- 17 Ιουν 2015, 22:23
@nass
1) Οι προηγούμενες δημοσιεύσεις μου δεν αφορούσαν την έκθεση του 2015 αλλά τη συνολική διαδρομή του ανδρός. Τόνιζα μάλιστα (στον ΗΦ) ότι τα σημερινά δεν έχουν σημασία έτσι όπως τα έχουν καταφέρει στο ΣΥΡΙΖΑ, οπότε
2) δεν έδωσα κάποιον ρόλο στο κείμενο, το αγνόησα και, γι' αυτό, επαναλαμβάνω, οι "5-6" δημοσιεύσεις δεν αφορούσαν αυτό αλλά το πρόσωπο και τη διαδρομή του.
3) Μόνο πολιτικό ήταν γιατί, αν ήταν οικονομικό, θα κάναμε (ως ευρωπαιοι) ο, τι και οι Αμερικάνοι και θα λυναμε το πρόβλημα από το 2010, αντί να το σβαρναμε μέχρι το 2015: θα αφηναμε κάποιες να σκάσουν.
Και εν τέλει κακώς με εγκαλεις για ένα κείμενο που έχω αγνοησει εξ αρχής. Η συμμετοχή μου στο θέμα ήταν αποκλειστικά σχολιασμός της στάσης της ΠτΒ, που ήταν και η αφορμή της κουβέντας. Εκτός αν εσύ πιστεύεις ότι οι σχολιαστές έγραψαν για το 0,1% ανάπτυξη ή ύφεση της έκθεσης Στουρναρα και όχι για να τα χώσουν στην "τρελοΖωη".
.
She'd kicked me out again without my clothes, so I figured I'd hit the bar, but that's when I started to get an inkling something was afoot...