Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
bihlas87 έγραψε:
QsisVTS έγραψε:Είναι ό,τι χειρότερο, άρα είναι ο,τι καλύτερο

Ένας φίλος μου έλεγε ότι το σεξ είναι σαν την πίτσα, όσο κακή και να είναι, δεν τρως και κάθε μέρα...

Να τον κόψεις από φίλο. :twisted:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
elteo έγραψε:
bihlas87 έγραψε:
QsisVTS έγραψε:Είναι ό,τι χειρότερο, άρα είναι ο,τι καλύτερο

Ένας φίλος μου έλεγε ότι το σεξ είναι σαν την πίτσα, όσο κακή και να είναι, δεν τρως και κάθε μέρα...

Να τον κόψεις από φίλο. :twisted:
Έχει καφετέρια και κερνάει μπύρες συχνά, τον ξέρω 17 χρόνια, όποτε πάω με γκόμενα εκεί με ανεβάζει στα μάτια της, οπότε λίγο δύσκολο αυτό που λες...

.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#498720 γκεάκο μετά από μια ψαρόσουπα, 2.5 πίτσες και μισό μπουκάλι ουίσκι δεν έχω καν ανάγκη για πρωινό
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#498722 Τέτοιες |λογοκρισία| σας βάζουν να τρώτε, πεινάτε σαν τρελοί, σας γυρίζει το μάτι και όταν βγει το παστίτσιο κατεβάζετε ένα ταψί
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
QsisVTS έγραψε:γκεάκο μετά από μια ψαρόσουπα, 2.5 πίτσες και μισό μπουκάλι ουίσκι δεν έχω καν ανάγκη για πρωινό
Κάποια στιγμή που θα είμαι Αθήνα να μαζευτούμε οι μπεκροκοιλιάδες του forum να γίνουμε ζάντες και να χάσουν και άλλοι τα διπλώματά τους.

.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#498726 @red

ε έτσι πάει με τους διατροφολόγους, σε λιμοκτονούν πράγμα που φυσικά έχει αποτέλεσμα αλλά όχι διάρκεια.. χάνεις κιλά λες να γαμάει ο τύπος και μόλις ξανακυλήσεις ξαναπάς γιατί ο τύπος γαμάει

ο σκοπός είναι να ξαναπάς και να ξαναπάς, όσο τραβήξει

αλλιώς με μια επίσκεψη θα τελείωνε η φάση
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
bihlas87 έγραψε:
QsisVTS έγραψε:γκεάκο μετά από μια ψαρόσουπα, 2.5 πίτσες και μισό μπουκάλι ουίσκι δεν έχω καν ανάγκη για πρωινό
Κάποια στιγμή που θα είμαι Αθήνα να μαζευτούμε οι μπεκροκοιλιάδες του forum να γίνουμε ζάντες και να χάσουν και άλλοι τα διπλώματά τους.

.

ψήνομαι για σκουπιδοποίηση από όπου κι αν προέρχεται

ε βλέπεις γιορτή χθες έσκασε και ένα dalmore cigar malt, δεν αφήνεις αυτά τα πράγματα να πάνε χαμένα

παρόλα αυτά ξυπνάω σήμερα 9:10 να προπονηθώ έστω και σκούπι, παίζει λίγη σεξουαλική φάση να αρχίσει να δουλεύει ο εγκέφαλος, καφεδιά, ενεργειακό ποτό για φουλ ζάχαρη και ήρθα κάπως στα ίσα μου

σαπίδι φυσικά με 4 ώρες υπνο αλλά υπήρχε η απαραίτητη κίνηση στο χώρο, τώρα λαϊκή με γυναίκα να μην πέσει παντόφλα και μετά καφεδιά με φίλους.. δευτέρα ή τρίτη θα κρασάρω και θα ρίξω κάνα 14ωρο ύπνο σερί όπως την τελευταία φορά που κράσαρα αντίστοιχα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#498733 Δεν ειναι ετσι στην περιπτωση μου. Εγω ειμαι λαθος.

πχ το βραδυ μπορει να εχω 2 τοστ. Εγω τρωω 1.
το πρωι ειχα μπανανα μηλο αχλαδι 2 μπαρες, ε εγω εβαλα μπανανα μπαρα.
θελω να πειναω αν και δεν ειναι σωστο..
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#498735 απλά ονειρεύεσαι γρήγορα αποτελέσματα με shortcuts και ελαχιστοποίηση της ανυπόφορης αυτής φάσης

κοίτα αν θες την άποψή μου 2 είναι τα πράγματα που σου χρειάζονται.. υπομονή/επιμονή 2σε1 και παραδοχή των συνεπειών των πράξεων σου

δηλαδή αν θες κάτι προσπάθησε για αυτό όπως πρέπει και για όσο πρέπει, και αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει αποδέξου τις συνέπειες χωρίς κλάμα

αυτά βέβαια αγγίζουν τη σφαίρα της ψυχολογίας και όχι της χοντρότητας