Job interview
bill33 έγραψε:
...........κοίταγα μπας και αλλάξω και ταυτότητα τώρα που είμαι Ελλάδα αλλά Τρίπολη δεν υπάρχει ραντεβού ούτε για δείγμα,Μεγαλόπολη που κοίταζα σαν εναλλακτική δεν έχει ραντεβού πριν τον Δεκέμβρη και Τρόπαια είναι 1ωρα και ο δρόμος.Βαριέμαι να οδηγάω μέχρι εκεί.
Και τελικά κατάφερα να βρω ραντεβού Μεγαλόπολη τον Ιούλη .Τρίπολη συνεχίζει να μην υπάρχει τιποτα για τις επόμενες 90 μέρες.Ελπίζω να την παραλάβω πριν φύγω ,10 μέρες πιστευω ειναι αρκετές .
Στη Μεσσηνjία βέβαια, όπου ραντεβού έβρισκα μετά από 2 μέρες!
Υποθετω οτι τωρα λογω προθεσμιας υπαρχει περισσοτερος λαος.
Οσοι δυσκολευεστε να βρειτε ραντεβου μπειτε στην εφαρμογη την πρωτη μερα του μηνα ακριβως μετα την αλλαγη. Θα βρειτε σιγουρα 2 μηνες μετα και ισως νωριτερα απο καποια ακυρωση
Fiat Panda 7,6l/100km
bill33 έγραψε:bill33 έγραψε:
...........κοίταγα μπας και αλλάξω και ταυτότητα τώρα που είμαι Ελλάδα αλλά Τρίπολη δεν υπάρχει ραντεβού ούτε για δείγμα,Μεγαλόπολη που κοίταζα σαν εναλλακτική δεν έχει ραντεβού πριν τον Δεκέμβρη και Τρόπαια είναι 1ωρα και ο δρόμος.Βαριέμαι να οδηγάω μέχρι εκεί.
Και τελικά κατάφερα να βρω ραντεβού Μεγαλόπολη τον Ιούλη .Τρίπολη συνεχίζει να μην υπάρχει τιποτα για τις επόμενες 90 μέρες.Ελπίζω να την παραλάβω πριν φύγω ,10 μέρες πιστευω ειναι αρκετές .
Μήπως μπορείς εκεί σε καμια πρεσβεία να βρεις πιο εύκολα;
My Flickr
Dimitris_P έγραψε:bill33 έγραψε:bill33 έγραψε:
Μήπως μπορείς εκεί σε καμια πρεσβεία να βρεις πιο εύκολα;
Ταυτότητα μόνο Ελλάδα.Δεν βγαίνει εκτός.
Chris έγραψε:Άστο. Αν είναι όπως της Χάγης, κλείνεις ραντεβού για 4-6 μήνες μετά, μπαίνουν τα δικαιολογητικά στο διπλωματικό σάκο, πάει Ελλάδα οοοοοταν γεμίσει, επιστρέφει οοοοοταν ξαναγεμίσει, κλπ κλπ
Για διαβατήριο ,ταυτότητα βγαίνει μόνο Ελλάδα.
Πως δουλευουν άλλα κράτη:Της Αννας την ανανεώσαμε στην Βουλγαρική πρεσβεία στην Αθήνα ,έκλεισα ραντεβού ,πήγαμε,έβγαλαν φωτό εκεί και σε 4 εβδομάδες ήταν έτοιμη.Την έστειλαν με κούριερ στο σπίτι,πληρώσαμε 10€ για την αποστολή και πήραν και την παλιά πίσω.
Θα είμαι Ελλάδα λίγες μέρες τον Ιούλη ,γιατί να ταλαιπωρηθώ με πρεσβείες κλπ;Να χάσω μεροκάματα και να πρέπει να κάνω 3 ώρες μέχρι Μαντσεστερ ή 4 μέχρι Λονδίνο;Επί δύο;Για το πόσο ευκολα βρίσκεις ραντεβού δεν θα ήθελα να πω κάτι.
κρατηκοδίαιτοι μαϊντανοί, όλα τα σούργελα του ντουνιά.
https://www.protothema.gr/politics/arti ... a-onomata/
Τα 29 πρόσωπα του πολιτισμού που υπέγραψαν στην ΕΛΑΣ του Τσίπρα.
ανέκδοτο με τους 29 κατασκευαστές πλυντηρίων