Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
A-Viper7 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε: Μου αρέσει που ο trident1971 έχει καλή εικόνα για τον Ernani, έναν τύπο που αν και έχω πιει και καφέ μαζί του, φρόντισε να με βρίζει παντού, γιατί δεν... διαγράφω δια παντός από το φόρουμ τον trident1971 και τις απόψεις του. Αν δεν με πιστεύεις, ρώτα αυτούς που τον έχουν φίλο, εμένα με διέγραψε...

Μηπως να το ξανακοιταζατε αυτο;

Κατα τα άλλα, ο edit mod διας προσπαθει να μας πει οτι ο edit mod sv2 σπαταλησε τοσο χρονο για 4 χιλιάρικα... λελ και 3 ο μι τζι

Κατανόηση κειμενου -5 τετρακις δισεκατομμυρια ποντοι. :thumbsdown:

Σου εξηγει ο ανθρωπος οτι παρ' ολο που δεν πολυγουσταρει τις αποψεις μου, τουλαχιστον:

1) εγω που δεν τον ξερω και προσωπικα δεν τον βριζω δεξια αριστερα (και να τον εβλεπα παλι δεν θα το εκανα) επειδη δεν μου κανει το χατήρι.
2) εγω δεν ζητησα ποτε την αποπομπή καποιου απο το φορουμ επειδη δεν μου αρεσουν οι αποψεις του. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. :dizzy:

Μια και δε θα το καταλαβεις, ταληρακια: το (2) ειναι αυτο που μολις έκανες εσυ, και εχουν κανει κατα κορον και αλλα βαρια ονοματα του φορουμ κατα καιρους. Κοινως ΦΑΣΙΣΜΟΣ και ΧΟΥΝΤΑ, δεν μου αρεσει η αποψη σου=παιρνεις πουλο, ώρε Γιωργο Παπαδόπουλε κλπ, απο ατομακια που θελουν απο την αλλη να λεγονται αριστεροι αλλα το μονο που κατορθωνουν ειναι η αποδειξη οτι αποτελουνται απο υλικο που βοηθαει την παραγωγη στο περιβόλι του otso. :(
Επειδη ούτε αυτο θα το καταλαβεις: ΚΟΠΡΙΑ

Ασε μην πουμε για το στοχασμο σου για το τι εκανε ο sv2 με τα 4 χιλιαρικα. Ειναι σε επιπεδο μεταπτυχιακου. :s_no
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#148117 Κανείς δε ζητά την αποπομπή κάποιου απ το φόρουμ επειδή διαφωνεί, αλλά κάτι τυπάκια σαν κι εσένα που το χρησιμοποιούν ευτελίζοντάς aka κλάνοντάς το τα περνάμε απ την αλωνιστική :s_airkiss

On topic:

Εικόνα

φωτό από το γνωστό συνεργείο :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
REALZEUS έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Αν το παραπάνω ισχύει για το φόρουμ, επεκτείνεται και στην πραγματική ζωή: αν είσαι μια φορά χαζός στο φόρουμ, πόσες φορές είσαι έξω από αυτό;
Κοινώς, αν τα πιστεύεις αυτά που λες παραπάνω, μάλλον δεν θεωρείς τον εν λόγω ιδιαίτερα ευφυή...

Για να ασχοληθείς με αυτά τα κόλπα πρέπει να έχεις μεγάλο κύκλο και προσωπικές γνωριμίες. Μόνο έτσι θα σε εμπιστευθεί ο άλλος. Ποιός θα εμπιστεύονταν κάποιον που δεν γνωρίζει μέσα σε ένα απρόσωπο φόρουμ ώστε να πάει να τον βρει και να ζητήσει κάρτα; Για δε εγγραφή δεν το συζητώ καν. Τα λεφτά πάνε κατευθείαν στους Αυστριακούς, ο SV πελάτης αυτών είναι στην τελική. Ο εν λόγω λοιπόν έχει πολλές γνωριμίες και έτσι διεύρυνε την ομάδα του. Αν περίμενε από αγνώστους σε ένα φόρουμ... καλύτερα να έβγαζε διαφημιστικά φυλλάδια.

Να δώσω ένα παράδειγμα; Αν έμπαινε εδώ ένας τύπος και έλεγε ότι είναι ευχαριστημένος πελάτης της Χ εταιρείας λιπαντικών και ότι μπορεί να μας φέρει σε επαφή με τον εισαγωγέα, θα τον παίρναμε στα σοβαρά; Όχι βέβαια. Αν όμως αυτός ο τύπος ήταν προσωπικός μας γνωστός, φυσικά και θα εκτιμούσαμε αυτό που έχει να μας πει.

Όλα τα social media και η τρομακτική τους ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, είναι η απόδειξη του λάθους σου.
Το ότι ένα φόρουμ μπορεί να είναι ανεξάντλητη πηγή πελατών-κοινού, έχει συμβεί πολλές φορές.
Το skroutz.gr πέτυχε γιατί ξεκίνησε μέσα από το insomnia.gr, και ο Θανούλης ο Τζήμερος παραλίγο να μπει στην Βουλή χάρη στο capital.gr, τα δύο πρόχειρα που μου έρχονται...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Anonymous Founder έγραψε:Όλα τα social media και η τρομακτική τους ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, είναι η απόδειξη του λάθος σου.

Δεν διεκδικώ κανένα αλάθητο. Ίσως εγώ σκέφτομαι έτσι, αλλά φαντάζομαι και πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Δεν μπορώ να φανταστώ (τυχαία ονόματα συμφορουμιτών-επιχειρηματιών που γνωρίζω προσωπικά) ότι ο Νίκος Παππάς, ο Sakaflias ή ο vice θα δελεάζονταν από μια ανάρτηση σε ένα φόρουμ και θα πήγαιναν να σκάσουν 2 χιλιάρικα στον πρώτο τυχόντα για να βάλουν τα μαγαζιά τους σε μια πυραμίδα. Όταν όμως μας ανέφερε το συγκεκριμένο "σχήμα" εκ του σύνεγγυς, τον ακούσαμε γιατί τον γνωρίζαμε. Και το απορρίψαμε! Άσε που ξαναλέω ότι τα 2 αυτά χιλιάρικα θα πήγαιναν αλλού, όχι στον κάθε SV. Όλος αυτός ο ντόρος για να προωθηθούν 10-20 κάρτες; Επίσης δεν νομίζω. Ασχέτως με το τι νομίζω όμως, γνωρίζω ότι δεν ήταν αυτός ο σκοπός. Εκτός αν με έχει παραπλανήσει κι εμένα ο συγκεκριμένος...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#148121 Η στάση του εν λόγω, έδειχνε πως πίστευε πολύ στο θέμα Lyoness.
Άρα ή ήταν ανόητος, ή είχε συμφέροντα. Και τα γεγονότα, δείχνουν στο δεύτερο. Γιατί μην ξεχνάμε πως έγινε ένας κακός χαμός, ποστ σβήστηκαν με το τσουβάλι, μέλη το ίδιο, προληπτικές απαγορεύσεις, κλειδωμένα πμ και πάρα πολλά ακόμη, που κάτι διαφορετικό από αυτό που λες δείχνουν.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
rx8_drifter έγραψε:Κανείς δε ζητά την αποπομπή κάποιου απ το φόρουμ επειδή διαφωνεί

Μολις περιγραφηκε κατι τετοιο απο τον ιδιοκτητη του φορουμ :) Μαλλον εισαι χαζος :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#148136 Για να μη διαβάζουμε αφελείς μαλακιούλες.
Η μπίζνα με τις πυραμίδες και τις λοιπές πυραμιδοειδείς καταστάσεις βγάζει λεφτά.
Όσο πιο ψηλά είσαι στην πυραμίδα τόσο πιο πολλά μπορείς να κονομήσεις.

Συνήθως αυτοί που ασχολούνται και δη αυτοί που είναι λίγο πιο ψηλά στην εκάστοτε πυραμίδα μπαίνουν σε φάση "Μάρτυρας του Ιεχωβά" ήτοι κατήχηση όπου βρεθούν και όπου σταθούν, βάζοντας στον τορβά συγγένειες, φιλίες κλπ.
Αυτή είναι και η βασική κατήχηση που πέφτει σε τέτοια σχήματα: πρώτα ξεκινάτε από άμεσο περίγυρο και μετά πάτε παραπέρα.

Τα παραπάνω μασωνιστικά προφανώς δεν γίνονται για χαβαλέ.
Απλά κάποιοι κονομάνε τρελά, κάποιοι ένα λογικό ποσό και κάποιοι ψίχουλα ή μπαίνουν μέσα (όσο κατεβαίνουμε στην πυραμίδα).
Οι τελευταίοι προφανώς και είναι οι αφελείς της υπόθεσης.
Άβαταρ μέλους
By bill33
REALZEUS έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Όλα τα social media και η τρομακτική τους ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, είναι η απόδειξη του λάθος σου.

Δεν διεκδικώ κανένα αλάθητο. Ίσως εγώ σκέφτομαι έτσι, αλλά φαντάζομαι και πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Δεν μπορώ να φανταστώ (τυχαία ονόματα συμφορουμιτών-επιχειρηματιών που γνωρίζω προσωπικά) ότι ο Νίκος Παππάς, ο Sakaflias ή ο vice θα δελεάζονταν από μια ανάρτηση σε ένα φόρουμ και θα πήγαιναν να σκάσουν 2 χιλιάρικα στον πρώτο τυχόντα για να βάλουν τα μαγαζιά τους σε μια πυραμίδα. Όταν όμως μας ανέφερε το συγκεκριμένο "σχήμα" εκ του σύνεγγυς, τον ακούσαμε γιατί τον γνωρίζαμε. Και το απορρίψαμε! Άσε που ξαναλέω ότι τα 2 αυτά χιλιάρικα θα πήγαιναν αλλού, όχι στον κάθε SV. Όλος αυτός ο ντόρος για να προωθηθούν 10-20 κάρτες; Επίσης δεν νομίζω. Ασχέτως με το τι νομίζω όμως, γνωρίζω ότι δεν ήταν αυτός ο σκοπός. Εκτός αν με έχει παραπλανήσει κι εμένα ο συγκεκριμένος...

Τότε γιατί είχαν τόση πρεμούρα να γράφουν για την λυονες οι διάφοροι κλώνοι του βράκερ κλπ;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#148147 Ο braker ήθελε πελάτες, έκανε μπαμ αυτό, ο sv2 δεν έδωσε αυτή την εντύπωση απλά ανέφερε τα ''θετικά'' και διαφωνούσε για το ότι σχετίζεται με πυραμίδες.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#148149 Ας μου εξηγησει καποιος το προαιώνιο ερωτημα μου, πως θα εβγαζε λεφτα απο τους φορουμιτες ο οποιοσδηποτε Lyoness/Londoness/Berliness ή ακομα χειροτερα πως θα "εβγαζε λεφτα στην πλατη τους". Μπλίζ δηλαδη.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
trident1971 έγραψε:Ας μου εξηγησει καποιος το προαιώνιο ερωτημα μου, πως θα εβγαζε λεφτα απο τους φορουμιτες ο οποιοσδηποτε Lyoness/Londoness/Berliness ή ακομα χειροτερα πως θα "εβγαζε λεφτα στην πλατη τους". Μπλίζ δηλαδη.

οταν εχεις φτασει σε σημειο να ψαχνεις για κοροιδα μεσα φορουμ παιζουν δυο φασεις

ειτε απο τα πολλα λεφτα που εφαγες απο αλλα κοροιδα σε εκαναν πιο απληστο και απο τον σκρουτζ και ειπες να το πεις παντου μπας και πιασεις και αλλους
ειτε απλα μολις ξεκινησες και το λες παντου με σκοπο να βγαλεις οσα πιο πολλα μπορεις
Άβαταρ μέλους
By bill33
trident1971 έγραψε:Ας μου εξηγησει καποιος το προαιώνιο ερωτημα μου, πως θα εβγαζε λεφτα απο τους φορουμιτες ο οποιοσδηποτε Lyoness/Londoness/Berliness ή ακομα χειροτερα πως θα "εβγαζε λεφτα στην πλατη τους". Μπλίζ δηλαδη.

Mε το να τους βάλει στο σχήμα;Στα σεμινάρια κλπ πως βγάζουν λεφτά οι χέοπες;
Πελάτες ψάχνουν.Οι τύποι που έμπαιναν και έγραφαν για τα στρώματα ή για φίλτρα νερού γιατί το έκαναν;Για το καλό της ανθρωπότητας; :lol:
panos2171 έγραψε:Ο braker ήθελε πελάτες, έκανε μπαμ αυτό, ο sv2 δεν έδωσε αυτή την εντύπωση απλά ανέφερε τα ''θετικά'' και διαφωνούσε για το ότι σχετίζεται με πυραμίδες.

Mε το να επιδεικνύει μια πλούσια ζωή (φερράρι,ταξιδια,μερκ για την κόρη κλπ) δεν πιστεύεις ότι επηρέαζε κάποιους απο αυτούς που τον διάβαζαν;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#148158 Η βάση της παραμύθας ήταν η εξής:
1) Καταναλωτές ελάτε να εξοικονομήσετε λεφτά ψωνίζοντας από τις συμβεβλημένες εταιρείες
2) Μαγαζάτορες ελάτε να χωθείτε στη μπίζνα για να έχετε αυξημένη κίνηση από το βήμα 1

Οι μεν καταναλωτές έπαιρναν την περιβόητη καρτούλα τζάμπα, οι δε μαγαζάτορες έσκαγαν 2 καφετιά ( :lipsealed: ).

Το βαθύτερο λουκούμι της ιστορίας ήταν να χωθούν ευρύτερα στη μπίζνα, να μοιράζουν κάρτες παντού και να βάζουν και άλλους μαγαζάτορες γιατί αν το έκαναν αυτό βάσει του μαγικού αλγορίθμου θα γίνονταν δισεκατομμυριούχοι.
Αυτό που αγνοούσαν ήταν ότι βάσει αριθμητικών δεδομένων πολλά φράγκα θα έβγαζαν οι πρώτες στρώσεις της πυραμίδας.
Οι μεσαίες κάτι ψιλά και οι από κάτω τον πούλο.

Επίσης ήταν παραμύθα γιατί το κήρυγμα ότι "με την καρτούλα κερδίζεις 10% στη βενζίνη" - παράδειγμα - αγνοούσε το εξαιρετικά απλό ότι τα συμβεβλημένα βενζινάδικα μπορεί να ήταν ήδη 15% πιο ακριβά από άλλα και αν τα επέλεγες (λόγω καρτούλας :rtfm: ) όχι μόνο να μην κέρδιζες αλλά να πλήρωνες και τελικά πιο ακριβά τη βενζίνη απ' ότι αν πήγαινες παραδίπλα.

Αν κάποιος βάλει κάτω τα δεδομένα θα δει ότι για να επαληθευτούν οι υποσχέσεις για αμύθητα πλούτη πρέπει να χωθεί στη μπίζνα της καρτούλας η μισή Ασία (για να κονομήσουν οι Έλληνες δηλαδή) και επίσης θα δει ότι τα 2.000 είτε θα αργήσουν να τα πάρουν είτε δεν θα τα πάρουν ποτέ.

Αλλά όσοι το λάμβαναν συνολικά σαν πακετάκι (αμύθητα πλούτη, ταξίδια, ακριβά αμάξια + εκπτώσεις χρηματοροές κάθε φορά που ψωνίζω με την καρτούλα) και δεν έβαζαν κάτω τα κουκιά, το θεωρούσαν ενδιαφέρον τυράκι για φάγωμα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#148159 Κάποιο κομπλεξακι με τον sv2 πρέπει να προυπηρχε από όταν έγραφε τακτικά και λόγω του ότι ήταν ιδιοκτήτης φεραρι και λογικά είχε άλλο οικονομικό αέρα κι έγραφε ανάλογα . Όταν έκανε το λάθος ενώ είχε σταματήσει να γράφει γενικά λόγω της ειρωνιας που έπεφτε να γράψει την γνώμη του στο πυραμιδοτοπικο βρέθηκε η μεγάλη ευκαιρία για ατελείωτο πέσιμο.

Στο συγκεκριμένο τοπικ έγραφαν κατά καιρούς πολλοί γραφικοι και έπεφτε το ανάλογο δούλεμα με τον sv2 απλά βρέθηκε η ευκαιρία για σφυροκοπημα λόγω των προηγούμενων που υπήρχαν και ο τύπος ανταπεδωσε με αλμυρό φυστικι γιατί απλά είχε την δύναμη να το κάνει. Πράγμα το οποίο συνεχίζει να τσουζει.

Τώρα τα υπόλοιπα για braker τσιρακια του sv2 κλπ καλά ακούγονται αλλά χωρίς αποδείξεις δεεεεν.... Άλλωστε ο braker έκανε μπαμ ότι ήταν εγκέφαλοπλυμενος fanboy ο sv2 από την άλλη κι αν θυμάμαι καλά ήταν αξιοπρεπής τουλάχιστον στις απαντήσεις του.

< >