Corto Maltese έγραψε:Δε μας νοιάζει τι ξέρατε. Μας νοιάζει τι έχει αποδειχθεί επίσημα στο δικαστήριο.
Novartis
Corto Maltese έγραψε:Δε μας νοιάζει τι ξέρατε. Μας νοιάζει τι έχει αποδειχθεί επίσημα στο δικαστήριο.
224v έγραψε:Όταν μαχαιρωθηκε ο Φυσας αναγκάστηκαν να βρουν τον ένοχο και να κρίνουν την οργάνωση εγκληματική.
mousatos έγραψε:224v έγραψε:Όταν μαχαιρωθηκε ο Φυσας αναγκάστηκαν να βρουν τον ένοχο και να κρίνουν την οργάνωση εγκληματική.
Το μαχαίρωμα ήταν πληρωμένο για να εξαφανιστεί η ΧΑ. Η αλλιώς , στημένο.
mousatos έγραψε:Ένας συγγενής μου που είναι στη ΓΑΔΑ μου το είπε 1-2 μήνες πριν γίνει. "Περιμένουμε περιστατικό με αίμα , ΠΡΕΠΕΙ να γίνει φονικό για να απαλλαγούν απ' αυτούς, θα τρέξει αίμα" , κάπως έτσι.

mousatos έγραψε:Ένας συγγενής μου που είναι στη ΓΑΔΑ μου το είπε 1-2 μήνες πριν γίνει. "Περιμένουμε περιστατικό με αίμα , ΠΡΕΠΕΙ να γίνει φονικό για να απαλλαγούν απ' αυτούς, θα τρέξει αίμα" , κάπως έτσι.
NickTG έγραψε:Αδιάσειστα στοιχεία δηλαδή!
g8777 έγραψε:Ναι , μονο που ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ τα τελευταια 250 χρονια, θα παρεισφρυσεις στην ροη της κουβεντας για να πεις κατι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ασχετο που θεωρεις οτι ειναι συναφες με το αντικειμενο της συζητησης.Το ίδιο κάνεις και εσύ σε άλλα θέματα οπότε τι??,
Τωρα για το ΕΜΠ .
Κριμα που δεν καηκε ολοκληρο. Θα ειχαν σβησει οι αυταπατες του μεσου Ελληνιολου.
Και θα ειχαμε γλυτωσει και απο πρασινα-κιτρινα-μπλε-κοκκινα τερατα.
Νίκος Παππάς έγραψε:Αυτή είναι εγκληματική οργάνωση, μην το ξεχνάμε έτσι;
Οπότε δεν έχει δικαίωμα να κατέχει οτιδήποτε.
RMX3363
bibendum έγραψε:Και βέβαια όταν όλο το πανεπιστήμιο εχει αφίσες, τραπεζάκια κλπ Δαπ νδφκ παλι δεν μας πειράζει
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αυτή η "μικρή μειοψηφία" λυμαίνεται τους χώρους των ΑΕΙ εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Έχει φτάσει η ώρα να σταματήσει αυτό. Τα πανεπιστήμια πρέπει να γίνουν χώροι όπου αν μη τι άλλο η πανεπιστημιακή κοινότητα θα μπορεί να κάνει την δουλειά της χωρίς να φοβάται για την ασφάλεια της.
Το μόνο παρανοϊκό είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που χαλιούνται με αυτή την προοπτική.
Εννοώ, εκτός από τις ειδήσεις του ΣΚΑΙ

...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]