Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
criuser έγραψε:Η αριστερά ΔΕΝ κάνει ποτέ λάθος . :innocent:
Είσαι το λιγότερο οππουρτουνιστής , ρεβιζιονιστής , αναθεωρητής :lol:

Αντε μην θυμώσουν και σου πουν ότι είσαι και πράχτορας της Ιντέλλιτζενς :s_biggrin

Τι έγινε και δεν έχει χρήσιμους ηλίθιους αυτό το ποστάκι, ξεχαστήκαμε αυτή τη φορά;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Spartan
junior gt έγραψε:
21 quadra έγραψε:
junior gt έγραψε:Βρε άνθρωπε εδώ δε γνωρίζεις τη διαφορά ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΠΑΜΕ με ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ και τα αναφέρεις όλα φόρα παρτίδα εγώ τι να πω?

Kάνεις εντελώς αυθαίρετες υποθέσεις τι γνωρίζω και τι όχι και δεν θα το συζητήσω μαζί σου γιατί άκρη δεν θα βρούμε απλά και μόνο γιατί είσαι στρατευμένος και δεν βλέπεις ή δεν θέλεις να δείς τη μεγάλη εικόνα, και δεν το λέω σαν προσβολή ή βλαστήμια που είσαι κάπου στρατευμένος, φαίνεται άλλωστε που, το αναφέρω ότι όλοι εσείς έχετε μια ματιά στα πράγματα που δεν ξεπερνάει σε εύρος ούτε τις 10ο ενώ έπρεπε να κινείσαι όπως και άλλοι σαν εσένα στις 360ο γιατί η κατάσταση είναι τραγική και μπάζει από παντού, το να είσαι σήμερα κολλημένος σε ένα κόμμα είναι τουλάχιστον ανόητο για να μην πω κάτι βαρύτερο.

Άντε να δούμε τι θα δούμε σε λίγους μήνες και τα ξαναλέμε τότε, εδώ θα είμαστε.

Εσύ δηλαδή δεν είσαι στρατευμένος και είμαι εγώ ε? :lol: :lol: :lol:
Γιατί ντρέπεσαι ήθελα να ξέρω. Όχι μόνο εσύ αλλά και οι υπόλοιποι εδώ μέσα. Δεν είναι κακό να πεις είμαι με αυτούς. Αφού είναι φαεινότερο του ηλίου αν είσαι στρατευμένος και με ποιούς είσαι στρατευμένος.

'Οσο περισσότερο γράφεις πάντως, τόσο περισσότερο επιβεβαιώνεις τον quadra. :)

junior gt έγραψε:Ψαχτείτε λίγο για το τι σήμαινε η επίσκεψη Ολάντ τόσο σημειολογικά όσο και ουσιαστικά για τις εξελίξεις στην Ευρώπη και για αυτό που αγωνίζονται δυνάμεις στην Ευρώπη για το οποίο δεν έχετε πάρει μυρωδιά ακριβώς γιατί από εκεί που ενημερώνεστε σας πιπιλάνε την καραμέλα του συνδικαλισμού, του κρατισμού και του γιατί ο Τσίπρας πήγε σχολείο το παιδί του στη Χιλλ.

Πάντως, απο την προηγούμενη επίσκεψη (δες σύνδεσμο παρακάτω), δε νομίζω να είναι ο Ολάντ αυτός που άλλαξε ιδιαίτερα. Μάλλον ο Τσίπρας έκανε τη στροφή. Ας ελπίσουμε για το καλό όλων μας, να βγει σε καλό (και στο λέει αυτό, ακόμη ένας..... "αστράτευτος").

"Πληρώνει το «Ολαντρέου» ο Τσίπρας; Δε θα τον δει ο Ολάντ"
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 25&catid=9

+1 για τα περισσότερα απο αυτά που γράφει στα τελευταία ποστ ο quadra. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Spartan έγραψε:
junior gt έγραψε:
21 quadra έγραψε:
junior gt έγραψε:Βρε άνθρωπε εδώ δε γνωρίζεις τη διαφορά ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΠΑΜΕ με ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ και τα αναφέρεις όλα φόρα παρτίδα εγώ τι να πω?

Kάνεις εντελώς αυθαίρετες υποθέσεις τι γνωρίζω και τι όχι και δεν θα το συζητήσω μαζί σου γιατί άκρη δεν θα βρούμε απλά και μόνο γιατί είσαι στρατευμένος και δεν βλέπεις ή δεν θέλεις να δείς τη μεγάλη εικόνα, και δεν το λέω σαν προσβολή ή βλαστήμια που είσαι κάπου στρατευμένος, φαίνεται άλλωστε που, το αναφέρω ότι όλοι εσείς έχετε μια ματιά στα πράγματα που δεν ξεπερνάει σε εύρος ούτε τις 10ο ενώ έπρεπε να κινείσαι όπως και άλλοι σαν εσένα στις 360ο γιατί η κατάσταση είναι τραγική και μπάζει από παντού, το να είσαι σήμερα κολλημένος σε ένα κόμμα είναι τουλάχιστον ανόητο για να μην πω κάτι βαρύτερο.

Άντε να δούμε τι θα δούμε σε λίγους μήνες και τα ξαναλέμε τότε, εδώ θα είμαστε.

Εσύ δηλαδή δεν είσαι στρατευμένος και είμαι εγώ ε? :lol: :lol: :lol:
Γιατί ντρέπεσαι ήθελα να ξέρω. Όχι μόνο εσύ αλλά και οι υπόλοιποι εδώ μέσα. Δεν είναι κακό να πεις είμαι με αυτούς. Αφού είναι φαεινότερο του ηλίου αν είσαι στρατευμένος και με ποιούς είσαι στρατευμένος.

'Οσο περισσότερο γράφεις πάντως, τόσο περισσότερο επιβεβαιώνεις τον quadra. :)

junior gt έγραψε:Ψαχτείτε λίγο για το τι σήμαινε η επίσκεψη Ολάντ τόσο σημειολογικά όσο και ουσιαστικά για τις εξελίξεις στην Ευρώπη και για αυτό που αγωνίζονται δυνάμεις στην Ευρώπη για το οποίο δεν έχετε πάρει μυρωδιά ακριβώς γιατί από εκεί που ενημερώνεστε σας πιπιλάνε την καραμέλα του συνδικαλισμού, του κρατισμού και του γιατί ο Τσίπρας πήγε σχολείο το παιδί του στη Χιλλ.

Πάντως, απο την προηγούμενη επίσκεψη (δες σύνδεσμο παρακάτω), δε νομίζω να είναι ο Ολάντ αυτός που άλλαξε ιδιαίτερα. Μάλλον ο Τσίπρας έκανε τη στροφή. Ας ελπίσουμε για το καλό όλων μας, να βγει σε καλό (και στο λέει αυτό, ακόμη ένας..... "αστράτευτος").

"Πληρώνει το «Ολαντρέου» ο Τσίπρας; Δε θα τον δει ο Ολάντ"
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 25&catid=9

+1 για τα περισσότερα απο αυτά που γράφει στα τελευταία ποστ ο quadra. :s_thumbsup

Μη μου πεις ότι πίστευες κι εσύ στον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη και έφαγες κι εσύ φόλα? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#185621 με αφορμη την εβδομαδα που μολις τελειωσε, εκανα λιγο googling....

http://www.workaholics-anonymous.org/10 ... -questions

ειμαι στα 15/24
ειναι κάπως alarming.... :sorry:
πρεπει να το δω το θεμα
Άβαταρ μέλους
By bill33
KiloMeater έγραψε:με αφορμη την εβδομαδα που μολις τελειωσε, εκανα λιγο googling....

http://www.workaholics-anonymous.org/10 ... -questions

ειμαι στα 15/24
ειναι κάπως alarming.... :sorry:
πρεπει να το δω το θεμα

Ποια 9 σου ξέφυγαν; :s_biggrin

:lol: :oops: :)
Άβαταρ μέλους
By Spartan
junior gt έγραψε:Μη μου πεις ότι πίστευες κι εσύ στον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη και έφαγες κι εσύ φόλα? :lol: :lol: :lol:

Ναι, έλεγα "κάτι θα δώσει, δε μπορεί...", "ναι, αλλά αυτοί δεν κυβέρνησαν ποτέ...", "τα μισά να κάνει από αυτά που λέει, αρκεί...", "θα τους βάλει όλους φυλακή...." και διάφορα τέτοια και τελικά απογοητεύτηκα.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Deleted User 1 έγραψε:Μακάρι να είναι πιο αποτελεσματικοί από κάτι μαλάκες που είχα πετύχει εγώ και ακόμα τα κλαίω τα ευρουλάκια μου.

δε μου φάνηκαν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί, παράβλεψαν κατά τη γνώμη μου διάφορα και αποδέχτηκαν έγγραφα που κανονικά δεν έχουν σχέση με την υπηρεσία τους και τη διεξαγωγή ελέγχων τους και δε στέκουν κανονικά σε κανένα δικαστήριο αλλά το θέμα δε θα μείνει έτσι ώστε να βγάλουν απόφαση που στην ουσία βγάζουν την ουρά τους απ'έξω θα πιεστούν να πράξουν τα προβλεπόμενα γιατί με βάση αυτό θα έχουμε την όποια δικογραφία

φοβάμαι ότι θα έχω γλέντι, ελπίζω σε εξωδικαστικό συμβιβασμό

αλλά όταν σε fist fight μου φέρνεις ΑΚ47 (εγώ ενάντια σε νομικό) , ε μετά οφείλω να ρίξω πυρηνικές και μπόλικο χρήμα έτσι για τη κ@βλα (με παίρνει πολύ περισσότερο, ευτυχώς) και όποιον πάρει ο χάρος :s_dunno

γιατί για μένα ο καθένας μπορεί να λέει πολλά και να τα δεχτώ, αλλά ότι είμαι ψεύτης δεν το ανέχομαι από κανένα

δε πειράζει σχολείο είναι όλα αυτά, να καταλαβαίνουμε πώς είναι η πραγματική ζωή..
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#188044 Αν χρειαστείς βοήθεια από νομικό στείλει πμ να σου δώσω το τηλ του κουμπάρου μου. Η επιθεώρηση εργασίας πρέπει να είναι η πλέον άχρηστη υπηρεσία του ελληνικού κράτους και αν αναλογιστούμε ποιους ανταγωνίζεται καταλαβαίνει κανείς...