Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
markvag έγραψε:...Συμφωνώ, αλλά ο καιρός σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, κοκ., θεωρείται πλεονέκτημα για πολλούς στα βόρεια...
Τώρα με το global warming δε λέω ότι θα τους περάσει αλλά σίγουρα θα κάνει μερικούς να το σκεφτούν καλύτερα.
Έχω γνωστή οικογένεια (ιταλος με αμερικάνα +2 παδιά που ζουν Αγγλία) που σκέφτεται να αγοράσει σπιτάκι στο οποίο να πάει όταν συνταξιοδοτηθεί στη Χαβάη... Ίσως αναθεωρήσει τώρα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε:Συμφωνώ, αλλά ο καιρός σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, κοκ., θεωρείται πλεονέκτημα για πολλούς στα βόρεια...

Είναι μέχρι να φάνε το 1ο τους 45άρι και να τους τρέχουν στο νοσοκομείο... :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#830654 Δεν θα ξεχάσω το ύφος ενός νεαρού Σουηδού (από τη Σουηδική Λαπωνία), που δεν είχε ταξιδέψει προς το νότο ποτέ του (ήταν γύρω στα 25), όταν του είπα ότι εμείς έχουμε θερμοκρασίες πάνω από 35C για 3 μήνες κάθε καλοκαίρι! :lol: :lol: Και μου λέει: Και πώς ζείτε;; :lol: :lol:

Πάντως όταν ακούω βόρειους να μιλάνε για τον καιρό στη Μεσόγειο, σε γενικές γραμμές μιλάνε θετικά. Ήλιος, ζέστη, κτλ... Λογικό, ο καθένας εξιδανικεύει αυτό που του λείπει...

Από εκεί και πέρα, σας στέλνω τα αγωνιστικά μου χαιρετίσματα από τα highlands του εξωτικού Βερμίου, στο ακόμα πιο εξωτικό Σέλι, που 4 μέρες δεν έχει σταματήσει να καίει το τζάκι στο σπίτι και το βράδυ έχει ύπνο με 1-2 μάλλινες κουβέρτες και το μεσημέρι έχει το πολύ 22-23 βαθμούς :lol: :metalo: :inlove: (να πονάτε χειμωνάκηδες :s_devil :s_devil :lol: :lol: )
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
markvag έγραψε:..Λογικό, ο καθένας εξιδανικεύει αυτό που του λείπει...

Σε γενικες γραμμες ισχυει. Αλλα οσον αφορα τον καιρο, ποτε δε ζηλεψα το ψοφοκρυο μερικων χωρων ή τις συνεχεις βροχες της Αγγλιας για παραδειγμα.

Το ιδανικο για μενα ειναι ηλιος καθε μερα, χωρις το ψησιμο που εχουμε για μερικους μηνες στην Ελλαδα. Σαν τον ηλιο δεν υπαρχει κατα την αποψη μου. Ζωη. Ευφορια. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#830667 Το ιδανικό είναι οι ανοιξιάτικες/φθινοπωρινές λιακάδες. Γίνεται να τις έχουμε όλη την χρονιά;;;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Serf έγραψε:Το ιδανικό είναι οι ανοιξιάτικες/φθινοπωρινές λιακάδες. Γίνεται να τις έχουμε όλη την χρονιά;;;

+ οο

Ηλιος με καμια 25αρια βαθμους το πολυ...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#830686 Βόρεια Καλιφόρνια. Redwood City. 80k κάτοικοι, και σε μισή ώρα απόσταση έχεις από σαφρατσισκο μέχρι παλοαλτο. Σαν να με εις στα Γιάννινα αλλά με καλό καιρό, καλές δουλειές, και καλό φαγητό
Εικόνα

Αν θες λιγότερο κόσμο, Γαλλική Πολυνησία
Εικόνα
Όλο το χρόνο έτσι είναι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Chris έγραψε:να ψαξω για νοικια στο ρεντγουντ σιτυ ή θα πεσω στα ναρκωτικα?
Ψάξε πόσα θα έπαιρνες εκεί πρώτα..

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Chris έγραψε:Ο μεσος ανθρωπος/υπαλληλος ή ο ντιβελοπερ?
Ο εσύ ρε παιδί μου, ο και τα 3 σε 1.

.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Chris έγραψε:να ψαξω για νοικια στο ρεντγουντ σιτυ ή θα πεσω στα ναρκωτικα?
Βλέπω κάνα 4k-5k έχει φτάσει το 2bd.
Καλά έχει πάει αυτό.

Αν και αυτά που αξίζουν εκεί είναι μονοκατοικίες... έχει ένα ωραίο επίμηκες δάσος που διατρέχει ένας ποταμός. Και σπίτια στις παρυφές του, να το έχουν για αυλή. Τι να λέμε....
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#830705 Φαντάζομαι αρκετά περισσότερα.

Αλλά πως κανείς έτσι; Αν δεν θες να πληρώνεις νοίκι, μπορείς να αγοράσεις.

Δεν είναι για τεμπέληδες