Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
dimviii έγραψε:
dimik έγραψε:
και θα παει για συνέντευξη σε εταιρεία που αποδεδειγμένα συμπεριφέρεται έτσι στους υπαλλήλους της? :hmmm:

με τα σωστα χρηματα ναι.Και τωρα σε αυτους που ειναι μια απο τα ιδια συμπεριφερονται.
ο καθενας κοιταει το συμφερον του.

dimik έγραψε:λάθος, ποτέ δεν κλείνεις πόρτες γιατί ποτέ δεν ξέρεις.....διπλωματία :rtfm:

σε εργοδοτη που σε θελει να δουλεψεις με -40% απο τις σημερινες αποδοχες σου ενω του κανεις και εχεις δουλεια,και ενω πρεπει να μετακομισεις στην Αθηνα με ενοικια κλπ εξοδα,τον γραφεις κανονικα στις @ρχιδαρες σου.
Δεν ξερω εαν καταλαβες αλλα τα χρηματα που του προσφερε δεν ειναι μονο -40%,μονο το ενοικιο να βαλεις που θα πληρωνει στην Αθηνα θα παει -60% και παραπανω ακομα και με γκαρσονιερα υπογεια.

Φυσικά και τον γράφεις απλά δεν του το λες και δεν του το δείχνεις γιατί μπορεί να βρεθείς π.χ στην κατάσταση της γυναίκας σου και να σου δίνει ο συγκεκριμένος παραπάνω, δεν ξέρεις ποτέ πως θα γυρίσει ο τροχός :iconcool:

σε ότι αφορά τα χρήματα που προσέφερε, προφανώς τόσα θέλει να δώσει, το αν είναι αρκετά ή όχι για τον κάθε υποψήφιο δεν νομίζω να τον ενδιαφέρει.

KiloMeater έγραψε:
dimik έγραψε:
λάθος, ποτέ δεν κλείνεις πόρτες γιατί ποτέ δεν ξέρεις.....διπλωματία :rtfm:

Άμα ο άλλος φέρεται τόσο σα μ@λ@κας, όχι μόνο την κλείνεις, τη χτυπάς δυνατά κιόλας.

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα μπορεί να σε παίρνει, στην Ελλάδα με αυτή την ανεργία και τους εν λόγω επιχειρηματίες να είναι δυστυχώς η πλειοψηφία δεν το κάνεις.
Άβαταρ μέλους
By DAP
KiloMeater έγραψε:
dimik έγραψε:
λάθος, ποτέ δεν κλείνεις πόρτες γιατί ποτέ δεν ξέρεις.....διπλωματία :rtfm:

Άμα ο άλλος φέρεται τόσο σα μ@λ@κας, όχι μόνο την κλείνεις, τη χτυπάς δυνατά κιόλας.

Λαθος.....Αντι να περιμενεις την χρυση πολυθρονα,πας και αρχιζεις να ψαχνεις για καινουργια εταιρεια .......

Με τις σημερινες συνθηκες μιλαμε παντα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
DAP έγραψε:
Λαθος.....Αντι να περιμενεις την χρυση πολυθρονα,πας και αρχιζεις να ψαχνεις για καινουργια εταιρεια .......

Με τις σημερινες συνθηκες μιλαμε παντα.

στις περιπτωσεις που μιλαμε εδω μεσα,κανεις δεν περιμενει την χρυση πολυθρονα.Τα ατομα αυτα ΕΧΟΥΝ δουλεια.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimik έγραψε:
Φυσικά και τον γράφεις απλά δεν του το λες και δεν του το δείχνεις γιατί μπορεί να βρεθείς π.χ στην κατάσταση της γυναίκας σου και να σου δίνει ο συγκεκριμένος παραπάνω, δεν ξέρεις ποτέ πως θα γυρίσει ο τροχός :iconcool:

η γυναικα μου ειχε παει για συνεντευξη την 1η φορα και τα πηγε πολυ καλα.Πολυ καλα και για αυτους οπως ειπαν.
Τωρα την ξαναφωναζουν γιατι η αλλη δεν τους βγηκε.
Να ξαναπαει στη συνεντευξη (για 2η φορα) και αν της πουν |λογοκρισία| να μην κλεισει την πορτα,για να ελπιζει οτι ισως την 3η φορα θα της κανουν λογικη προταση? :lol:

dimik έγραψε:σε ότι αφορά τα χρήματα που προσέφερε, προφανώς τόσα θέλει να δώσει, το αν είναι αρκετά ή όχι για τον κάθε υποψήφιο δεν νομίζω να τον ενδιαφέρει.

ποιον να μην ενδιαφερει? τον bibendum που πληρωσε εξοδα για να πει στην Αθηνα για συνεντευξη,και ενω ηξεραν οτι δουλευει και με τι ποσο,του εκαναν προσφορα με -40% απο τις ηδη υπαρχουσες + να πληρωνει ενοικιο? και μετα απο ολα αυτα ''δεν τον ενδιαφερει τον bibendum τι προσφορα θα του κανουν''?
τα θελετε και τα λετε ρε σεις?
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 10 Ιαν 2016, 17:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#205391 Επειδή η Ελλάδα είναι μικρή αγορά, θα έλεγα ότι είναι λάθος να "βροντάμε" πόρτες. Φυσικά και θα αρνηθεί, και μπορεί να γράψει ακριβώς και ότι θεώρησε τα λεφτα λίγα, κλπ, κλπ. Αλλά το να γράψεις κάτι τύπου "είστε ένα μάτσο ζώα" δεν είναι καλό.

Όχι ότι δεν έχει δικιο, απλώς long term δεν είναι προς το συμφέρον του.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#205393 Η γνώμη μου ειναι ότι καλύτερα να αποφεύγονται τα ξεχεστηρια μειλ. Η αγορά ειναι τόσο μικρή που θα το βρεις μπροστά σου.

Sent from a mobile device
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Hellenic tifosi έγραψε:
Όχι ότι δεν έχει δικιο, απλώς long term δεν είναι προς το συμφέρον του.

ναι το συμφερον του ειναι να παει στην Αθηνα να μεινει σε γκαρσονιερα ημυιπογεια και να βλεπει στην τσεπη του -60% αποτι βλεπει τωρα,γιατι ποτε δεν ξερεις.
Φανταζομαι να ηταν ανεργος τι θα του λεγατε. :lol:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#205397 ΠΡοφανως το θεμα δεν ειναι προσωπικο και η απαντηση που θα δοθει θα ειναι ευγενικh.

Ομως μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση η αλυσιδα γεγονοτων: σε βρισκω γιατι μου κανεις (δεν εστειλα εγω βιογραφικο) --> σε κανω 3 σταδια συνεντευξεων (χανοντας ολοι πολυτιμο χρονο) --> εντελει σου κανω ξεφτιλα προταση (ενω ξερω τι θες και τι παιρνεις)

Καταλαβαινω οτι το εκαναν το ιδιο ισως σε 20 ατομα γιατι 2-3 που θελουν θα πουν το ναι. Θα θεωρουσα πιο εντιμο να μου πουν, με τα λεφτα που θες δεν μας κανεις η δεν μας κανεις γενικα παρα να προσφερουν -40% μισθο.
Άβαταρ μέλους
By bill33
dimviii έγραψε:
KiloMeater έγραψε:
Θα τους γειωσεις η θα ασχοληθείς να απαντήσεις;

και βεβαια πρεπει να τους απαντησει.Απλα να συνταξει ωραια το χεστηριο μειλ.

Απλά να τους ρωτήσει γιατί να αφήσει την τωρινή του εργασία.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#205433 Γενικώς επειδή η πιάτσα είναι πααααάρα πολύ μικρή, καλό είναι να αποφεύγονται οι ακρότητες. Εκτός κι αν κερδίσεις το 784ο τζακ ποτ του Μελισσανίδη οπότε μετά μπορείς να περνάς κάπως έτσι εξώ από κάθε εργοδότη σου:

Εικόνα

Σε ότι αφορά την περίπτωση του bibendum ο εργοδότης τόσο είχε αξιολογήσει τη θέση, τόσα του προσέφερε. Υπάρχει ένας ολόκληρος σχεδιασμός πίσω από ένα job offer και σ' αυτόν δεν λαμβάνονται υπόψη κριτήρια τύπου "δε θα μου φτάνουν για το ενοίκιο" κτλ. Από τη στιγμή που υπάρχει δουλειά, αρνείσαι ευγενικά και πας παρακάτω. Αν θες πετάς κι ένα "με τόσα θα ερχόμουν ευχαρίστως" κι από δω παν και οι άλλοι.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Deleted User 1 έγραψε: Υπάρχει ένας ολόκληρος σχεδιασμός πίσω από ένα job offer .

ναι στη συγκεκριμενη ο υπολογισμος ηταν,να τον παρω απο την αλλη εταιρεια που δουλευει,με -40% και να τον φερω απο την Πατρα.
Δεν ειχε υποψηφιους η Αθηνα ή καπου πιο κοντα και ειπαν να φερουν απο την Πατρα υποψηφιο.

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#205442 Ελα ντε. Το πολυ πολυ να λεει, "Τοσα δινουν οι αλλοι/ θελω να δωσω τοσα, τι διαολο, ολο και καποιος απελπισμενος θα ερθει"και να περιμενει να τσιμπησει . Συμφωνω μεν οτι δεν χρεαιζονται ακροτητες. Ενα "Ευχαριστω πολυ, απλα το ποσο θα με καλυπτε υπερβαινει την προσφορα σας.." και καλη ανταμωση στα γουναραδικα. Στην Ελλαδα ζουμε, οντως η αγορα ειναι μικρη.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#205451 Το βρισιμο ειναι out of the question σε κάθε περίπτωση. Μπορείς είτε να μην ασχοληθείς, είτε να απαντήσεις σύντομα και περιεκτικά δίνοντας το μήνυμά που θες.