Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#785006 Για μενα μπορεις να πας σε 4κ και ας ξεκινάνε από τις 42 ιντσες. Τα 2-3 μέτρα μη σε απασχολούν.
Σκέψου ότι έχω 42αρα στο γραφείο του pc στο μισό μέτρο. Στον καναπέ κάθομαι μόνο για ταινίες.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#785007 Οχι ειναι overkill
Εχω ηδη μια 55αρα 4K για κυρια τηλεοραση, οποτε οτι 4Κ HDR περιεχομενο προτιμω να το βλεπω εκει

θα ειναι καθαρα 2η, για αυτο και σκεφτομουν το HD ready, ωστε να κρατησω το πατσετ χαμηλα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#785015 Δεν θα έδινα λεφτά για 32" σε καμία περίπτωση πάντως. Το έκανα για τον πεθερό επειδή επέμενε κι αυτός και η γυναίκα μου πως οι 32" είναι αρκετές, αλλά μια χαρά επιλογές υπάρχουν σε παρόμοιο κόστος με παραπάνω ίντσες.
Για τι budget μιλάμε καταρχάς;
Με 270€ παίρνεις αξιοπρεπέστατη στις 43":
https://www.skroutz.gr/s/26267591/TCL-S ... -2020.html
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#785018 Θελω να δωσω τα λιγοτερα χρηματα διοτι η λειτουργια της θα ειναι πολυ περιορισμενη και κυριως εστιασμενη προς τηλεοραση
Δεν με ενδιαφερει να ειναι smart, αν χρειαστει εχω ενα xiaomi box s που καθεται

40αρα θα ηθελα κι εγω αλλα δυστυχως η δαπανη δεν θα εγκριθει :(
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:
g8777 έγραψε:Υπάρχει δυνατότητα για προβολέα;

Εικόνα

τι να τον κανει;

:shifty:

:s_rofl

τη μαμησες Νικολα.
Εγω την προηγουμενη φορα που τον κοροιδεψα,με εγραψαν 3 φορες τον επομενο μηνα.
Νου σου :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
g8777 έγραψε:Υπάρχει δυνατότητα για προβολέα;

Εικόνα

τι να τον κανει;

:shifty:

:s_rofl

τη μαμησες Νικολα.
Εγω την προηγουμενη φορα που τον κοροιδεψα,με εγραψαν 3 φορες τον επομενο μηνα.
Νου σου :rtfm:

Eχω...
Εικόνα

..μεχρι να γινει η δουλεια που θα σε αγγαρεψει . Δεν φοβαμαι :lol:

Κι αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του θα βαλω τον gianik να του τις περασει στην ΑΑΔΕ για να μαθει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#785061 οχι ρε παιδια τι προβολεα
στο υπνοδωματιο?

μια απλη τηλεοραση για δευτερη για τα καναλια κυριως, στο ελαχιστο δυνατο κοστος
Τεσπα, ψιλοαπαντω στο αρχικο μου ερωτημα, σε αυτες τις αποστασεις, το 720p ειναι αρκετο νομιζω, δεν νομιζω οτι μπορει να διακρινει κανεις την διαφορα με το 1080
Θα ηθελα να αποφυγω τις F&U διοτι η προηγουμενη που πηρα, χαλασε το τηλεκοντρολ στο 3μηνο και γιατι ο ηχος τους ειναι αθλιος, μαλλον ηχειακια απο Gameboy εχουν βαλει

Βλεπω μια σειρα απο αλλες κινεζιες περιξ του κατοσταρικου αλλα αντιλαμβανομαι οτι σε αυτα τα χρηματα το ρισκο ειναι μικρο
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε: θα βαλω τον gianik να του τις περασει στην ΑΑΔΕ για να μαθει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αυτον εβαλε και με εγραψε. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#785063 Αγαπάμε Νίκο Παππά ( καθότι θα κληρονομήσει και τη βασιλεία των ουρανών, μπας και μπορέσει και μας τρυπώσει και μας πουθενά ).

Και για όταν έρχεται η ώρα να μπει στο μυαλό του ο διάολος του κακού χιούμορ το παρακάτω φυλαχτό δώρο .

Εικόνα

είναι αυθεντικό από τη Μονί Βατοπεδίου Νίκο, να το έχεις πάντα πάνω σου φορεμένο, για να σε φυλάει ο Χριστουλησ'.

:inlove:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geralt έγραψε:οχι ρε παιδια τι προβολεα
στο υπνοδωματιο?

μια απλη τηλεοραση για δευτερη για τα καναλια κυριως, στο ελαχιστο δυνατο κοστος
Τεσπα, ψιλοαπαντω στο αρχικο μου ερωτημα, σε αυτες τις αποστασεις, το 720p ειναι αρκετο νομιζω, δεν νομιζω οτι μπορει να διακρινει κανεις την διαφορα με το 1080
Θα ηθελα να αποφυγω τις F&U διοτι η προηγουμενη που πηρα, χαλασε το τηλεκοντρολ στο 3μηνο και γιατι ο ηχος τους ειναι αθλιος, μαλλον ηχειακια απο Gameboy εχουν βαλει

Βλεπω μια σειρα απο αλλες κινεζιες περιξ του κατοσταρικου αλλα αντιλαμβανομαι οτι σε αυτα τα χρηματα το ρισκο ειναι μικρο

Ε τοτε, εδω εισαι.

https://www.skroutz.gr/s/36969184/TCL-% ... -2022.html

Κινεζια μεν αλλα καλη κι "επωνυμη".

Απεφυγε αυτες που εχεις δοκιμασει ως μαρκες και τις φασον
Άβαταρ μέλους
By georgetz
Geralt έγραψε:οχι ρε παιδια τι προβολεα
στο υπνοδωματιο?

βρε πάρε ένα προβολέα λέμε :iconcool:

Πήγαινε σε ένα κατάστημα, δεστες να παίζουνε, ζήτα μια "επίδειξης" (που να έχει λίγο σέρβις λάιφ ακόμα) , done :s_howdy