Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#199410 μου αρεσει που αυριο θα μαγειρεψει η πεθερα την σπεσιαλιτε της.

Κατσικακι με πατατες στο φουρνο. :eat: :eat: :eat:
Εγω θα φερω το γαλακτομπουρεκο ωστε να πεσω σε κομα το μεσημερι ωσαν βοας. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By otso
#199413 ζηλευω, αν σου πω οτι οταν ημουν μικρος ειχαμε γαστρα και ηταν το αγαπημενο μου.
ειχες φαει ποτε παλια στην κωνσταντινουπολεως η και αργοτερα στο γαλατσι ; αν και δεν εισαι μεγαλος μαλλον δεν θα τα ξερεις.
εχω να το φαω 20 χρονια.
ακομα μια |λογοκρισία| βορεια της μυριζουν τα κατσικια και τα αρνια και δεν τρωμε ποτε.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#199416 δεν εχω φαει ποτε εκει που λες.Παντα σπιτικο.
Καλα ρε οτσο δεν εχουν τιποτα της προκοπης οι Βορειοι απο φαγητο που να σου αρεσει?
απο γλυκα τι λενε?
Άβαταρ μέλους
By gianik
#199417 Κατσικάκι γάλακτος έχω κ εγώ αύριο....μισό κατσικι----->2.9kg. Πατάτες baby, σαλάτα πράσινη με ρόδι κ κορμός για γλυκό. Απλά κ απεριττα..
Άβαταρ μέλους
By otso
dimviii έγραψε:δεν εχω φαει ποτε εκει που λες.Παντα σπιτικο.
Καλα ρε οτσο δεν εχουν τιποτα της προκοπης οι Βορειοι απο φαγητο που να σου αρεσει?
απο γλυκα τι λενε?

απλα τρωγονται , τα παγωτα ειναι καλα .
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#199437 Μου αρέσει που έχω ξεκοιλιαστει σε γεύσεις ελληνικές που μου λείπανε τελικά.
Δε μου αρέσει που θα γυρίσω πίσω με κανα πεντοκιλο+ αν συνεχίσω έτσι για δύο εβδομάδες
Άβαταρ μέλους
By dimviii
giannik1977 έγραψε:Κατσικάκι γάλακτος έχω κ εγώ αύριο....μισό κατσικι----->2.9kg. Πατάτες baby, σαλάτα πράσινη με ρόδι κ κορμός για γλυκό. Απλά κ απεριττα..

Εμεις 6 ατομα 6,5 κιλα ολοκληρο.Μολις πηρα το γαλακτομπουρεκο,ακομα ζεστο ειναι :(
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#199443 Καλές γιορτές σε όλους με υγεία.... Έφυγα από το νοσοκομείο και μου αρέσει και πρέπει να χαίρομαι για αυτά τα οποία έχουμε σε ατομικό και οικογενειακό επίπεδο... Φυσικά αναφέρομαι σε θέματα υγείας που τα θεωρούμε δεδομένα.... Υγεία σε όλους και καλές γιορτές σε σας κ τις οικογένειες σας....
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#199444 Αύριο στην πεθερά γίδα βραστή σούπα για πρώτο, αρνάκι με πατάτες για δεύτερο, πατατοσαλατα, παντζαροσαλατα και άλλη μια πράσινη και για επιδόρπιο προφιτερολ απο τον Ανδρια!!

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By elteo
#199445 Μου αρέσει που το αυριανό μενού δεν θα έχει 4ποδα που κάνουν μπεεε. :shifty:

Μου αρέσει που θα έχει παραδοσιακό μενού. Δηλ χωριάτικα χειροποιητα λουκάνικα, μπιφτέκια, πανσέτες, πίτες στην θράκα συνοδεία αλοιφών τύπου τζατζίκι, τυροκαυτερή κτλ κτλ ψητής φέτας και πατάτας με την φλούδα της και ημίγλυκου κόκκινου κρασιού παραγωγής μας. Πριν από αυτό θα έχει προθέρμανση με καβουρμά χοιρινό πικάντικο και τσίπουρο επίσης παραγωγής μας.

:lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε: και για επιδόρπιο προφιτερολ απο τον Ανδρια!!

dimviii vs Niκος Παππας 0-1 :x
Άβαταρ μέλους
By htanso21
elteo έγραψε:Μου αρέσει που το αυριανό μενού δεν θα έχει 4ποδα που κάνουν μπεεε. :shifty:

χωριάτικα χειροποιητα λουκάνικα (αυτά έκαναν γκουυυ -καπως ετσι δεν μου βγαινει στο πληκτρολογιο χαχαχα), μπιφτέκια (αυτά έκαναν μουυυυυυ), πανσέτες (αυτά έκαναν μπεε)

Κατα τα άλλα το μενου δεν θα εχει τετράποδα :lol:
Άβαταρ μέλους
By elteo
htanso21 έγραψε:
elteo έγραψε:Μου αρέσει που το αυριανό μενού δεν θα έχει 4ποδα που κάνουν μπεεε. :shifty:

χωριάτικα χειροποιητα λουκάνικα (αυτά έκαναν γκουυυ -καπως ετσι δεν μου βγαινει στο πληκτρολογιο χαχαχα), μπιφτέκια (αυτά έκαναν μουυυυυυ), πανσέτες (αυτά έκαναν μπεε)

Κατα τα άλλα το μενου δεν θα εχει τετράποδα :lol:

1ον μπεεε ΝΟΤ

2ον οι πανσέτες είναι χοιρινές ρε ραδικοφάγε :rtfm: