A-Viper7 έγραψε:Anonymous Founder έγραψε: Μου αρέσει που ο trident1971 έχει καλή εικόνα για τον Ernani, έναν τύπο που αν και έχω πιει και καφέ μαζί του, φρόντισε να με βρίζει παντού, γιατί δεν... διαγράφω δια παντός από το φόρουμ τον trident1971 και τις απόψεις του. Αν δεν με πιστεύεις, ρώτα αυτούς που τον έχουν φίλο, εμένα με διέγραψε...
Μηπως να το ξανακοιταζατε αυτο;
Κατα τα άλλα, ο edit mod διας προσπαθει να μας πει οτι ο edit mod sv2 σπαταλησε τοσο χρονο για 4 χιλιάρικα... λελ και 3 ο μι τζι
Κατανόηση κειμενου -5 τετρακις δισεκατομμυρια ποντοι.
Σου εξηγει ο ανθρωπος οτι παρ' ολο που δεν πολυγουσταρει τις αποψεις μου, τουλαχιστον:
1) εγω που δεν τον ξερω και προσωπικα δεν τον βριζω δεξια αριστερα (και να τον εβλεπα παλι δεν θα το εκανα) επειδη δεν μου κανει το χατήρι.
2) εγω δεν ζητησα ποτε την αποπομπή καποιου απο το φορουμ επειδη δεν μου αρεσουν οι αποψεις του. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
Μια και δε θα το καταλαβεις, ταληρακια: το (2) ειναι αυτο που μολις έκανες εσυ, και εχουν κανει κατα κορον και αλλα βαρια ονοματα του φορουμ κατα καιρους. Κοινως ΦΑΣΙΣΜΟΣ και ΧΟΥΝΤΑ, δεν μου αρεσει η αποψη σου=παιρνεις πουλο, ώρε Γιωργο Παπαδόπουλε κλπ, απο ατομακια που θελουν απο την αλλη να λεγονται αριστεροι αλλα το μονο που κατορθωνουν ειναι η αποδειξη οτι αποτελουνται απο υλικο που βοηθαει την παραγωγη στο περιβόλι του otso.
Επειδη ούτε αυτο θα το καταλαβεις: ΚΟΠΡΙΑ
Ασε μην πουμε για το στοχασμο σου για το τι εκανε ο sv2 με τα 4 χιλιαρικα. Ειναι σε επιπεδο μεταπτυχιακου.

Μαλλον εισαι χαζος

).
) όχι μόνο να μην κέρδιζες αλλά να πλήρωνες και τελικά πιο ακριβά τη βενζίνη απ' ότι αν πήγαινες παραδίπλα.