Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By skous
#848532 Απο συγκεκριμένη μπαίνεις

Μετα πας οπου θες, αλλα σε μερικες θυρες σε διωχνουν οι ταξιθέτες

Σημερα λεει για sold out οπότε αν σκεφτεσαι να κάτσει αλλου, δύσκολα τα πράγματα.

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
#848541 Τελικα μπουρδελο όπως πάντα, μπαινεις απο παντου, κάθεσαι παντου κλπ
Οποιος αγοράζει εισητηριο πιο ακριβό από την χαμηλοτερη τιμή που μπορεί να βρει, είναι μλκς κλπ

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#848542 Ναι, τελείως μπουρδέλο. Πήγαμε να καθίσουμε στις θέσεις μας 5 λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας και φυσικά ήταν κατειλημμένες. Εννοείται πως έφυγαν με συνοπτικές, αλλά στην αρχή έκαναν τους ανήξερους.

Δεν κάθομαι αλλού. Απλά από το να φέρνω το γύρο του γηπέδου για να βρω τη θύρα μου, έλεγα αν μπορώ να μπω από οπουδήποτε και να βρω εσωτερικά τη θέση μου.

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#849044 Sat Jul 15, 2023 2:06 pm

mousatos έγραψε:Η επιλογή Παπαγιάννη θα επιφέρει και το τέλος του Ητούδη από τη Φενέρ . Μαζί θα πάρουν πόδι. Mark my words .

Και πριν κλείσει το 2023 η προφητεία εκπληρώθηκε. Δοξάστε με :adminpower:
https://www.msn.com/el-gr/sports/basket ... f670&ei=10

viewtopic.php?f=9&t=2511&p=826088&hilit=%CE%97%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B7+%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CF%84%CE%B7+%CE%A6%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%81#p826088
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#849048 έπαιξαν ρόλο οι ήττες όμως και με Παπαχάνει δε @@ κανείς.

Στον επόμενο σταθμό του Παπαχάνει θα δούμε τι συμβόλαιο θα υπογράψει, όχι όπως αυτό του Ηττούδη στη Φενέρ που τα έφαγαν παρέα.

Πας και δίνεις ένα σκασμό λεφτά όταν υπάρχει Μπαλτσερόφσκι με το 1/3. :slap:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#849063 Μια γεύση από motherland john-john

Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#849184 Καλός παίκτης αυτός ο Nunn :s_gamer
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#849188 https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... on-kostaki

"Δώστε τη μπάλα στον Κωστάκη" αλλά όταν πριν μια βδομάδα του'γραφα σε μήνυμα ότι πρέπει να μπαίνει κι Κωστάκης μέσα κι οτι πρέπει να ανοίξει το rotation , δεν το δημοσίευσε . :roll:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#849249 Όχι, κανονικό εισιτήριο έχω. Πού να παρκάρω δεν ξέρω. Άλλοι ακούω θα πάνε σε κάποιον σταθμό τρένου και θα έρθουν με το τρένο. Αυτοκτονία να πάω να παρκάρω 2 ώρες πριν; Κι ας είναι μακριά, να περπατήσω, δεν με πειράζει.
Άβαταρ μέλους
By Chris
Scotch έγραψε:Όχι, κανονικό εισιτήριο έχω. Πού να παρκάρω δεν ξέρω. Άλλοι ακούω θα πάνε σε κάποιον σταθμό τρένου και θα έρθουν με το τρένο. Αυτοκτονία να πάω να παρκάρω 2 ώρες πριν; Κι ας είναι μακριά, να περπατήσω, δεν με πειράζει.

2 ωρες πριν εδω:

Εικόνα