Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#541705 είμαι σε καλό δρόμο πάντως

χθες έπαιξα και πιτσούλα (με φύλλο χαρτί όμως όχι αμερικανιές) μετά από τόσους μήνες να μου φύγει και αυτό το απωθημένο και σήμερα ψαράκι :inlove:

τελευταία φορά που είχα φάει πίτσες , είχα φάει 8 (ΟΚΤΏ!!!!)

τώρα έφαγα μόλις μία και χόρτασα.. :svivhaha:

αλλά τουλάχιστον χαίρομαι που από τα 16 κιλάκια που πήρα πόδι τα περισσότερα ήταν σαβούρα, στην κοιλιά παίζει η μεγάλη διαφορά και σίγα σιγά ξαναστήνω και μυική μάζα (γιατί έχασα και κάμποση τέτοια)

αλλά γενικά παραμένω μυικός εκεί που ήμουν, τώρα που αλλάζω τα παντελόνια μου επειδή παίζω πολύ χοντρό τετρακέφαλο πχ ( και λόγω ποδιών είμαι πιο βαρύς από ότι φαίνομαι επειδή δεν έχω λεπτά ποδαράκια όπως οι περισσότεροι) την ώρα που φοράω τα νέα νιώθω να ζορίζονται να μπουν στο μπατζάκι και έρχονται καλά στη μέση, τα παλιότερα μου έμπαιναν και μπαίνουν άνετα στα πόδια και έβρισκαν εμπόδιο στη μέση, τώρα απλά κολυμπάω μέσα τους

ευτυχώς από μπλούζες/πουκάμισα είμαι κομπλέ κάποιες φαίνονται ίσως λίγο πιο φαρδιές αλλά κλάιν
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 13 Οκτ 2018, 12:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
QsisVTS έγραψε:έχω μήκος γύρω από την κοιλιά 97cm από 115 που είχα τον απρίλιο :dizzy:

πιστεύω σε κάποιους μήνες θα γράφονται κοιλιακοί κανονικά πλέον :shifty:

Κιουση πρέπει να ξαναβρουμε τις ξιφομαχίες με τον kyr80 που διατεινόσουν οτι δεν είσαι χοντρός και οτι είναι απαραίτητα τα κιλά για να εχεις εκτόπισμα :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#541723 Ακόμα υποστηρίζω την αξία του όγκου, αλλα είναι ανθυγιεινό, άρα... Οφείλω να αναθεωρήσω :s_dunno

Όσο ζεις μαθαίνεις φίλε..
Άβαταρ μέλους
By red_monster
rx8_drifter έγραψε:Τί εννοείς υποστηρίζεις την αξία του όγκου? Μη μου πεις πάλι οτι σε προτιμάει η κοπέλα σου με σαμπρέλα, να χαρείς :lol:

Άντρας με κοιλάρα είναι σαν καραμελάρα :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
rx8_drifter έγραψε:Τί εννοείς υποστηρίζεις την αξία του όγκου? Μη μου πεις πάλι οτι σε προτιμάει η κοπέλα σου με σαμπρέλα, να χαρείς :lol:

Αν σε έχει πάρει με κοιλιά? :hmmm:

Εγώ πάντως καταλαβαίνω τον Qsis.
Αν δεν είναι θέμα υγείας δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος να κόψεις το φαΐ! :s_tongue :eat:
Άβαταρ μέλους
By Chris
NickTG έγραψε:Αν δεν είναι θέμα υγείας δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος να κόψεις το φαΐ! :s_tongue :eat:

Αυτο ειναι σταση ζωης, συμφωνω με το 100% :lol:

Παντα ομως ειναι θεμα υγειας, ακομα κι αν εισαι τωρα 120 κιλα με αψογες εξετασεις, στα 60-70-80 χρονια αποκλειεται να εισαι στην ιδια κατασταση με καποιον που ολη του τη ζωη ηταν μεσα στους μεσους ορους
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
NickTG έγραψε:

Αν σε έχει πάρει με κοιλιά? :hmmm:

Εγώ πάντως καταλαβαίνω τον Qsis.
Αν δεν είναι θέμα υγείας δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος να κόψεις το φαΐ! :s_tongue :eat:

και να μην υπάρχει (που θα υπάρξει δυστυχώς), παίζει και η εξής φάση

τρως σκελετικά ζόρια με τα οποία μπορεί μεν να έχεις συμφιλιωθεί, αλλά νιώθεις τη διαφορά
εγώ δηλαδή ενοχλήσεις που είχα χρόνια εξαφανίστηκαν

και μετά παίζει και το ζόρι που τρώει η καρδιά, ακόμα και πρόβλημα να μην έχεις βλέπεις ότι οι ανάσες που χρειάζεται να πάρεις και τα λαχανιάσματα πέφτουν δραματικά, προχθές που έκανα κάτι τρεξιματάκια το σκεφτόμουν αυτό και έλεγα κοίτα να δεις φίλε που δεν έχω ανεβάσει πίεση καθόλου σα να περπατούσα.. δηλαδή πολύ πιο σπάνια πλέον νιώθω παλμούς δυνατούς λες και θα μου σκάσει το στήθος πρέπει να ζοριστώ πάρα πολύ.. και χωρίς να έχω κόψει την πιο επικίνδυνη για αυτά τα θέματα συνήθεια το τσιγάρο.. όταν αρχίσω και με αυτό ίσως θα είναι πολύ καλύτερα

φίλε ποτέ στην ιστορία του κόσμου δεν πιστεύω ότι νοιάστηκε κοπέλα για το βάρος μου, έχω δηλαδή τις επιτυχίες μου χωρίς ο ίδιος να μιλάμε για παχιές κοπέλες, ίσα ίσα και ποτέ μου δεν είχα παχιά κοπέλα, δεν έτυχε

άρα σε αυτό το κομμάτι το θεωρώ αδιάφορο το θέμα βάρους, άμα της αρχίσεις της άλλης τα φιλοσοφικά επειδή είναι και βλήματα οι περισσότερες κάνεις τη δουλειά σου και ίσα ίσα αυτές που δεν είναι είναι ακόμα πιο εύκολο να πλασάρεις χαρακτήρα (έστω και με κάποια περισσότερη προσπάθεια) , στην τελική γυναίκες υπάρχουν άπειρες κάτι θα βρεις.. είναι περισσότερο θέμα χαρακτήρα παρά εμφάνισης, ιδανικά έχεις και τα 2 βέβαια

τώρα αν μιλάμε για τη δικιά μου, ε προφανώς και προτιμάει που έχω αδυνατίσει μην λέμε κι ό,τι θέλουμε , αλλά επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι

μη σου πω ότι γίνομαι και κουραστικός γιατί έχω κάνει μια στροφή στην εφηβεία τα τελευταία χρόνια γενικά, αλλά τους τελευταίους μήνες ειδικά έχει καταντήσει και αστείο, σκέφτομαι συνέχεια το σεξ, κάθομαι στο γραφείο, περνάω τιμολόγια και θέλω να κάνω σεξ και δεν μπορώ να κάνω τίποτα :help:

μπαίνω λοιπόν φόρουμ και βγάζω τα απωθημένα μου :shifty: οι ορμόνες έχουν φύγει αλλού φίλε.. πάλι καλά που κάνω καμιά προπονησούλα και με χτυπάνε να ηρεμώ
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#541779 Εννοείται πως εννοώ και προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν λόγω κιλών και όχι μόνο τα άμεσα!
Για αυτό άλλωστε είμαι και εγώ στα -10 πλέον και συνεχίζω.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#547795 Είχα ζυγιστει αρχές Σεπτέμβρη και ήμουν 94kg, έκανα εξετάσεις για τα πάντα όλα και ήμουν σε άψογη κατάσταση. Εμένα όμως δεν μου άρεσα. Εδώ να πω ότι έτρωγα κάθε μέρα 2-3 σοκολάτες ή κρουασάν, στανταρακι μια κόκα κολα, το καλοκαίρι 2 παγωτά, 3-4 φορές την εβδομάδα σουβλάκια και μακαρονάδες (πάντα βράδυ, στη τηλεόραση). Οπότε αποφάσισα πως όλα αυτά που έτρωγα από λαιμαργία και όχι από πείνα, να τα κόψω. Πλέον, 2 μήνες μετά, είμαι 88 κιλά, έχω ξεπρηστει, κάνω με περισσότερη άνεση ποδήλατο και στο μπασκετάκι αντέχω περισσότερο. Όλα αυτά που έκοψα, δε μου λείπουν και αν είναι να φάω (πχ όταν πάμε με την παρέα) τρώω κανονικά.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
g8777 έγραψε:αν ηταν σαν τον διπλοματ 64 κιλα μια χαρα θα φαινοταν . :hmmm:

Εν τω μεταξύ σκεφτόμουν ακριβώς το αντίθετο, ότι δηλ. ο γεωργούλης μου φέρνει πολύ σε σωματότυπο πλέον, γιατί έχω καβαλήσει τα 85kg στο 1.72. :lipsealed:
Την επόμενη εβδομάδα έχω και γάμο και προβλέπεται πρόβλημα στο να χωρέσω στα υπάρχοντα παντελόνια.

Το κακό είναι ότι έχει αρχίσει το κράξιμο από τους κολλητούς.
Μερικοί που είναι πατσαφλόκοι τρώνε τάπες, άλλοι που κρατιούνται με έχουν ταράξει.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:
diplomat έγραψε:γιατί έχω καβαλήσει τα 85kg στο 1.72

Not great not terrible :s_dunno
Έτσι. Άλλωστε κοντός είναι όχι παχύς.

Από το Mi A1.