mjacob έγραψε:ε, πιάσε καμιά Μυρτώ τέλοσπάντων
Ταλαντευτηκα και στο παρελθον να το δωσω η να το 'χω για δευτερο δικυκλο... εν τελει πηρα την αποφαση.
Αρχικη τιμη 700€ και το εριξα στα 600€.
Μου τηλεφωνει ενας τυπος απο Αθηνα και δηλωνει ενδιαφερον, χωρις καμια διαπραγματευση στην τιμη.
(Στο ενδιαμεσο, ειχα ακουσει παζαρια για 200€ απο το τηλεφωνο και αλλα τραγελαφικα, οπως αναπαντητες να καλεσω εγω -νομιζοντας οτι ειναι κανενας πελατης- ... αλλος ζηταγε να δωσει 150€ και τα υπολοιπα σε 5 δοσεις... ΛΟΛ)
Λεω λοιπον στον Αθηναιο, με πληρεις λεπτομερειες, τι εχει αλλαχτει απο μπουζι, ιμαντα, λαστιχα, τακακια κτλ οπως τα ειχα στην αγγελια αναλυτικα και ποτε πανω/κατω ειναι οι επομενες αλλαγες. Τι ελλειψεις υπαρχουν, τι φθορες οσο πιο αναλυτικα γινεται.
Φαινοταν απο τις φωτογραφιες αλλωστε σε ποσο καλη κατασταση ηταν.
Αποφασιζει οτι το θελει και οτι η αποστολη (400χλμ μακρια) θα γινει με μεταφορικη αφου το ψαξει λιγο ποσο κοστιζει.
Με καλει λοιπον την περασμενη βδομαδα και μου ζηταει αριθμο λογαριασμου, στοιχεια και του απανταω εγω και με βιντεο μεσω e-mail για να εχει μια ξεκαθαρη εικονα. Λειτουργια κινητηρα, φωτα, παρελκομενα.
Μου στελνει αριθμο ταυτοτητας του, ονοματεπωνυμο κτλ για να του κανω εξουσιοδοτηση και φωτογραφια καταθετηριου τραπεζης με τα λεφτα !!!
Εγω το σκουτερ, ακομα στα χερια μου, ετσι; Τα λεφτα στην τραπεζα... σκεφτομαι, τι στον πουτσο εγινε?!!?
Αγχωνομαι λοιπον, αφου ο τυπος με εμπιστευτηκε (ειχε ακρες? ακομα απορω!!) και παω αμεσως ΚΕΠ να φτιαξω μια εξουσιοδοτηση για τη μεταβιβαση.
Βαζω ολα τα χαρτια σε φακελο, κλειδι Immobilizer... manual και κανονιζουμε με μεταφορικη να το παραδωσω.
1) Αρκει η δηλωση που εκανα στην αστυνομια, οτι την ταδε ημερα το μηχανακι δεν ειναι στην κατοχη μου και ο ΤΑΔΕ του Ταδε με ταδε αριθμο ταυτοτητας, ειναι εξουσιοδοτημενος να κανει τη μεταβιβαση στην κυριοτητα του;
2) Στην εξουσιοδοτηση δεν εβαλα καποιο χρονικο περιθωριο για τη μεταβιβαση.
3) Ειναι ακομα ασφαλισμενο (μεχρι 02/2016). Ποτε να ακυρωσω το ασφαλιστηριο συμβολαιο;
4) Σε περιπτωση που ακυρωσει για καποιο λογο την καταθεση, ειχα παει την ιδια στιγμη και τραβηξα τα λεφτα απο τον δευτερο ταμιευτηριου που εχω και χρησιμοποιησα. Ειναι κατι τετοιο εφικτο; Η τραπεζα λογικα επικοινωνει με τον πελατη πριν γινει κατι τετοιο; Το λεω γιατι σκεφτηκα το σεναριο να μου εβαζε τα λεφτα, να εκανα τα χαρτια να το ξαποστελνα και την ιδια εργασιμη να ακυρωνε τη συναλλαγη... οποτε εξ επιτηδες αφησα να περασουν 1-2 μερες... καθυστερησε και η μεταφορικη εξαλλου....
5) ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ που πωλειται σε πολυ καλη κατασταση σε τιμη ανω του μεσου ορου ;;;
Ανταλλακτικα κτλ απ'οτι φαινεται δεν εψαχνε, απλα το θελει για τη δουλεια του.
Τι σκατααααα εγινε
Πως το ξεφορτωθηκα ετσι ευκολα ακομα να καταλαβω!
Αλλά οκ ήταν.. γνωστός από forum.
sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
rocsta έγραψε:Δεν αρκουν αυτα που εκανες, πρεπει να γινει η μεταβιβαση.
Εαν δω οτι δεν προχωραει το ζητημα, τι μπορω να κανω λοιπον;
Morx έγραψε:rocsta έγραψε:Δεν αρκουν αυτα που εκανες, πρεπει να γινει η μεταβιβαση.
Να φας τα λεφτα στα μπουζουκια
trident1971 έγραψε:Morx έγραψε:rocsta έγραψε:Δεν αρκουν αυτα που εκανες, πρεπει να γινει η μεταβιβαση.
Να φας τα λεφτα στα μπουζουκια
LOL καλυτερα να πλακωθω στα ναρκωτικα!!
Δηλαδη τι, αν δω οτι η μεταβιβαση δεν προχωραει;
Παω στην αστυνομια και τους ξηγιεμαι, το και το;;
Το δηλωνω κλεμμενο και ας προσεχε;;
ideas?
Dimitris_P έγραψε:Και ν ακυρώσεις asap την ασφάλειαΟπότε το όχημα συνεχίζει να είναι στο όνομά σου αλλά ανασφάλιστο..... μάντεψε σε ποιον θα πάει το πρόστιμο και ποιος θα τρέχει να βγάλει άκρη....
sknipper έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Και ν ακυρώσεις asap την ασφάλειαΟπότε το όχημα συνεχίζει να είναι στο όνομά σου αλλά ανασφάλιστο..... μάντεψε σε ποιον θα πάει το πρόστιμο και ποιος θα τρέχει να βγάλει άκρη....
Σωστα, γι'αυτο το λογο δεν την ακυρωσα ακομα.
Θα περιμενω λιγο ακομα μεσα στη βδομαδα.