bihlas87 έγραψε:QsisVTS έγραψε:Είναι ό,τι χειρότερο, άρα είναι ο,τι καλύτερο
Ένας φίλος μου έλεγε ότι το σεξ είναι σαν την πίτσα, όσο κακή και να είναι, δεν τρως και κάθε μέρα...
Να τον κόψεις από φίλο.
bihlas87 έγραψε:QsisVTS έγραψε:Είναι ό,τι χειρότερο, άρα είναι ο,τι καλύτερο
Ένας φίλος μου έλεγε ότι το σεξ είναι σαν την πίτσα, όσο κακή και να είναι, δεν τρως και κάθε μέρα...
elteo έγραψε:Έχει καφετέρια και κερνάει μπύρες συχνά, τον ξέρω 17 χρόνια, όποτε πάω με γκόμενα εκεί με ανεβάζει στα μάτια της, οπότε λίγο δύσκολο αυτό που λες...bihlas87 έγραψε:QsisVTS έγραψε:Είναι ό,τι χειρότερο, άρα είναι ο,τι καλύτερο
Να τον κόψεις από φίλο.
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
Geo f1 έγραψε:Πρωινο
Και ον τοπικ
.

QsisVTS έγραψε:γκεάκο μετά από μια ψαρόσουπα, 2.5 πίτσες και μισό μπουκάλι ουίσκι δεν έχω καν ανάγκη για πρωινόΚάποια στιγμή που θα είμαι Αθήνα να μαζευτούμε οι μπεκροκοιλιάδες του forum να γίνουμε ζάντες και να χάσουν και άλλοι τα διπλώματά τους.
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
bihlas87 έγραψε:QsisVTS έγραψε:γκεάκο μετά από μια ψαρόσουπα, 2.5 πίτσες και μισό μπουκάλι ουίσκι δεν έχω καν ανάγκη για πρωινόΚάποια στιγμή που θα είμαι Αθήνα να μαζευτούμε οι μπεκροκοιλιάδες του forum να γίνουμε ζάντες και να χάσουν και άλλοι τα διπλώματά τους.
.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]