Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By manosky
#176998 Η μπάντα παιανίζει τον ελληνικό και τον γαλλικό Εθνικό Ύμνο.

Προσέξτε πως στέκεται και τι ύφος έχει ο Ολάντ και τι κάνει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και για τους δύο ύμνους. Δείτε το ΟΛΟ.

Είναι τουλάχιστον εξευτελιστικό για τη χώρα, προσωπικά ντρέπομαι. :( Σοβαρά μιλάω και το ίδιο θα έλεγα και θα πω προκαταβολικά για οποιονδήποτε, από οποιανδήποτε χώρα κάνει τέτοια μπροστά στον Εθνικό Ύμνο οποιασδήποτε άλλης.

Πόσα συμπλέγματα κρύβεις ρε Έλληνα για να διαλέξεις τέτοιον αλητάκο ως αρχηγό σου;
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
trident1971 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Μην ρωτάς εμένα. Αν οι απόψεις σου είναι αυτές ενός πολυεκατομμυριούχου, κι εσύ δεν έχεις στον ήλιο μοίρα, εγώ το βλέπω σαν πρόβλημα. Αν εσύ όχι, δεν χρειάζεται να κουβεντιάσουμε κάτι παραπάνω.
Είναι σαν να είναι αυτός που σιτίζεται από την πρόνοια υπέρ να καταργηθούν τα επιδόματα "γιατί όποιος δεν έχει να φάει, δεν θέλει να δουλέψει" κλπ.
Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα... :s_music

Αααα, οχι μη ρωταω εσενα... εσυ δεν ειπες πως "οι αποψεις μου δεν συναδουν με την κατασταση μου, με την κοινωνικη μου θεση"? Καλα ασε τον Κορτο, αυτος το γενικευσε για ολους κιολας....
Γελανε και οι πετρες.

Μάλλον είναι απόψεις σύμφωνες με του συντρόφου Θηβαίου, που είπε σήμερα οτι μια 5μελης οικογένεια μπορεί να φαει 5 παξιμάδια και 1 ντομάτα. Έτσι μάλιστα, χώρα εκατομμυριουχων (σε αυτήν την περιπτωση οι προαναφερθέντες αριστεροί γίνονται τρις-εκατομμυριουχοι βέβαια) η Ελλάδα! Έφεραν ηδη την αναπτυξη!!
Άβαταρ μέλους
By manosky
#177002 @bibemdum
Τουλάχιστον δείχνει τον πρέποντα σεβασμό, δεν είναι καραγκιόζης σαν τον κομπλεξικό τον άλλον.
Ο δε Ολάντ, εύζωνας. Τα ίδια και ο Ρέντσι, όταν τον είχε επισκεφτεί ο Τσίπρας. Τα ίδια ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Τέλος πάντων, εσύ μοιάζεις υπεράνω και ειρωνεύεσαι. Δεν νιώθεις την ξεφτίλα. Δικό σου θέμα.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#177009 Τουλάχιστον δεν τραγούδησε τη Μασσαλιώτιδα ο Carl Lewis :help:

Άβαταρ μέλους
By Adriver
#177020 Άρχισε η αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου και φέτος! Το Κνιτάκη κάθε 15μελούς ξεκίνησε τη διακίνηση του αγωνιστικού διαγγέλματος, με την ελπίδα ότι μπορεί να γίνει μέχρι και πρωθυπουργός κάποτε ... :lol:
Αλλά τα παιδιά από τις Δυτικές Συνοικίες της Αθήνας πάντα χαμένοι θα είναι.

http://www.esos.gr/arthra/40452/mathiti ... o-paideias
Μαθητικές καταλήψεις από 2 Νοέμβρη- Διαδήλωση αύριο στο υπουργείο Παιδείας

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠοΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Συντονιστικό Aγώνα Σχολείων Ιλίου – Αγ. Αναργύρων και Συντονιστικό Αγώνα Περιστερίου. Στο επίκεντρο της συζήτησης μπήκε ...... Πάνω σε αυτά καλούν όλα τα πενταμελή και δεκαπενταμελή να πάρουν απόφαση και να οργανώσουν την κινητοποίηση την Παρασκευή 23/10 στις 13.00 στο υπουργείο Παιδείας και το μεγάλο συλλαλητήριο στις 2/11 στις 12.00 στα Προπύλαια.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ 15ΜΕΛΩΝ – 5ΜΕΛΩΝ και Συντονιστικών Αγώνα Σχολείων: 2 Νοέμβρη πλημμυρίζουμε τους δρόμους!
....................
Δωρεάν και ασφαλής μεταφορά για όλους τους μαθητές, όλες τις ώρες της μέρας.Ένα γεύμα για όλους τους μαθητές.
Στα τσακίδια τα μνημόνιά τους. Στα τσακίδια οι νόμοι τους για το «Νέο Λύκειο» και το «Νέο επαγγελματικό λύκειο».
...............
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Alxnks έγραψε:Μάλλον είναι απόψεις σύμφωνες με του συντρόφου Θηβαίου, που είπε σήμερα οτι μια 5μελης οικογένεια μπορεί να φαει 5 παξιμάδια και 1 ντομάτα. Έτσι μάλιστα, χώρα εκατομμυριουχων (σε αυτήν την περιπτωση οι προαναφερθέντες αριστεροί γίνονται τρις-εκατομμυριουχοι βέβαια) η Ελλάδα! Έφεραν ηδη την αναπτυξη!!

Ο Φιδέος θα ετρωγε παξιμαδια αμα δεν ηταν γαμπρος του Μικρουτσικου... κλασικος βολεμενος αριστερος της κουλτουρας, δεν περιμενεις και τιποτα καλυτερο.και παλιοτερα ειχε πει βλακειες για μια πενταμελη οικογενεια 15 ερω τη μερα και αναγκαστηκε να ζητησει δημοσια συγγνωμη.

@manosky
Για τον Τσιπρα μιλαμε ρε συ... σιγα μη ΝΟΙΩΘΕΙ να σταθει οπως πρεπει. Που να το μαθει?
Σε καποια φαση μαλλον του το σφυριξαν και πηγε να το στρωσει... συνεχιζοντας να εχει τα ποδια ανοιχτα. :slap:

@Αdriver
Οταν βλεπεις "συντονιστικο αγωνα" μούτζωτα...
Άβαταρ μέλους
By manosky
#177027 Ας κάνει παπάρα, ας κάνει και στριπτίζ γιατί τον ενοχλεί ο κάβαλος, κωλόβλαχος είναι έτσι κι αλλιώς, θα κερδίσει ψήφους από τους ομοίους του.

Αλλά στον Εθνικό Ύμνο της χώρας σου και της χώρας άλλου που εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο της κάθεσαι σούζα.

Εκτός αν είσαι κωλόβλαχος. Και συμπλεγματικός βεβαίως-βεβαίως.
Τελευταία επεξεργασία από manosky και 22 Οκτ 2015, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Adriver
trident1971 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Μην ρωτάς εμένα. Αν οι απόψεις σου είναι αυτές ενός πολυεκατομμυριούχου, κι εσύ δεν έχεις στον ήλιο μοίρα, εγώ το βλέπω σαν πρόβλημα. Αν εσύ όχι, δεν χρειάζεται να κουβεντιάσουμε κάτι παραπάνω.
Είναι σαν να είναι αυτός που σιτίζεται από την πρόνοια υπέρ να καταργηθούν τα επιδόματα "γιατί όποιος δεν έχει να φάει, δεν θέλει να δουλέψει" κλπ.
Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα... :s_music

Αααα, οχι μη ρωταω εσενα... εσυ δεν ειπες πως "οι αποψεις μου δεν συναδουν με την κατασταση μου, με την κοινωνικη μου θεση"? Καλα ασε τον Κορτο, αυτος το γενικευσε για ολους κιολας....
Γελανε και οι πετρες.

Τι δεν καταλαβαίνεις ρε τριντέντ?
Όποιος αισθάνεται μειονεκτικά και φθόνο γιατί δεν έχει το λίγο ή πολύ παραπάνω που έχουν κάποιοι άλλοι στη κοινωνία, θα έπρεπε να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ!
Για κάτι δύσκολους σαν κι εσένα ανέλαβαν από τον Ιανουάριο το "ευγενές" έργο να σκατώσουν τη ζωή όλων των Ελλήνων, μήπως επιτέλους καταλάβετε τη τάξη σας, να μισείτε-φθονείτε όσο πρέπει και να ψηφίζετε "σωστά". :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#177029 Εχετε σκεφτει οτι ακομα κ η ανακρουση του εθνικου μας υμνου μπορει να φερνει αναγουλα σε ορισμενους; :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By manosky
giannik1977 έγραψε:Εχετε σκεφτει οτι ακομα κ η ανακρουση του εθνικου μας υμνου μπορει να φερνει αναγουλα σε ορισμενους; :iconcool:

Ούτε που μού πέρασε από το μυαλό :lol:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#177032 Αυτος και ο Μητρογλου