Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#903231 Δε θα διαφωνήσω για το ιντερνετικό στολκάρισμα . Δεν κυνηγάω τίποτα , μου το ξέκοψε ορθά-κοφτά εδώ και καιρό. Απλά λατρεύω τα πάντα γύρω της , ακόμα και το χώμα που πατούσε. :slap:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#903561 Είμαι τώρα στο λιμάνι Ηγουμενίτσας και πάω στο γκισέ για εισιτήριο, και μου ζητάει τα διπλά χρήματα σε σχέση με το ίντερνετ. Του λέω θα το κλείσω ηλεκτρονικά μόνος μου.
Και μου εξηγεί ότι το ιντερνετικό δε σου επιτρέπει να το κλείσεις τελευταία στιγμή ( 30 λεπτά) αλλά τουλάχιστον μία ώρα πριν την ώρα αναχώρησης.
Οπότε έκλεισα για αργότερα. Ε όχι και τα διπλά βρε παιδιά. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε:Είμαι τώρα στο λιμάνι Ηγουμενίτσας και πάω στο γκισέ για εισιτήριο, και μου ζητάει τα διπλά χρήματα σε σχέση με το ίντερνετ. Του λέω θα το κλείσω ηλεκτρονικά μόνος μου.
Και μου εξηγεί ότι το ιντερνετικό δε σου επιτρέπει να το κλείσεις τελευταία στιγμή ( 30 λεπτά) αλλά τουλάχιστον μία ώρα πριν την ώρα αναχώρησης.
Οπότε έκλεισα για αργότερα. Ε όχι και τα διπλά βρε παιδιά. :dizzy:

Πας για δουλειά;Καλό ταξίδι
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#903598 Έχεις την εντύπωση ότι στεναχωρέθηκα; Όχι
Είναι πολύ ωραία κοπέλα για να μένει μόνη της . Κάποιος θα τη βουτούσε σύντομα

Εννοείται ότι εξακολουθώ να τη λατρεύω.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
mousatos έγραψε:Δε θα διαφωνήσω για το ιντερνετικό στολκάρισμα . Δεν κυνηγάω τίποτα , μου το ξέκοψε ορθά-κοφτά εδώ και καιρό. Απλά λατρεύω τα πάντα γύρω της , ακόμα και το χώμα που πατούσε. :slap:

Εικόνα