Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#262005 gianik ετοιμάζομαι να αναδημοσιεύσω την άποψη μου για ένα δημόσιο πρόσωπο, τον Δημήτρη Διαμαντίδη τον εκ Καστοριάς ορμώμενο παλαίμαχο, πλέον, αθλητή της καλαθόσφαιρας.
Στα πλαίσια πάντα του κανονισμού του φόρουμ, τα οποία πάντα (προσπαθώ να) τηρώ και σέβομαι.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#262006 Edit mod...
Σβήστηκε το ποστ. Ζητώ συγνώμη δημοσίως KWSN-Men, παραφέρθηκα πάνω στην ένταση της στιγμής.
Αναγνωρίζω το λάθος μου. Ολυμπιακά και παντελονάτα (πλεονασμός).
Άβαταρ μέλους
By ripper
#262037 Ωραίο το παιχνίδι, καθότι είχε σασπένς, αλλά:

Η επιθετική εικόνα των δύο καλύτερων ομάδων στις 2 παρατάσεις και στο τέλος του αγώνα ήταν τραγελαφική.
Επί 4 επιθέσεις των κόκκινων είχε την μπάλα μόνο ένας και πήγαινε σαν κριάρι και κουτουλούσε πάνω στον Γκιστ και οι πράσινοι που είχαν και το προβάδισμα έδωσαν ρεσιτάλ ασχοετοσύνης και δεν καθάρισαν το ματς.

Το μοναδικό επιθετικό σύστημα του πρωταθλητή όταν καίει η μπάλα είναι να την δώσουν στον Σπανούλη για να την μπουμπουνίσει.
Πακτωλός χρημάτων και καμία επαφή με το μπάσκετ. :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
Ας κοιτάξουμε λίγο προς Ισπανία αντί να τους βρίζουμε.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
ripper έγραψε:Ωραίο το παιχνίδι, καθότι είχε σασπένς, αλλά:

Η επιθετική εικόνα των δύο καλύτερων ομάδων στις 2 παρατάσεις και στο τέλος του αγώνα ήταν τραγελαφική.
Επί 4 επιθέσεις των κόκκινων είχε την μπάλα μόνο ένας και πήγαινε σαν κριάρι και κουτουλούσε πάνω στον Γκιστ και οι πράσινοι που είχαν και το προβάδισμα έδωσαν ρεσιτάλ ασχοετοσύνης και δεν καθάρισαν το ματς.

Το μοναδικό επιθετικό σύστημα του πρωταθλητή όταν καίει η μπάλα είναι να την δώσουν στον Σπανούλη για να την μπουμπουνίσει.
Πακτωλός χρημάτων και καμία επαφή με το μπάσκετ. :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
Ας κοιτάξουμε λίγο προς Ισπανία αντί να τους βρίζουμε.

Ο tomic είπε ότι ζηλεύει η Ευρώπη σε ένα ρεσιτάλ ελληνοσυνης
Άβαταρ μέλους
By gianik
#262084 Θα παρακαλεσω ολους να ειστε πιο προσεχτικοι σε αυτα που γραφετε..
Εδω μιλαμε για μπασκετ. Οσοι θελετε να μιλατε για κοκες , μπουκες , ξυλο κ.λ.π δεν ειστε καλοδεχουμενοι....
Καλη η καζουρα , χαρειτε το οι ολυμπιακοι , το αξιζετε , ομως ας ηρεμησουμε λιγο ΟΛΟΙ..
Οπως καταλαβατε , πλεον καθε ποστ αναλογου υφους θα διαγραφεται αμεσως..
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#262094 Μετα απο 4 κακα παιχνιδια το πρωταθλημα κριθηκε στις λεπτομερειες.

Η ουσια ειναι οτι το εξοχικο πλεον μετακομισε στα βορεια :metalo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
gianik έγραψε:Στειλε μου την σε π.μ..... :protest:

χαχαχαχα
τρελη λογοκρισία. :lipsealed:
Άστο καλύτερα, ας προάγουμε τον ευγενή ανταγωνισμό όπως κάνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός. :iconcool:

Τιμωρία από Ολυμπιακό στον οπαδό που προσποιήθηκε φάπα στον Διαμαντίδη
Ένα ακόμη βήμα προς τον αθλητικό πολιτισμό. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εντόπισε τον οπαδό που πλησίασε τον Διαμαντίδη στη διάρκεια του τρίτου τελικού προσποιούμενος πως θα τον χτυπήσει και τον τιμώρησε.

http://www.sport-fm.gr/article/basket/t ... di/3171200
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Νίκος Παππάς έγραψε:Η ουσια ειναι οτι το εξοχικο πλεον μετακομισε στα βορεια :metalo: :lol:

- "Εξοχικό κέντρο το ΟΑΚΑ" παρακαλώ!
- Καλησπέρα, μια κράτηση θέλω να κάνω.
- Σε τι όνομα και για πόσα άτομα;!;!;!
- ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ, ΓΙΑ ΤΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΣ!!!
Άβαταρ μέλους
By pasxos
#262128 χαχαχαχαχααχ

Bayern πες μου λιγο, ποσο γελας με σχολια ζελων σχετικα με τη διαιτησια στο μπασκετ;;;;; χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ
Κουκπουτσι το μυαλο και να ταν κι αλλο..
Άβαταρ μέλους
By JBT
#262133 oute koubenta gia to x8esino GSW vs Durabrook :hmmm:

tuxerakias o kari gia akoma mia fora :vava: