Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#122361 Και τι ειναι ο ΜπαγιεΡ να τρεχει για να εξυπηρετησει ενα βαζελι; Μαριαννα Βαρδινογιαννη;; Ξηλωσου και παρτου ενα ζευγαρι.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#122365 Πήγαινε πασά μου στη Σταδίου να πάρεις ένα ζευγάρι στα μπαμ, να καλύψεις το κενό μέχρι να αξιωθεί ο λιόλιος να τα στείλει :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
fot έγραψε:Ψάχνω για ένα δεύτερο ζευγάρι γυαλιά ηλίου να αντικαθιστούν τα Persol μου τώρα το καλοκαίρι σε θάλασσα, αυτοκίνητο. Όσο το δυνατόν ποιοτικότερο και οικονομικότερο ώστε να μην με νοιάζει αν γεμίσει άμμο, αντηλιακή κλπ. Έχετε να προτείνετε κάτι;

:s_thumbsup

Πήρα ενα 50αρικο ένα ζευγάρι polaroid για την παραλία. Μια χαρά μέχρι τώρα. Έφαγαν κι ένα μπαλάκι του τεννις γιατί αστόχησα σε κεφαλιά... :lol:
Είναι τέρμα πλαστικά όμως και δεν ξέρω σε βάθος χρόνου ή σε δεύτερη άστοχη κεφαλιά τι θα κάνουν.

Ας πει ο vagmann...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
g8777 έγραψε:Και τι ειναι ο ΜπαγιεΡ να τρεχει για να εξυπηρετησει ενα βαζελι; Μαριαννα Βαρδινογιαννη;; Ξηλωσου και παρτου ενα ζευγαρι.

Μη του τρως το Ν!!! :rtfm: :rtfm:

Νευριαζει!!!

red_monster έγραψε:Πήγαινε πασά μου στη Σταδίου να πάρεις ένα ζευγάρι στα μπαμ, να καλύψεις το κενό μέχρι να αξιωθεί ο λιόλιος να τα στείλει :rtfm:

Οχι βεβαια!! Βοηθαμε ολη την Ελλαδα!!! :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By red_monster
MIXOStsi έγραψε:
fot έγραψε:Ψάχνω για ένα δεύτερο ζευγάρι γυαλιά ηλίου να αντικαθιστούν τα Persol μου τώρα το καλοκαίρι σε θάλασσα, αυτοκίνητο. Όσο το δυνατόν ποιοτικότερο και οικονομικότερο ώστε να μην με νοιάζει αν γεμίσει άμμο, αντηλιακή κλπ. Έχετε να προτείνετε κάτι;

Πήρα ενα 50αρικο ένα ζευγάρι polaroid για την παραλία. Μια χαρά μέχρι τώρα. Έφαγαν κι ένα μπαλάκι του τεννις γιατί αστόχησα σε κεφαλιά... :lol:
Είναι τέρμα πλαστικά όμως και δεν ξέρω σε βάθος χρόνου ή σε δεύτερη άστοχη κεφαλιά τι θα κάνουν.

Ας πει ο vagmann...

Τα έχω 3 χρόνια με ελάχιστη έως καθόλου προσοχή (τα πετάω μέσα σε τσάντες χωρίς θήκη, παραλία, πεσίματα και δεν έχουν ούτε γρατζουνιά... :omg:

Στο μισό χρόνο τα MARC by MJ είχαν γίνει φιτίλια :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
MIXOStsi έγραψε:

Ας πει ο vagmann...

Έχω προτείνει από τους πρώτους εδώ μέσα τα Polaroid, καθότι φθηνά, polarized και με ωραία σχέδια. Δυστυχώς δεν είναι ανθεκτικά. Μέσα σε 2 χρόνια έχω φάει 4 ζευγάρια, και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη κακομεταχείριση. Δεν χαλιέμαι ιδιαίτερα, τα παίρνω από φίλο οπτικό με κανά 10-15αρι έκπτωση, οπότε σαν ποσό δεν με τσούζει και τόσο. Απλώς είναι εκνευριστικό το πόσο εύκολα χαλάνε, ειδικά οι φακοί που χαράζουν/"ξεφλουδίζουν" με το παραμικρό...

Προφανώς και τα έχω με μηδενική προστασία (θήκες, σακουλάκια, τσαντάκια κλπ δεν παίζουν)....
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#122397 Εικόνα

Μου τα δώσανε δώρο σε οπτικάδικο πριν μπω στρατό, ποτέ σε θήκη, 3 καλοκαίρια σερί στη θάλασσα (αλάτια, μπαλάκια κλπ) και δεν έχουν γρατζουνιά...

Έχουν φάει και δυνατή κουτουλιά σε σκαλωσιά όταν μπήκα ο κλάμπανος σε εργοτάξιο χωρίς κράνος :thumbsdown: με τα γυαλιά στο κεφάλι ....
Άβαταρ μέλους
By fot
#123411 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Είδα κάποια Polaroid που μου άρεσαν, τώρα μένει να τα δοκιμάσω σε κάποιο τοπικό οπτικάδικο.
Για αγορές το Eyestore είναι αξιόπιστο;;