Έκανα quote μόνο αυτό γιατί ήθελα να σχολιάσω το συγκεκριμένο που έγραφες και όχι συνολικά τη θέση σου.
Έκανα quote μόνο αυτό γιατί ήθελα να σχολιάσω το συγκεκριμένο που έγραφες και όχι συνολικά τη θέση σου.
Asimov έγραψε:Δεν το βλέπω, αλλά μακάρι.
Είναι οι πιο άχρηστοι και τεμπέληδες ΔΥ.

elteo έγραψε:Asimov έγραψε:Δεν το βλέπω, αλλά μακάρι.
Γιατί τέτοιο μένος χρήσιμε εκπαιδευτικέ; Το ψωμί σου τρώνε; 'Η την καλοκαιρινή άδεια;
).
) ειναι κάτι που με ξεπερνά.

Asimov έγραψε:elteo έγραψε:Asimov έγραψε:Δεν το βλέπω, αλλά μακάρι.
Γιατί τέτοιο μένος χρήσιμε εκπαιδευτικέ; Το ψωμί σου τρώνε; 'Η την καλοκαιρινή άδεια;
Κανένα μένος.
Εγω δεν θέλω να χάσει κανείς το ψωμάκι του (οκ, εκτός ίσως των ΜΑΤατζηδων).
Αλλά να ξεσηκώνονται οι καραβανάδες (που θα ήταν απείρως πιο χρήςιμοι, αν τους έβαζαν να κανουν καμια κανονική δουλειά) εναντίον των καθαριςτριών, των νοσηλευτών και των δασκάλων και να ζητούν περικοπές και απολύςεις (των άλλων) ειναι κάτι που με ξεπερνά.
Γενικότερα με ξεπερνά οι βολεμένοι παντός είδους να ξεσπαθώνουν ζητώντας το ξεβόλεμα των υπολοίπων
:EDDIE_147 έγραψε:greo malteze βρίσκεσαι σε κατάσταση αμοκ.
Στο άλλο τοπικό αμόλησες ένα ποστ-κουράδα (sic) ότι κάτι που έγραψα είναι τελείως λάθος και μετά δεν είχες τη στοιχειώδη νιονιάδα να πεις ότι "κάτι άλλο κατάλαβες".
Εδώ εξαπολύεις άλλα κατεβατά-συνθήματα για πανό τα οποία δημιουργούν εντυπώσεις και πιάνονται από παραδείγματα.
Συνοπτικά:
1. Στο αν μια καθαρίστρια έχει υπερβολικές αποδοχές ή είναι υπεράριθμη ο αντίλογος δεν είναι αν τα υπουργεία θέλουν καθάρισμα.
Ο μόνος τρόπος να καθαριστούν τα υπουργεία είναι από υπεράριθμα ή υπεραμειβόμενα άτομα;
2. Συμφωνώ ότι η αξιολόγηση (όπως σχεδόν τα πάντα) γίνεται άρπα κόλα. Ο αντίλογος δεν είναι να μην γίνει καθόλου αξιολόγηση αλλά να γίνει σωστά.
Όπως και να έχει, όσο χιουμοριστικά και αν το θέσεις, όσο πειστικά και αν φωνάξεις η κάθε κατσαρίδα δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από την άρπα κόλα της ΝΔ.
Τόσο απλά.
EDDIE_147 έγραψε:Ο καραβανάς που κάνει έφοδο σε γερμανικό στον Έβρο στέλνει τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς στον υπάλληλο του Δήμου που προσλήφθηκε ως προσωπικό καθαριότητας και δεν πιάνει σακούλα σκουπιδιών ούτε σπίτι του.
Βενσερέμος ή πιο σωστά Βερεσέμος (εκ του βερεσέ).
EDDIE_147 έγραψε:Ο καραβανάς που κάνει έφοδο σε γερμανικό στον Έβρο στέλνει τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς στον υπάλληλο του Δήμου που προσλήφθηκε ως προσωπικό καθαριότητας και δεν πιάνει σακούλα σκουπιδιών ούτε σπίτι του.
Βενσερέμος ή πιο σωστά Βερεσέμος (εκ του βερεσέ).
Asimov έγραψε:elteo έγραψε:Asimov έγραψε:Δεν το βλέπω, αλλά μακάρι.
Κανένα μένος.
Αλλά να ξεσηκώνονται οι καραβανάδες (που θα ήταν απείρως πιο χρήςιμοι, αν τους έβαζαν να κανουν καμια κανονική δουλειά) εναντίον των καθαριςτριών, των νοσηλευτών και των δασκάλων και να ζητούν περικοπές και απολύςεις (των άλλων) ειναι κάτι που με ξεπερνά.
Γενικότερα με ξεπερνά οι βολεμένοι παντός είδους να ξεσπαθώνουν ζητώντας το ξεβόλεμα των υπολοίπων
giannik1977 έγραψε:Asimov έγραψε:elteo έγραψε:Asimov έγραψε:Δεν το βλέπω, αλλά μακάρι.
Κανένα μένος.
Οι καθαριστριες ηταν βολεμενες ; ιδου το ερωτημα..
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]