Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Serf έγραψε:Με ποια σειρά να τα φτιάξουν; Ποια είναι η κοινώς αποδεκτή;

< >

Εικόνα

ΕΡΤ1
ΝΕΤ
ΕΡΤ3
TV100
ANT1
MEGA
STAR
ALPHA
ΣΚΑΪ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Zorz έγραψε:
Serf έγραψε:Με ποια σειρά να τα φτιάξουν; Ποια είναι η κοινώς αποδεκτή;

< >

Εικόνα

ΕΡΤ1
ΝΕΤ
ΕΡΤ3
TV100
ANT1
MEGA
STAR
ALPHA
ΣΚΑΪ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

:rtfm:

Άλλος από δω..

ΕΡΤ
ΕΡΤ2
ΕΡΤ 3
MEGA
ANT1
ALPHA
STAR
SKAI
OPEN
ΒΟΥΛΉ
mTV

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimik έγραψε:Το RTL να είναι κάτω από το 10 και τα υπόλοιπα δεν πειράζει

< >

To RTL ηταν το πρωτο καναλι στη ζωη μου, με τηλεπαιχνιδι που εδειχνε βυζια. Ηταν πριν καμια 35αρια χρονια που ειχαν ερθει τα ξενα καναλια στην Ελλαδα για πρωτη φορα.

Μη με ρωτησετε τους λογους, παντως εκεινη την εποχη για μενα αξιζε το #1 στο κοντρολ. Ο ξεζουμιστης της καρδιας μου :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:RTL ή Rai?
Tutti frutti?
:shifty:

RAI ητανε? Πανε πολλα χρονια, δε θυμαμαι λεπτομερειες... Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ηταν η μοναδικη φορα στη ζωη μου που παραλιγο να με πιασει ο πατερας μου με το πουλι στο χερι :lipsealed:

Τα εξαιρετικα μου αντανακλαστικα με γλυτωσαν απο τα χειροτερα (απλα ειδε το καναλι που βλεπει ο κανακαρης του) :s_yes
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#777534 Rtl ηταν
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#778667 Αμφιταλαντευομουν αν θα το έβαζα εδώ η στο τοπικό για hifi συσκευές αλλαεδώ ταιριάζει καλύτερα .
Στο σαλόνι έχω μια 65αρα Σόνυ
Έως τώρα δεν είχα ασχοληθεί με home Cinema η Soundbars
Απλά είχα συνδέσει τον δικαναλο με οπτική στην τηλεόραση και πέρναγα τον ήχο της τηλεόρασης στα floorstanding ηχεία της triangle .
Ώσπου άρχισε στο μυαλό μου να τριγυρίζει η ιδέα ενός Soundbarε γουφερ .
Εντέλει σήμερα έγινε η αγορά
Sonos beam συν Sonos sub .
Το σύστημα στήθηκε πανευκολα μέσω της εφαρμογής της Sonos . Επειδή ηταν νωρις απόγευμα δεν ξεκίνησα με έργο αλλά με μουσική . Δοκιμάστηκε μουσική μέσω YouTube μετά tidal και ιντερνετικό ραδιόφωνο .
Εξεπλάγην ευχάριστα στο πώς μια ηχομπαρα μπορεί να αποδίδει μουσική τόσο καλά . Και το sub μαζί να συμπληρώνει και να δίνει φανταστικά χαμηλά .
Οκ δεν συγκρίνεται με το δικαναλο σεταπ μου ειδικά σε stereo imaging αλλά παρόλα αυτά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό . Τώρα βλέπω better call Saul και μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα είναι πάρα πάρα πολύ καλό .
Τώρα καταλαβαίνω γιατί εκατομμύρια κόσμος εξυμνεί τα προϊόντα της Sonos
Οι ανθρώποι έχουν κάνει φοβερή δουλειά Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#778669 Νομίζω ότι είναι απλά compromise για όσους δεν έχουν χώρο, στα ίδια χρήματα, χωρίς να είμαι σχετικός, νομίζω βγάζεις καλύτερο ήχο με παραδοσιακό ενισχυτή και ηχεία.

Αλλά ναι κι εγώ όταν αποφασίσω να ξεφορτωθώ τα 5.1 της Samsung θα πάω σε soundbar+sub

< >