Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
mjacob έγραψε:Ε δεν ειναι smoked brisket αυτο :(

Τέτοιο θες;
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#490965 Ομολογώ ότι δεν περίμενα ότι θα ξεμπερδέψουμε έτσι εύκολα με τους ανταγωνιστές, αν μη τι άλλο είχα υπολογίσει σε μια δυο επισκέψεις απ τα παιδιά στα εξάρχεια για να τους το καπνίσουν :hmmm:

Τεσπά, στη βράση κολάει το σίδερο, σήμερα το βράδυ κάνουμε ντου στο κορνιζάδικο του νικοςπαππας, απαλλοτροιώνουμε κορνίζες και στήνουμε το σταρτ απ μας :adminpower:

εδιτ: ΒΕΑΜΣ :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
rx8_drifter έγραψε:
Τεσπά, στη βράση κολάει το σίδερο, σήμερα το βράδυ κάνουμε ντου στο κορνιζάδικο του νικοςπαππας, απαλλοτροιώνουμε κορνίζες και στήνουμε το σταρτ απ μας :adminpower:
:

Να μου δώσεις το 30% αφού τα ξύλα είναι δικά μου να σου δώσω τα κλειδιά.
Μην κάνετε και ζημvιές!

Σε πιθανή άρνηση σου, απαλλοτριωνω το VFR.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#491395 Εχω κανει παραγγελία καμια 100 κορνίζες σε λευκή καρύδια Αμερικής και καμια 50ρια δρυινες, για να είμαστε σίγουροι οτι θα εχει στοκ σε σωστό ξύλο
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
mjacob έγραψε:Αλλά και ένα περκερ, το οποίο ομως λόγω βαθμού ψησίματος που ζητήθηκε δεν μπήκε στη φωτο.
:(

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από Red Garland και 04 Μαρ 2018, 22:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#493476 Χθες κανόνισε η αγάπη νταντά κ να πάμε σε ένα εστιατόριο που θέλαμε εδώ κ καιρό.

Ορεκτικό δοκίμασα χοίρο iberico στο γκριλ, πολύ δυνατό.

Κυρίως πήρα brisket και φιλέτο μόσχου, η αγάπη πήρε μάγουλα iberico και επίσης κρέας iberico. Και τα δύο πολύ γευστικά, ειδικά τα μάγουλα...
Πρώτη φορά χόρτασα σε εστιατόριο με γκουρμεδιές. Συνήθως πέρναγα από mc Donalds μετά από τέτοια
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
edmond έγραψε:Αφρός λεμονιού κιετς?

δεν ξέρω ούτε πως είναι ο αφρός λεμονιού, ούτε τί ήταν ακριβώς αυτό για να σου πω :lol:
πουρές φουντουκιού ήταν από κάτω :help:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#493516 Σαν αφρός μπέρ νουαζετ φαίνεται, κοινώς καμένο βούτυρο

Αυτό το ισπανικό γουρούνι το έφαγα κι εγώ πρόσφατα σε ορεκτικό, βασικά ήταν καραμελωμενη κοιλιά-πανσετα σε κύβους, τα έσπαγε, είχε τραγανή πέτσα και από κάτω το πιο μαλακό και νόστιμο κρέας που έχω φάει ποτέ. Αν το είχε σε κανονική μερίδα θα έπαιρνα χαλαρά.

Σε ότι αφορά τα γκουρμεδιαρικα μαγαζιά, νομίζω τα τελευταία χρόνια έχουν αναθεωρήσει τις μερίδες τους και μάλλον οφείλεται στο ότι ξέφυγαν από την κλασική γαλλική κουζίνα και τις επιρροές της προσπαθώντας να προσφέρουν ένα μιξ υλικών και τεχνικών.

< >