fot έγραψε:Ψάχνω για ένα δεύτερο ζευγάρι γυαλιά ηλίου να αντικαθιστούν τα Persol μου τώρα το καλοκαίρι σε θάλασσα, αυτοκίνητο. Όσο το δυνατόν ποιοτικότερο και οικονομικότερο ώστε να μην με νοιάζει αν γεμίσει άμμο, αντηλιακή κλπ. Έχετε να προτείνετε κάτι;

g8777 έγραψε:Και τι ειναι ο ΜπαγιεΡ να τρεχει για να εξυπηρετησει ενα βαζελι; Μαριαννα Βαρδινογιαννη;; Ξηλωσου και παρτου ενα ζευγαρι.
red_monster έγραψε:Πήγαινε πασά μου στη Σταδίου να πάρεις ένα ζευγάρι στα μπαμ, να καλύψεις το κενό μέχρι να αξιωθεί ο λιόλιος να τα στείλει
MIXOStsi έγραψε:fot έγραψε:Ψάχνω για ένα δεύτερο ζευγάρι γυαλιά ηλίου να αντικαθιστούν τα Persol μου τώρα το καλοκαίρι σε θάλασσα, αυτοκίνητο. Όσο το δυνατόν ποιοτικότερο και οικονομικότερο ώστε να μην με νοιάζει αν γεμίσει άμμο, αντηλιακή κλπ. Έχετε να προτείνετε κάτι;
Πήρα ενα 50αρικο ένα ζευγάρι polaroid για την παραλία. Μια χαρά μέχρι τώρα. Έφαγαν κι ένα μπαλάκι του τεννις γιατί αστόχησα σε κεφαλιά...![]()
Είναι τέρμα πλαστικά όμως και δεν ξέρω σε βάθος χρόνου ή σε δεύτερη άστοχη κεφαλιά τι θα κάνουν.
Ας πει ο vagmann...

MIXOStsi έγραψε:fot έγραψε:Ψάχνω για ένα δεύτερο ζευγάρι γυαλιά ηλίου να αντικαθιστούν τα Persol μου τώρα το καλοκαίρι σε θάλασσα, αυτοκίνητο. Όσο το δυνατόν ποιοτικότερο και οικονομικότερο ώστε να μην με νοιάζει αν γεμίσει άμμο, αντηλιακή κλπ. Έχετε να προτείνετε κάτι;
Πήρα ενα 50αρικο ένα ζευγάρι polaroid για την παραλία. Μια χαρά μέχρι τώρα. Έφαγαν κι ένα μπαλάκι του τεννις γιατί αστόχησα σε κεφαλιά...![]()
Είναι τέρμα πλαστικά όμως και δεν ξέρω σε βάθος χρόνου ή σε δεύτερη άστοχη κεφαλιά τι θα κάνουν.
Ας πει ο vagmann...

Ο χατζαρ το πιθανότερο στους επόμενους αγώνες να γ[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]