Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#124891 @nass
Καταρχάς ο χαρακτηρισμος είναι δικός σου.
Έπειτα, η ουσία είναι ότι σε μια πιθανή συμφωνία ή ρήξη το κείμενο Στουρναρα θα έχει μηδενική επίδραση, καθώς η απόφαση θα είναι πολιτική. Όπως πολιτικά και καθόλου οικονομικά ήταν τα κριτήρια υπογραφής όλων των συμφωνιών από το 2010 ως σήμερα.
Άβαταρ μέλους
By kacey
nass έγραψε:Ασχέτως επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων, ο Στουρνάς λέει λοιπόν στην έκθεσή του:

στα @@ μας, αφου οπως σου εχει πει edit mod ολα αυτα ειναι ψεμματα. Πραγμα που δεν εχει και καμμια σημασια ομως γιατι οπως σε ενημερωνουν πιο κατω
Anonymous Founder έγραψε:Μέχρι να υπερισχύσει η ψηφιακή υπογραφή, η ΤτΕ θα πρέπει να ξέρει πως όταν καταθέτουμε επισήμως ένα έγγραφο, το δίνουμε τυπωμένο και με υπογραφές. Αυτός είναι ο επίσημος τρόπος και τα υπόλοιπα λέγονται γιατί κάποιοι σαν εσένα, δεν γουστάρουν την εν λόγω.
Στο συγκεκριμένο, έχει δίκιο όμως. :s_biggrin

το προβλημα δεν ειναι τι λεει (και οτι ενοχλει τη κυβερνησαρα και τη πορεια της και πραξεις της ή/και οτι χαλαει το show της Πρωτης Τηλεπαρουσιαστριας Βουλης) αλλα οτι δεν εσταλει με το σωστο τροπο :slap:
Άβαταρ μέλους
ByF&G
kacey έγραψε:
F&G έγραψε:
kacey έγραψε:ειχαν επιλογη να μην τα πληρωνουν, ακομα και αυτοι που δεν ψηφιζαν αυτους?

Ειχαν.
Ομως πως θα επαιρναν τριπλη συνταξη?

τι εννοεις "ειχαν επιλογη να μην τα πληρωνουν" παλικαρε?

Δες εδω http://www.protothema.gr/greece/article ... -sudaxeis/
Απλα θα ηταν κοροιδα να μην πληρωναν. Ουτε το πτυχιο θα εχαναν. Και στο τελος γνωστος μηχανικος μου μου λεει αφου πληρωνα και για συνταξη στο ικα γιατι να μη τη παρω.
:dizzy:
Άβαταρ μέλους
By kacey
#124898 εχεις μπερδευτει. Εγω μιλαω για αυτον που εκανε μια δουλεια, επι 35 χρονια, πληρωνε κανονικα τις (βαρβατες) εισφορες του (πραγμα που δεν ειχε δικαιωμα να μη κανει) και τωρα τους κοβουν τη συνταξη, στο οποιο εσυ ειχες πει "καλα κανουν γιατι δεν υπαρχουν τα χρηματα".
Άβαταρ μέλους
By nass
Asimov έγραψε:Καταρχάς ο χαρακτηρισμος είναι δικός σου.

Δεν έγραψα ότι είναι δικός σου.
Ούτε δικός μου είναι όμως, γιαυτό και έβαλα το (ΤΜ) :rtfm:
Πάντως όλες οι προηγούμενες δημοσιεύσεις σου για το θέμα τόνιζαν πόσο ακατάλληλος είναι ο Στουρνάρας και πόσο λάθος έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν τον αντικατέστησε. Απ΄ό,τι φαίνεται παρακάτω όμως, ούτε εσύ μίλαγες για την κατ' εσέ ουσία.

Asimov έγραψε:Έπειτα, η ουσία είναι ότι σε μια πιθανή συμφωνία ή ρήξη το κείμενο Στουρναρα θα έχει μηδενική επίδραση, καθώς η απόφαση θα είναι πολιτική.

Δίνεις στο κείμενο ένα ρόλο που ούτε έχει ούτε διεκδίκησε, με άλλα λόγια εκτός θέματος, αλλά αν νομίζεις ότι είναι αυτή η ουσία, τότε το κείμενο είναι άχρηστο, οπότε για ποιό λόγο έκανες τις προηγούμενες 5-6 δημοσιεύσεις ? Για την επιφάνεια του αν ο Στουρνάρας έδωσε στικάκι ή δισκέτα ?

Asimov έγραψε: Όπως πολιτικά και καθόλου οικονομικά ήταν τα κριτήρια υπογραφής όλων των συμφωνιών από το 2010 ως σήμερα.

Το να μην σκάσουν οι ευρωπαϊκές τράπεζες λόγω άτακτης χρεωκοπίας ήταν ο λόγος για το μνημόνιο 1. Δεν μου ακούγεται πολύ "πολιτικό" κριτήριο.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#124915 @nass
1) Οι προηγούμενες δημοσιεύσεις μου δεν αφορούσαν την έκθεση του 2015 αλλά τη συνολική διαδρομή του ανδρός. Τόνιζα μάλιστα (στον ΗΦ) ότι τα σημερινά δεν έχουν σημασία έτσι όπως τα έχουν καταφέρει στο ΣΥΡΙΖΑ, οπότε
2) δεν έδωσα κάποιον ρόλο στο κείμενο, το αγνόησα και, γι' αυτό, επαναλαμβάνω, οι "5-6" δημοσιεύσεις δεν αφορούσαν αυτό αλλά το πρόσωπο και τη διαδρομή του.
3) Μόνο πολιτικό ήταν γιατί, αν ήταν οικονομικό, θα κάναμε (ως ευρωπαιοι) ο, τι και οι Αμερικάνοι και θα λυναμε το πρόβλημα από το 2010, αντί να το σβαρναμε μέχρι το 2015: θα αφηναμε κάποιες να σκάσουν.

Και εν τέλει κακώς με εγκαλεις για ένα κείμενο που έχω αγνοησει εξ αρχής. Η συμμετοχή μου στο θέμα ήταν αποκλειστικά σχολιασμός της στάσης της ΠτΒ, που ήταν και η αφορμή της κουβέντας. Εκτός αν εσύ πιστεύεις ότι οι σχολιαστές έγραψαν για το 0,1% ανάπτυξη ή ύφεση της έκθεσης Στουρναρα και όχι για να τα χώσουν στην "τρελοΖωη".

.
Άβαταρ μέλους
By 2014
Anonymous Founder έγραψε:Έχω σφραγίσει χιλιάδες σελίδες στην παράδοση ενός έργου σε Εγνατία Οδό + εργολάβο. Κάθε σελίδα είχε σφραγιστεί με τα ονόματα όλων των εμπλεκόμενων μηχανικών.
Έτσι γίνεται, ΠΑΝΤΟΥ. Τέτοια χαρτούρα ανταλλάσουμε και στο Κατάρ. Το έντυπο ΔΕΝ είναι πατέντα της Ζωής, ζητείται ΠΑΝΤΟΥ.
Όσο για την νέα τεχνολογία, ξέρουμε πολύ καλά όλοι και πόσο καλή είναι και ποιο είναι το πρόβλημά της. Μέχρι να υπερισχύσει η ψηφιακή υπογραφή, η ΤτΕ θα πρέπει να ξέρει πως όταν καταθέτουμε επισήμως ένα έγγραφο, το δίνουμε τυπωμένο και με υπογραφές. Αυτός είναι ο επίσημος τρόπος και τα υπόλοιπα λέγονται γιατί κάποιοι σαν εσένα, δεν γουστάρουν την εν λόγω.
Στο συγκεκριμένο, έχει δίκιο όμως. :s_biggrin

Τώρα, αλήθεια, καταλαβαίνεις τι συγκρίνεις; Ή μάλλον, το σκέπτεσαι; Γιατί αν το σκεφτείς είναι βέβαιο ότι θα καταλάβεις.

Ρε φίλε, από τις εκλογές κ μετά γύρισαν όλα τούμπα. Ό, τι κατηγορούσαν πριν κάποιοι, τώρα το υπερασπίζονται - κ τούμπαλιν.

Ρε που πάμε, ρε, που πάμε...
Άβαταρ μέλους
ByF&G
kacey έγραψε:εχεις μπερδευτει. Εγω μιλαω για αυτον που εκανε μια δουλεια, επι 35 χρονια, πληρωνε κανονικα τις (βαρβατες) εισφορες του (πραγμα που δεν ειχε δικαιωμα να μη κανει) και τωρα τους κοβουν τη συνταξη, στο οποιο εσυ ειχες πει "καλα κανουν γιατι δεν υπαρχουν τα χρηματα".

Μαλιστα. Οκ.
Προφανως ομως εννοουσα τις περιπτωσεις των πολλαπλων συνταξεων ως δικαιωμα επιλογης και μονο.
Δεν θελω να χασει κανεις ουτε σεντς απο τις εισφορες του.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#124978 Ηλία, έχουμε χάσει την μπάλα; Έχεις δει εσύ κάπου κατάθεση εγγράφου επισήμως σε φλασάκι;
Πάντα υπάρχει ΚΑΙ η εκτύπωση. Τι σχέση έχει με αυτό που λες;
Άβαταρ μέλους
By nass
Anonymous Founder έγραψε:Ηλία, έχουμε χάσει την μπάλα; Έχεις δει εσύ κάπου κατάθεση εγγράφου επισήμως σε φλασάκι;
Πάντα υπάρχει ΚΑΙ η εκτύπωση. Τι σχέση έχει με αυτό που λες;

Λίστα Λαγκάρντ σε CD
Προϋπολογισμός σε USB flash
Άβαταρ μέλους
By nass
#124986 Οι Γάλλοι την κατέθεσαν επισήμως σε CD οπότε τα παράπονά σου σε αυτούς :rtfm: :)
Επίσης να σου υπενθυμίσω ότι εδώ και πολλά χρόνια οι φορολογικές δηλώσεις (στην αρχή κάποιες και εδώ και 2 χρόνια όλες) υποβάλλονται ηλεκτρονικά.
Ηλεκτρονικές προσφορές επίσης.
Με άλλα λόγια, η ηλεκτρονική κατάθεση επίσημων εγγράφων είναι μια χαρά διαδεδομένη πρακτική.
Η ηλεκτρονική υποβολή της έκθεσης Στουρνάρα ήταν πρόσχημα θεωρώ. Αλλά ανούσιο ζήτημα για να το συζητάμε τόσες σελίδες.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#124988 To ότι δέχονταν όλα αυτά σε φλασάκι οι προηγούμενοι χωρίς να το κάνουν θέμα δεν σημαίνει ότι δεν πήγαινεο προϋπολογισμός και σε χαρτί για αρχειοθέτηση, λές να αρχειοθετούσαν φλασάκια ή δεν έβαζαν στο αρχείο με αρ.προτοκόλλου τον προυπολογισμό ?

Αστειότητες, απλά η ζωή θέλησε να ξεμπροστιάσει τον Στουρνάρα θεωρώντας πολιτική παρέμβαση στα εσωτερικά την έκθεση του, το τράβηξε δηλαδή στα άκρα από τα μαλλιά ενδεχομένως γιατί θα έχουν γίνει πράγματα εσωτερικά που δεν τα έχουμε μάθει, και ούτε πρόκειται και τον έχουν στην μπούκα αφού δεν μπορούν να το αλλάξουν.

Ο Ντράκι το είχε πεί πρίν 1-1,5 μήνα να μην τον ακουμπήσει η κυβέρνηση, ήταν τότε που μείωσε αρκετά τα ποσά για τα ομόλογα των τραπεζών δείχνοντας ποιός είναι το αφεντικό σε αυτή την περίπτωση, και μόνο αυτή η κίνηση του Ντράκι καθιστά τον Στουρνάρα παιδί του συστήματος και τον έχουν στην μπούκα στον Σύριζα, έ ! βρήκε ευκαιρία και αφορμή η Ζωϊτσα να πεί ότι εγώ δεν ξεχνάω σαν μερικούς - μερικούς.
Άβαταρ μέλους
By nass
#124992 Κάπως έτσι :rtfm: :lol:

Πάντως για την ηλεκτρονική αρχειοθέτηση που λες, μην το αποκλείεις, καταρχήν το ίδιο το πρωτόκολλο είναι ηλεκτρονικό (δεν υπάρχει πια εκείνο το μεγάλο βιβλίο) και αν συνδυάζεται με ένα σύστημα χειρισμού εγγράφων (σαν το Sharepoint) μια χαρά μπορεί να είναι όλη η αλυσσίδα ηλεκτρονική.