Σκέψου ότι έχω 42αρα στο γραφείο του pc στο μισό μέτρο. Στον καναπέ κάθομαι μόνο για ταινίες.
Σκέψου ότι έχω 42αρα στο γραφείο του pc στο μισό μέτρο. Στον καναπέ κάθομαι μόνο για ταινίες.
g8777 έγραψε:Υπάρχει δυνατότητα για προβολέα;

Νίκος Παππάς έγραψε:g8777 έγραψε:Υπάρχει δυνατότητα για προβολέα;
τι να τον κανει;
![]()
dimviii έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:g8777 έγραψε:Υπάρχει δυνατότητα για προβολέα;
τι να τον κανει;
![]()
τη μαμησες Νικολα.
Εγω την προηγουμενη φορα που τον κοροιδεψα,με εγραψαν 3 φορες τον επομενο μηνα.
Νου σου
Νίκος Παππάς έγραψε: θα βαλω τον gianik να του τις περασει στην ΑΑΔΕ για να μαθει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Geralt έγραψε:οχι ρε παιδια τι προβολεα
στο υπνοδωματιο?
μια απλη τηλεοραση για δευτερη για τα καναλια κυριως, στο ελαχιστο δυνατο κοστος
Τεσπα, ψιλοαπαντω στο αρχικο μου ερωτημα, σε αυτες τις αποστασεις, το 720p ειναι αρκετο νομιζω, δεν νομιζω οτι μπορει να διακρινει κανεις την διαφορα με το 1080
Θα ηθελα να αποφυγω τις F&U διοτι η προηγουμενη που πηρα, χαλασε το τηλεκοντρολ στο 3μηνο και γιατι ο ηχος τους ειναι αθλιος, μαλλον ηχειακια απο Gameboy εχουν βαλει
Βλεπω μια σειρα απο αλλες κινεζιες περιξ του κατοσταρικου αλλα αντιλαμβανομαι οτι σε αυτα τα χρηματα το ρισκο ειναι μικρο
Geralt έγραψε:οχι ρε παιδια τι προβολεα
στο υπνοδωματιο?
μια απλη τηλεοραση για δευτερη για τα καναλια κυριως, στο ελαχιστο δυνατο κοστος
Τεσπα, ψιλοαπαντω στο αρχικο μου ερωτημα, σε αυτες τις αποστασεις, το 720p ειναι αρκετο νομιζω, δεν νομιζω οτι μπορει να διακρινει κανεις την διαφορα με το 1080
Θα ηθελα να αποφυγω τις F&U διοτι η προηγουμενη που πηρα, χαλασε το τηλεκοντρολ στο 3μηνο και γιατι ο ηχος τους ειναι αθλιος, μαλλον ηχειακια απο Gameboy εχουν βαλει
Βλεπω μια σειρα απο αλλες κινεζιες περιξ του κατοσταρικου αλλα αντιλαμβανομαι οτι σε αυτα τα χρηματα το ρισκο ειναι μικρο
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]