criuser έγραψε:Η αριστερά ΔΕΝ κάνει ποτέ λάθος .![]()
Είσαι το λιγότερο οππουρτουνιστής , ρεβιζιονιστής , αναθεωρητής![]()
Αντε μην θυμώσουν και σου πουν ότι είσαι και πράχτορας της Ιντέλλιτζενς
junior gt έγραψε:21 quadra έγραψε:junior gt έγραψε:Βρε άνθρωπε εδώ δε γνωρίζεις τη διαφορά ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΠΑΜΕ με ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ και τα αναφέρεις όλα φόρα παρτίδα εγώ τι να πω?
Kάνεις εντελώς αυθαίρετες υποθέσεις τι γνωρίζω και τι όχι και δεν θα το συζητήσω μαζί σου γιατί άκρη δεν θα βρούμε απλά και μόνο γιατί είσαι στρατευμένος και δεν βλέπεις ή δεν θέλεις να δείς τη μεγάλη εικόνα, και δεν το λέω σαν προσβολή ή βλαστήμια που είσαι κάπου στρατευμένος, φαίνεται άλλωστε που, το αναφέρω ότι όλοι εσείς έχετε μια ματιά στα πράγματα που δεν ξεπερνάει σε εύρος ούτε τις 10ο ενώ έπρεπε να κινείσαι όπως και άλλοι σαν εσένα στις 360ο γιατί η κατάσταση είναι τραγική και μπάζει από παντού, το να είσαι σήμερα κολλημένος σε ένα κόμμα είναι τουλάχιστον ανόητο για να μην πω κάτι βαρύτερο.
Άντε να δούμε τι θα δούμε σε λίγους μήνες και τα ξαναλέμε τότε, εδώ θα είμαστε.
Εσύ δηλαδή δεν είσαι στρατευμένος και είμαι εγώ ε?![]()
![]()
![]()
Γιατί ντρέπεσαι ήθελα να ξέρω. Όχι μόνο εσύ αλλά και οι υπόλοιποι εδώ μέσα. Δεν είναι κακό να πεις είμαι με αυτούς. Αφού είναι φαεινότερο του ηλίου αν είσαι στρατευμένος και με ποιούς είσαι στρατευμένος.
junior gt έγραψε:Ψαχτείτε λίγο για το τι σήμαινε η επίσκεψη Ολάντ τόσο σημειολογικά όσο και ουσιαστικά για τις εξελίξεις στην Ευρώπη και για αυτό που αγωνίζονται δυνάμεις στην Ευρώπη για το οποίο δεν έχετε πάρει μυρωδιά ακριβώς γιατί από εκεί που ενημερώνεστε σας πιπιλάνε την καραμέλα του συνδικαλισμού, του κρατισμού και του γιατί ο Τσίπρας πήγε σχολείο το παιδί του στη Χιλλ.
Spartan έγραψε:junior gt έγραψε:21 quadra έγραψε:junior gt έγραψε:Βρε άνθρωπε εδώ δε γνωρίζεις τη διαφορά ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΠΑΜΕ με ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ και τα αναφέρεις όλα φόρα παρτίδα εγώ τι να πω?
Kάνεις εντελώς αυθαίρετες υποθέσεις τι γνωρίζω και τι όχι και δεν θα το συζητήσω μαζί σου γιατί άκρη δεν θα βρούμε απλά και μόνο γιατί είσαι στρατευμένος και δεν βλέπεις ή δεν θέλεις να δείς τη μεγάλη εικόνα, και δεν το λέω σαν προσβολή ή βλαστήμια που είσαι κάπου στρατευμένος, φαίνεται άλλωστε που, το αναφέρω ότι όλοι εσείς έχετε μια ματιά στα πράγματα που δεν ξεπερνάει σε εύρος ούτε τις 10ο ενώ έπρεπε να κινείσαι όπως και άλλοι σαν εσένα στις 360ο γιατί η κατάσταση είναι τραγική και μπάζει από παντού, το να είσαι σήμερα κολλημένος σε ένα κόμμα είναι τουλάχιστον ανόητο για να μην πω κάτι βαρύτερο.
Άντε να δούμε τι θα δούμε σε λίγους μήνες και τα ξαναλέμε τότε, εδώ θα είμαστε.
Εσύ δηλαδή δεν είσαι στρατευμένος και είμαι εγώ ε?![]()
![]()
![]()
Γιατί ντρέπεσαι ήθελα να ξέρω. Όχι μόνο εσύ αλλά και οι υπόλοιποι εδώ μέσα. Δεν είναι κακό να πεις είμαι με αυτούς. Αφού είναι φαεινότερο του ηλίου αν είσαι στρατευμένος και με ποιούς είσαι στρατευμένος.
'Οσο περισσότερο γράφεις πάντως, τόσο περισσότερο επιβεβαιώνεις τον quadra.
junior gt έγραψε:Ψαχτείτε λίγο για το τι σήμαινε η επίσκεψη Ολάντ τόσο σημειολογικά όσο και ουσιαστικά για τις εξελίξεις στην Ευρώπη και για αυτό που αγωνίζονται δυνάμεις στην Ευρώπη για το οποίο δεν έχετε πάρει μυρωδιά ακριβώς γιατί από εκεί που ενημερώνεστε σας πιπιλάνε την καραμέλα του συνδικαλισμού, του κρατισμού και του γιατί ο Τσίπρας πήγε σχολείο το παιδί του στη Χιλλ.
Πάντως, απο την προηγούμενη επίσκεψη (δες σύνδεσμο παρακάτω), δε νομίζω να είναι ο Ολάντ αυτός που άλλαξε ιδιαίτερα. Μάλλον ο Τσίπρας έκανε τη στροφή. Ας ελπίσουμε για το καλό όλων μας, να βγει σε καλό (και στο λέει αυτό, ακόμη ένας..... "αστράτευτος").
"Πληρώνει το «Ολαντρέου» ο Τσίπρας; Δε θα τον δει ο Ολάντ"
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 25&catid=9
+1 για τα περισσότερα απο αυτά που γράφει στα τελευταία ποστ ο quadra.
KiloMeater έγραψε:με αφορμη την εβδομαδα που μολις τελειωσε, εκανα λιγο googling....
http://www.workaholics-anonymous.org/10 ... -questions
ειμαι στα 15/24
ειναι κάπως alarming....![]()
πρεπει να το δω το θεμα
junior gt έγραψε:Μη μου πεις ότι πίστευες κι εσύ στον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη και έφαγες κι εσύ φόλα?![]()
![]()
Deleted User 1 έγραψε:Μακάρι να είναι πιο αποτελεσματικοί από κάτι μαλάκες που είχα πετύχει εγώ και ακόμα τα κλαίω τα ευρουλάκια μου.

Θυμήθηκε η Φοράδα να προστατέψει τον Λούη Νίκο; Μ[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]