Σε διαβάζω και από το κινητό και μου φαίνονται ακόμα μεγαλύτερα.
elteo έγραψε:Τρελά σεντόνια...![]()
21 quadra έγραψε:Όταν ο κυρ-Θανάσης ο γαλατάς, της οδού Πατησίων......εμείς το έχουμε αλλάξει 250.000 φορές τα τελευταία 40 χρόνια και αναρωτειθείται το γιατί.
) που φέρνουνε τα άπιαστα νούμερα κάθε χρόνο(και παράγουν ή εισάγουν πρώτες ύλες έξω από τη χώρα, όμως), αλλά η πραγματική οικονομία και ανάπτυξη, στο επίπεδο του απλού κοσμάκη, έρχεται από τις χιλιάδες μικροεταιρειούλες προϊόντων υψηλής τεχνολογίας ή πιστότητας με τεράστια υπεραξία στην παραγωγή σε κάθε κωλοχωριό κάθε κωλοκρατηδίου καθώς και ο κόσμος που απαιτείται εκεί.

D-Jet έγραψε:21 quadra έγραψε:Όταν ο κυρ-Θανάσης ο γαλατάς, της οδού Πατησίων......εμείς το έχουμε αλλάξει 250.000 φορές τα τελευταία 40 χρόνια και αναρωτειθείται το γιατί.
Να πω που διαφωνώ;
21 quadra έγραψε:Δεν θα έπρεπε το Πέραμα να είχε κaθαριστεί, εκμοντερνιστεί και να είναι ένα στολίδι στη Μεσόγειο που θα μπορεί ο κόσμος να τρώει ψωμί και να μπαίνουν και χρήματα στο δημ. Ταμείο ?
Φταίνε τα μνημόνια για την κατάντια στο Πέραμα ή οι αριστερή νοοτροπία που ενέσκηψε σαν θύελλα και σάρωσε και ισοπέδωσε τα πάντα ?
elteo έγραψε:Τρελά σεντόνια...![]()
21 quadra έγραψε:
Από την πλευρά τώρα των εργατών / υπαλήλων τα κόμματα και κυρίως βέβαια το ΠΑΣΟΚ έστησε ένα πλέγμα από συνδικαλιστικές οργανώσεις πρωτίστως μέσα στο Δημόσιο και με αιχμή του δόρατος τις ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ την ΠΑΣΚΕ και την ΟΛΜΕ και άλλες μικρότερες όπως η ΟΤΟΕ και άλλες που δεν θυμάμαι τώρα, επέτρεψε σε αυτούς τους ανθρώπους να συγκυβερνήσουν δίνοντας τους τόση δύναμη να λειτουργούν ως κράτος εν κράτει αποκαθηλώνοντας έως και υπουργούς.
junior gt έγραψε:21 quadra έγραψε:
Από την πλευρά τώρα των εργατών / υπαλήλων τα κόμματα και κυρίως βέβαια το ΠΑΣΟΚ έστησε ένα πλέγμα από συνδικαλιστικές οργανώσεις πρωτίστως μέσα στο Δημόσιο και με αιχμή του δόρατος τις ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ την ΠΑΣΚΕ και την ΟΛΜΕ και άλλες μικρότερες όπως η ΟΤΟΕ και άλλες που δεν θυμάμαι τώρα, επέτρεψε σε αυτούς τους ανθρώπους να συγκυβερνήσουν δίνοντας τους τόση δύναμη να λειτουργούν ως κράτος εν κράτει αποκαθηλώνοντας έως και υπουργούς.
Χριστέ μου εχω διαβάσει πολλές σε αυτό το τόπικ αλλά αυτή είναι κορυφαία. Ό, τι να'ναι αρκεί να θυμίζουν συνδικαλισμό. Ξέχασες την ΠΑΣΠ, την ΕΦΕΕ, την ΚΥΔΕΠ ωχ συγνώμη αυτή είναι άλλο...
junior gt έγραψε:Τι σχέση έχει η ΠΑΣΚΕ με τη ΓΣΕΕ την ΑΔΕΔΥ κλπ?
Η ΠΑΣΚΕ είναι συνδικαλιστική παράταξη του ΠΑΣΟΚ. Η ΓΣΕΕ είναι η δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση των εργαζομένων. Η ΑΔΕΔΥ των δημόσιων υπάλληλων. Για όνομα του θεού. Η άγνοια αυτή δείχνει και την άγνοια για όλη την κατάσταση και την αποδοχή χωρίς γνώση και κρίση τσιτάτων του στυλ για όλα φταίει ο συνδικαλισμός.![]()
Μάθετε πρώτα τι είναι η ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΜΕ, ο ΣΕΒ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο και μετά κάνετε κρίσεις...
Αδιάφορο. Δεν τους είδα να επιδεικνύουν την ίδια […]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]