Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#864339 προσπάθησα τώρα μ' έναν κάβουρα να πιάσω το δαχτυλίδι απ' το γκαζάκι αλλά δεν έχει αρκετό χώρο για να το πιασω σφιχτά.
αυτο είναι κολλημένο και γυρνάει μαζί με το καμινετο.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#864474 πήγα στο μαγαζί που παίρνω τις μπουκάλες υγραέριο και 2 παιδιά το ξεκουμπωσαν σε μερικά δευτερόλεπτα.
είδα κατσαβίδι που νομίζω πως βάλανε κόντρα στην ένωση
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#871784 Όπως έχει συζητηθεί φτιάχνω cold brew για την δόση μου καφεΐνης. Πλην όμως καλοκαίρι, διακοπές, δεν είχα φτιάξει για 1-2 μήνες και έτσι ο οργανισμός μου ξεσυνήθισε τον καφέ. Χθες έβαλα ξανά να γίνει και σήμερα τον ήπια. Και σε λίγα λεπτά το ένιωσα, γκτουπ κατακέφαλα. Το χάι, την έξτρα ενέργεια, ίσως ένα μικρό τρέμουλο ή αστάθεια στις κινήσεις, μια νευρικότητα, να μην μπορείς να καθίσεις, να θέλεις να φύγεις τούρμπο, νέφτι στον κώλο ένα πράμα, να νιώθεις δυνατός, ασταμάτητος. Πραγματικό ναρκωτικό ο καφές.
Και η γυναίκα μου να μου λέει, αυτό που νιώθεις είναι το φυσιολογικό για τον πολύ κόσμο που πίνει καφέ, αυτό που εσύ είσαι ή νιώθεις χωρίς καφέ δεν είναι νορμάλ, είναι μια λυπητερή κατάντια... Αυτά περί της σχετικότητας της αντίληψης της πραγματικότητας. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#874351 ΕΜΠ1

Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#874359 Δε θες να τη βλέπεις στον πάγκο σου κάθε πρωί και να την καμαρώνεις;

Η νέα meraki φαίνεται γαμάτη, αλλά έχει σχεδόν τα 3πλασια

https://youtu.be/EWhT1OTxQZQ?si=5N01Q2wdaqe4ujTN
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#874367 Από αυτές τις all-in-one καφετιέρες γενικά μην έχεις τρελές απαιτήσεις για "σωστό" καφέ. Το αποτέλεσμα προφανώς και θα πίνεται, αλλά θα είναι πολύ πιθανότατα μέτριο. Εάν πάλι δεν σε νοιάζει και δεν έχεις κάποια απαίτηση, τουλάχιστον πήγαινε σε μάρκα με κάποιο aftermarket support της προκοπής
Άβαταρ μέλους
By dimik
#874369 Ναι ρε συ ξέρω, και Gaggia είχα και Lelit με μύλο και τα παράτησα όλα για υπεραυτόματη Delonghi.

Η διαφορά με την Delonghi είναι ότι μπορείς να κάνεις customize το grinding πολύ ευκολότερα, ότι περιλαμβάνει tampering κλπ, δηλαδή σου δίνει την παραμετροποίηση μιας χειροκίνητης με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο.

Το ότι ο συγκεκριμένος είναι ικανοποιημένος σχετικά με τον εσπρέσο της είναι πολύ καλό δείγμα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#876155 Θα διαχειριστω ψυχραιμα το αποπανω ποστ.

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Το διαχειριστηκα. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#876526 Καλημέρα ... παίζει τίποτα καλό σε εσπρεσσιερα ( στο 60 - 80 Ε ) για Black Friday.

Δεν ψάχνω κάτι τρελό , θα είναι η πρώτη μου αγορά στο συγκεκριμένο είδος.