- 13 Οκτ 2018, 15:42
NickTG έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Τί εννοείς υποστηρίζεις την αξία του όγκου? Μη μου πεις πάλι οτι σε προτιμάει η κοπέλα σου με σαμπρέλα, να χαρείς 
Αν σε έχει πάρει με κοιλιά? 
Εγώ πάντως καταλαβαίνω τον Qsis.
Αν δεν είναι θέμα υγείας δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος να κόψεις το φαΐ!

και να μην υπάρχει (που θα υπάρξει δυστυχώς), παίζει και η εξής φάση
τρως σκελετικά ζόρια με τα οποία μπορεί μεν να έχεις συμφιλιωθεί, αλλά νιώθεις τη διαφορά
εγώ δηλαδή ενοχλήσεις που είχα χρόνια εξαφανίστηκαν
και μετά παίζει και το ζόρι που τρώει η καρδιά, ακόμα και πρόβλημα να μην έχεις βλέπεις ότι οι ανάσες που χρειάζεται να πάρεις και τα λαχανιάσματα πέφτουν δραματικά, προχθές που έκανα κάτι τρεξιματάκια το σκεφτόμουν αυτό και έλεγα κοίτα να δεις φίλε που δεν έχω ανεβάσει πίεση καθόλου σα να περπατούσα.. δηλαδή πολύ πιο σπάνια πλέον νιώθω παλμούς δυνατούς λες και θα μου σκάσει το στήθος πρέπει να ζοριστώ πάρα πολύ.. και χωρίς να έχω κόψει την πιο επικίνδυνη για αυτά τα θέματα συνήθεια το τσιγάρο.. όταν αρχίσω και με αυτό ίσως θα είναι πολύ καλύτερα
rx8_drifter έγραψε:Τί εννοείς υποστηρίζεις την αξία του όγκου? Μη μου πεις πάλι οτι σε προτιμάει η κοπέλα σου με σαμπρέλα, να χαρείς 
φίλε ποτέ στην ιστορία του κόσμου δεν πιστεύω ότι νοιάστηκε κοπέλα για το βάρος μου, έχω δηλαδή τις επιτυχίες μου χωρίς ο ίδιος να μιλάμε για παχιές κοπέλες, ίσα ίσα και ποτέ μου δεν είχα παχιά κοπέλα, δεν έτυχε
άρα σε αυτό το κομμάτι το θεωρώ αδιάφορο το θέμα βάρους, άμα της αρχίσεις της άλλης τα φιλοσοφικά επειδή είναι και βλήματα οι περισσότερες κάνεις τη δουλειά σου και ίσα ίσα αυτές που δεν είναι είναι ακόμα πιο εύκολο να πλασάρεις χαρακτήρα (έστω και με κάποια περισσότερη προσπάθεια) , στην τελική γυναίκες υπάρχουν άπειρες κάτι θα βρεις.. είναι περισσότερο θέμα χαρακτήρα παρά εμφάνισης, ιδανικά έχεις και τα 2 βέβαια
τώρα αν μιλάμε για τη δικιά μου, ε προφανώς και προτιμάει που έχω αδυνατίσει μην λέμε κι ό,τι θέλουμε , αλλά επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι
μη σου πω ότι γίνομαι και κουραστικός γιατί έχω κάνει μια στροφή στην εφηβεία τα τελευταία χρόνια γενικά, αλλά τους τελευταίους μήνες ειδικά έχει καταντήσει και αστείο, σκέφτομαι συνέχεια το σεξ, κάθομαι στο γραφείο, περνάω τιμολόγια και θέλω να κάνω σεξ και δεν μπορώ να κάνω τίποτα
μπαίνω λοιπόν φόρουμ και βγάζω τα απωθημένα μου

οι ορμόνες έχουν φύγει αλλού φίλε.. πάλι καλά που κάνω καμιά προπονησούλα και με χτυπάνε να ηρεμώ
καθηγητές τρεις και εχάθη η πατρίς