναφόρεσα 1-2 μπλουζίτσες που πριν απλά δεν λόγω μπάκας...λίγο που ξεπρήστηκα στην κοιλιά αμέσως φάνηκε...

Υ.Γ2 : Βοηθάει και η εποχή τώρα , που κόπηκαν παγωτά , μπύρες κλπ λόγω καλοκαιριού..

Υ.Γ 3: Προσπαθήστε όσοι κάνετε διατροφή να τρώτε νωρίς το απόγευμα... πολύ καλό.....
Άβαταρ μέλους
By elteo
gianik έγραψε:
Υ.Γ 3: Προσπαθήστε όσοι κάνετε διατροφή να τρώτε νωρίς το απόγευμα... πολύ καλό.....

Εγώ τρώω 4 με 4μιση. Δεν γίνεται να φάω νωρίς το απόγευμα. Απλά επειδή είμαι φουσκωμένος καταλήγω να τρώω κανα γιαούρτι ή κανα φρούτο ίσα για να μην πάω για ύπνο νηστικός και 02:00 ψάχνω τα ψυγεία. :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#610603 ετσι την πατάνε πολλοί , μην νομίζεις...
Εγώ ας πούμε όταν ειμαι βραδυνός , θα φάω ξερω γω γύρω στις 19:00 πριν φύγω από το σπίτι μια σαλάτα με μπιχλιμπίδια μέσα του στυλ ρόδι , κράνμπερι , κρουτόν κλπ) ... ε , όταν η ώρα φτάσει ξερω γω 01.00 τα ξημερώματα γουργουρίζει η κοιλιά , θα φάω κανά γιαούρτι ή κανά κριτσίνι ώστε να κρατήσω μεχρι τις 06.00 το πρωί...
Άβαταρ μέλους
By markvag
Νίκος Παππάς έγραψε:

Αν βάλει και χωρίς μπλουζάκι, γιανίκ και g θα εκσπερματώσουν επιτόπου... :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
markvag έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:@ διπλωματη, μια φωτο υποδομης ετσι μαλιστα δεν λεει κατι. Βγαλε μια χωρις το μπλουζακι :iconcool:

Αν βάλει και χωρίς μπλουζάκι, γιανίκ και g θα εκσπερματώσουν επιτόπου... :shifty: :shifty:

Εάν στείλουν ικανό αριθμό tokens my way, όλα γίνονται... :shifty:

P.S. bihla λείπειc. :s_cry
Άβαταρ μέλους
By g8777
#610655 Εικόνα

P E T R O L H E A D S . G R

(καναπές) diplomat (καναπές)

Οοοοταν τελειώσει καί ο τελευταίος φορουμιτης τις απόψεις του πάνω στο κορμάκι σου :s_empathy ( για να καταλάβεις Ασίμω, ο Νικοπαππας είπε στον Πετρουνια "ίσα μωρή λινατσα, ενα φου είσαι" :s_whiteflag ) λουσου με μυρο, λιβανισου και έλα σαν την Μαγδαληνή στον G για σωτηρία. :s_bye

Τί; Αν είμαι αποδοτικός;

Πρίν:

Εικόνα

Μετά:

Εικόνα

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#610682 Ζητώ συγνώμη από τον Diplomat διότι εγώ το ξεκίνησα... :(

Παντως έχεις κολλαρα ρε.... :s_yes