Dimitris_P έγραψε:Μην γράφεις μια εδώ και μια στο hi fi και χανόμαστε. Κατευθείαν στο hi fi μιας και μιλάμε για audio και όχι για τηλεόρασηΝαι αλλά εδώ πάει πιο πολύ διότι μιλάμε για Dolby Digital η home theater
< >
Dimitris_P έγραψε:Μην γράφεις μια εδώ και μια στο hi fi και χανόμαστε. Κατευθείαν στο hi fi μιας και μιλάμε για audio και όχι για τηλεόρασηΝαι αλλά εδώ πάει πιο πολύ διότι μιλάμε για Dolby Digital η home theater
dimik έγραψε:
Η σκέψη σου για τις βάσεις τοίχου καλή αλλά μου χτυπάνε το OCD τα καλώδια.
< >

Scotch έγραψε:Φίλος τους πήγε ηχεία, δεν μου είπε κάτι μετά, δείχνει οργάνωση το μαγαζί.224v έγραψε:Έχει και στο Χαλάνδρι σέρβις η sony, Βασ.Γεωργιου Β 11,cometron η φίρμα
Δοκιμασμένο;
< >
Scotch έγραψε:Η Sony (kd-43xf8096), μετά από 3,5 χρόνια και ελάχιστη χρήση, μάλλον μας άφησε χρόνους. Αξίζει πιστεύετε να ασχοληθώ να την επισκευάσω (δεδομένου ότι τα 700 € που κόστισε δεν ήταν καθόλου λίγα); Αν δεν αξίζει, ποια προτείνουμε (40-43 ίντσες); Θα ήθελα να βλέπω netflix, cosmote tv, eon, disney+, κλπ, χωρίς εξωτερικά στικάκια, κλπ. Από αυτήν την άποψη ήταν πολύ βολική η Sony (android).
Anonymous Founder έγραψε:Βρες έναν καλό ηλεκτρονικό και πήγαινέ την, δεν έχεις να χάσεις κάτι, είναι καινούρια ακόμη φορά να την πετάξεις έτσι νομίζω.
Τι ακριβώς κάνει; Δεν ανοίγει καθόλου;
Scotch έγραψε:Scotch έγραψε:Η Sony (kd-43xf8096), μετά από 3,5 χρόνια και ελάχιστη χρήση, μάλλον μας άφησε χρόνους. Αξίζει πιστεύετε να ασχοληθώ να την επισκευάσω (δεδομένου ότι τα 700 € που κόστισε δεν ήταν καθόλου λίγα); Αν δεν αξίζει, ποια προτείνουμε (40-43 ίντσες); Θα ήθελα να βλέπω netflix, cosmote tv, eon, disney+, κλπ, χωρίς εξωτερικά στικάκια, κλπ. Από αυτήν την άποψη ήταν πολύ βολική η Sony (android).Anonymous Founder έγραψε:Βρες έναν καλό ηλεκτρονικό και πήγαινέ την, δεν έχεις να χάσεις κάτι, είναι καινούρια ακόμη φορά να την πετάξεις έτσι νομίζω.
Τι ακριβώς κάνει; Δεν ανοίγει καθόλου;
Την πήγα στην cometron τελικά. Η διάγνωση είναι "κεντρική πλακέτα". Κόστος 240 € (ανταλλακτικό και εργασία). Πρέπει να τους απαντήσω σήμερα αν θα προχωρήσω σε επισκευή ή όχι. Αξίζει;
Anonymous Founder έγραψε:Πολλά τα λεφτά, αλλά θα χρειαστείς άλλα τόσα για να αγοράσεις μια καινούρια. Τι εγγύηση δίνουν μετά την επισκευή;
Anonymous Founder έγραψε:Το μεγάλη για υπνοδωμάτιο ποτέ δεν το κατάλαβα να πω την αλήθεια, μιας και η ελάχιστη απόσταση που βλέπουμε είναι 3 μέτρα (2 μέτρα μήκος το κρεβάτι, και άλλο 1 μέτρο από τον τοίχο, να τα 3 μέτρα). Συνήθως στο σαλόνι είναι μικρότερες οι αποστάσεις!
Αν σου δίνουν εγγύηση, νομίζω πως αξίζει να την φτιάξεις, αφού δεν θέλεις μεγαλύτερη. Εγώ πάντως έχω 47" και είναι μικρή, θεωρώ πως αν χαλάσει, θα πάρω 55" που χωράει οριακά (είναι τοποθετημένη σε εσοχή-έρκερ.
. Αν δεν την επαιρνε ο μικρος και χαλαγε δεν θα την αντικαθιστουσα
Scotch έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι το μάτι συνηθίζει και θέλεις όλο και μεγαλύτερη. Σ' εμάς είναι 2,80 ακριβώς η απόσταση μάτι-οθόνη.
Δεν είμαι αρνητικός για μεγαλύτερη, περισσότερο με απασχολεί αν θα την αντέξει η βάση στήριξης στον τοίχο (είναι και γυψοσανίδα).
55' έχω στο σαλόνι, που η απόσταση είναι 4 μέτρα. Το καλύτερο θα ήταν να βάλω αυτή στο υπνοδωμάτιο (είναι όμως πιστεύω αρκετά βαριά για τον τοίχο) και να έπαιρνα μία μεγαλύτερη για το σαλόνι.
Μήπως την φτιάξω τελικά...
Νίκος Παππάς έγραψε:Πολυ φως οι μεγαλες. Ειχα 32ρα στο υπνοδωματιο, καλα μου την πηρε ο γιος πλεον, και δεν την ανοιγα γιατι ενοχλουσε την. Αν δεν την επαιρνε ο μικρος και χαλαγε δεν θα την αντικαθιστουσα
Anonymous Founder έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Πολυ φως οι μεγαλες. Ειχα 32ρα στο υπνοδωματιο, καλα μου την πηρε ο γιος πλεον, και δεν την ανοιγα γιατι ενοχλουσε την. Αν δεν την επαιρνε ο μικρος και χαλαγε δεν θα την αντικαθιστουσα
Δεν ήξερα πως είσαι σε τόσο μεγάλη ηλικία που δεν γνωρίζεις ν'αλλάζεις προφίλ στα χρώματα και στην φωτεινότητα ΝΠ...
![]()
Ήμαρτον!
Anonymous Founder έγραψε:Μπορείς να πάρεις και μια βάση στήριξης άλλου τύπου, που πιάνει στο ταβάνι ή στο πάτωμα. Υποθέτω όμως πως η γυψοσανίδα θα έχει κάθετα στηρίγματα, οπότε με μια κατάλληλη βάση δεν τίθεται θέμα. Δοκίμασε με το χέρι σου να χτυπήσεις την γυψοσανίδα για να δεις που περνάνε στηρίγματα. Αυτά δένουν στο πάτωμα και στο ταβάνι, αν όλος ο τοίχος είναι γυψοσανίδα.
55" στα 4 μέτρα, είναι θα έλεγα μικρή σαν διάσταση. Θα πήγαινα τουλάχιστον σε 75" αν είχα τα χρήματα. Αλλιώς και οι 65" είναι ΟΚ (εγώ βλέπω σε λιγότερο από 3 μέτρα στις 65" για παράδειγμα και είναι μια χαρά (όχι για παραπάνω από 65"πάντως, εκεί είναι το όριο στην περίπτωσή μου).
Εγώ θα έβαζα σίγουρα την 55" στο υπνοδωμάτιο και θ'αγόραζα άλλη για το σαλόνι στην θέση σου.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]