Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#112731 Άσε τώρα που δε χαμογέλασες σαν το διάβασες :lol:

The Ace (για να κρατάμε κι ευχαριστημένο τον μιραζέ) ανάγεις τις προσωπικές σου εμπειρίες σε θέσφατα κι όπως έχουμε/έχουν πει και παλαιότερα: φέλιουρ :s_bye

Παμπαρακάτ τώρα.

Από τα νεύρα που θα χρειαστεί να αλλάξω δουλειά πήγα κι έκλεισα ένα κουστουμάκι κατά παραγγελία :s_roses Κουκάηδον μάς βγήκε πάλι...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
CARυοθραύστης έγραψε:The Ace (για να κρατάμε κι ευχαριστημένο τον μιραζέ) ανάγεις τις προσωπικές σου εμπειρίες σε θέσφατα κι όπως έχουμε/έχουν πει και παλαιότερα: φέλιουρ :s_bye

Ενώ αυτό

CARυοθραύστης έγραψε:Δε Ασε αυτό που λες δεν έχει σε καμια περίπτωση λογική κι ούτε βέβαια βρίσκει εφαρμογή.

δεν είναι προσωπική εμπειρία -> θέσφατο ? :lol:

Αυτό που λέω εγώ δεν είναι "προσωπική εμπειρία", δηλαδή κάτι που έκανα/πιστεύω/νομίζω/γνωρίζω μόνο εγώ, είναι καθημερινή επαφή με κοστουμαρισμένους από όλες τις χώρες της Ε.Ε. (Commission γαρ) για χρόνια, οπότε και το άνωθεν "θέσφατο".

Όπως είναι και της μοδός σήμερις, "take it or leave it" :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#112740 Σωραιος
Άβαταρ μέλους
By JBT
#112743 Βρε Ασούλη το "δε βρίσκει εφαρμογή" δεν πήγαινε ότι δεν το κάνει κανείς :dizzy:

Τα παιδάκια μου όταν τούς πιάνει η μούρλα φορούν τα παπουτσάκια τους αριστερό-δεξιά και βέβαια γίνεται μιας και είναι λίγο μεγαλύτερα από αυτά που θα φορούσαν κανονικά -> το βλέπω εγώ -> βρίσκει εφαρμογή -> γίνεται και είναι λογικό :s_crazy

Άιντε επιτέλους παμπαρακάτ.

Δε θα συνεχίσω εγώ τουλάστιχον.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Άιντε επιτέλους παμπαρακάτ.

Συμφωνώ :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By JBT
#112753 Ε εντάξει βρήκα ένα παράδειγμα όμως που αρμόζει ταμάμ :lol:

Εκεί που έψαχνα λίγο για το επόμενό μου οχηματάκι τσουπ έπεσα σε διαμαντάκι...

Εικόνα

Τι να λέμε τώρα... Αν και η piaggio κάμει τέτοιες πατάτες...

Καταλαβαίνεις ότι τώρα αυτό θα μπορούσα να το πιάσω από τα μαλλιά και να το κουπεύσω μέχρι αηδίας ε; "το είδα σε σάιτ και μάλιστα ιταλικής φίρμας, ξέρουν αυτοί, δε γίνεται να κάνουν λάθος" κλπ κλπ.

Λοιπόν πραγματικά τώρα το σταματώ εδώ :lol:

Σόρρυ για το λογίδριο :s_bye
Άβαταρ μέλους
By mirage
#112979 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#115558 Δεν είμαι του κουστουμιού, μόνο μια φορά έχω φορέσει, στην παρουσίαση της πτυχιακής :lol:
Θα είμαι όμως από τους επίσημους καλεσμένους σε γάμο και θα συνοδέψω με την χοντάρα μου τη νύφη, οπότε πρέπει να βρω κάτι εξίσου καλό για μένα.

Budget όσο πιο λίγο αφού δύσκολα θα ξαναφορεθεί. Να μην δείχνω και γύφτος όμως ε, για value4money μιλάμε.

Είχα πάει στα Zara :oops: αλλά δεν είχε το μέγεθός μου :oops: Slim fit ρατσιστές των κιλών :protest:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#115559 Πάενε μια βόλτα από Factory και από στοκάδικα Varda.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#115561 Τι budget εχεις? Και στο rococo κοιτα.

Εγω που παντρευω σ' ενα μηνα ψωνιστηκα απο Boss παντως και πετυχα και πολυ καλες τιμες. Τα πηρα την τελευταια μερα των προσφορων με 20% εκπτωση και ειναι φετινα καλοκαιρινα κομματια. Ιδου απο την προβα για τα κοψοραψιματα:

Εικόνα

(Το πουκαμισο ειναι μεν boss αλλα δεν ειναι το τελικο, το ειχα παρει μαζι για τη δοκιμη. Για το γαμο πηρα ενα λευκο που κανει ενα μοτιβο στο υφασμα και ειναι για μανικετοκουμπα. Btw πως σας φαινεται να το φορεσω με τα default μανικετοκουμπα? Μ αρεσουν πιο πολυ απο τα κανονικα)

< G3
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#115563 Δε μου κάθεται καλά το συγκεκριμένο σακάκι με αυτό το παντελόνι :s_no
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#115566 Απο χρωματικης αποψεως?

< G3
Άβαταρ μέλους
By JBT
#115572 Στους ώμους δεν κάθεται καλά. Είναι φαρδύ.

Εάν επιτρέπεται πόσο το πήρες;

Τουλάχιστον για Θεσσαλονίκη ξέρω που κάνουν κουστούμια κατά παραγγελία και από όσο έμαθα κοστίζουν γύρω στο 600αρι (Όσο ένα... Φυσιολογικό βοςς δηλαδή).

Δεν έχω ψωνίσει από εκεί ακόμα (μόνο από Γερμανία έτυχε) και Έχω να πω ότι δεν υπάρχει ουδεμία σύγκριση :s_bye
Άβαταρ μέλους
By pro
Dimitris_P έγραψε:Δεν είμαι του κουστουμιού, μόνο μια φορά έχω φορέσει, στην παρουσίαση της πτυχιακής :lol:
Θα είμαι όμως από τους επίσημους καλεσμένους σε γάμο και θα συνοδέψω με την χοντάρα μου τη νύφη, οπότε πρέπει να βρω κάτι εξίσου καλό για μένα.
Budget όσο πιο λίγο αφού δύσκολα θα ξαναφορεθεί. Να μην δείχνω και γύφτος όμως ε, για value4money μιλάμε.
Είχα πάει στα Zara :oops: αλλά δεν είχε το μέγεθός μου :oops: Slim fit ρατσιστές των κιλών :protest:

Τα zara το εχουν ξεφτιλίσει, πρέπει να είσαι 75 κιλά και με πλάτη κοριτσιού για να μπεις στο 54. Δοκίμασε massimo duti που έχει λογικά ελαφρώς πιο κλασσική γραμμή ή rococco που ειπε καποιος. Στα 300 θα παιξεις εκει. Σε στοκ βαρδα θα βρεις νουμερο, αλλα το πιο πιθανο ειναι να βρεις πολυ κλασσικα εως μπαρμπαδιστικα κομματια. Cool wool παρε για να μην γινεται τσολι μολις κατσεις, χρωμα μπλε ή ακομα καλυτερα ανοιχτο γκρι με ανοιχτο καφε παπουτσια και ασπρο πουκαμισο κι εισαι ετοιμος.

Deleted User 1 έγραψε:
Εικόνα

Για το γαμο πηρα ενα λευκο που κανει ενα μοτιβο στο υφασμα και ειναι για μανικετοκουμπα. Btw πως σας φαινεται να το φορεσω με τα default μανικετοκουμπα? Μ αρεσουν πιο πολυ απο τα κανονικα)

Προσωπικά οι διαφορετικές υφάνσεις σε παντελόνι - σακακι δεν μου αρεσουν, εκτος αν μιλαμε για τζην παντελονι, ή tweed σακκακι και μαλλινο παντελονι, αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Default εννοεις αυτα με τους κομπους; Μια χαρα καλοκαιρινα ειναι.