Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
kostis20 έγραψε:
Goldmund έγραψε:...

Ναι,δε βλάπτει να είσαι και λίγο προσεκτικός στις εκφράσεις σου.Εκτός απο το φθονο(!!!!) και τις ανοησίες υπάρχει κατι που λέγεται καταναλωτική συνείδηση και αντικειμενικότητα.
Εξέφρασα καποιες απόψεις που αφορούν εμένα ,κατι που το διευκρινισα.Εγραψα πουθενα οτι θα κάνω νέα συνδεση?
Επίσης στο topic της apple με τι θέλεις να ασχοληθούμε?Με το καιρο?

Σιγα να μη κάτσω να σκάσω με to iphone.

γιατί φίλε, αμφιβάλλεις για την ύπαρξη του φθόνου σε μια πέρα για πέρα καταναλωτική κοινωνία;;; ήλπιζα να καταλάβεις ότι πιάστηκα από αυτά που έγραψες και μίλησα προς όλους και όχι προς τα εσένα ατομικά. Κακώς δεν το διευκρίνησα λοιπόν, συγγνώμη...

όσο για την συνείδηση και την αντικειμενικότητα στον χώρο των υλικών αγαθών, απλά, φιλοσοφικά μιλώντας, είναι λίγο εξεζητημένες έννοιες...

μιλάμε από κοντά ελπίζω και εννοείται ότι στο θέμα αυτό θα γράφετε για το προιόν αυτό, αλλά με την καλή έννοια, αν είναι να ανεβάινουν θέματα για το θάψιμο ενός πράγματος δεν είναι και τόσο θετικό το μήνυμα που στέλνουμε, εξάλλου είναι και νέο το forum αυτό οπότε αξίζει μιας νέας φιλοσοφίας και άποψης αλλά και στάσης απέναντι στα ζητήματα... Δεν χρειάζεται να αναπαράγουμε τα κακώς κείμενα του παλιού μας χώρου, ειρωνίες, χλευασμούς, κακίες, ζήλιες και γενικότερη ανοησία... Και μην μου παρεξηγηθείς πάλι, απλά σκέφτομαι και γράφω ανοικτά...
Τελευταία επεξεργασία από Goldmund και 11 Σεπ 2014, 11:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#7513 δηλαδή θα πρέπει να συμφωνούμε όλοι με όλους για να έχουμε μια ωραία ατμόσφαιρα;
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
red_monster έγραψε:
Goldmund έγραψε:
1) ...μα πως καταλήγεις σε αυτό αφού μόνο μια φορά αγόρασα; κλασικός δεν είμαι και δεν κατέθεσα όλα τα επιχειρήματά μου για αυτό οπότε κακώς με κρίνεις έτσι.

2) ..είμαι γραφειο και γράφω με ταχύτητα και δεν προσέχω, με συγχωρείς για την κακή χρήση της γλώσσας...

Υ.Γ.: ...δεν είπα μόνο αυτό, απλά αναφέρθηκα και σε αυτό. Αν όμως θες να κάνεις τον μάγκα με το να μου την λες, πήγαινε αλλού. Εδώ, με μένα, δεν την βγάζεις καθαρή, μαζέψου λοιπόν γιατί γίνεσαι και αγενής.

Δράση-Ανάδραση... λες βλακείες, θα εισπράξεις χλευασμό... απλά και ξάστερα...

άσε τις μαγκές και σκέψου τι βλακείες έγραψες...

εσύ ξέρεις καλύτερα... τώρα το γεγονός ότι είσαι γνωστός για την στάση σου αυτή σε πάρα πολλές θέσεις που παίρνεις εδώ και στο παλαιότερο forum δεν σε τιμάει... θες να με χλευάζεις, δεν είναι δικαίωμά σου, οπότε κόψτο, θες να συζητάς με επιχειρήματα και όχι ειρωνία και κακή διάθεση, θα με έχεις κοντά σου σαν ένα καλό συζητητή. Δεν έγραψα βλακείες, εσύ τα εισπράττεις έτσι επειδή μάλλον πατάνε ευαίσθητο νεύρο...

θα βρούμε μια ισορροπία όμως, που θα πάει, για αυτό είναι και οι συναντήσεις καλό εργαλείο... αλλά, από ότι θυμάμαι, δεν τις τιμάς εύκολα και αυτές... έλα να δεις ποιος είμαι να σου εξηγήσω το ποιός είμαι... έτσι όπως απαντάς εδώ δύσκολα θα με καταλάβεις, κι όχι μόνο εμένα, και άλλους, και ακόμη πιο δύσκολα δεν θα βλέπεις τα γραφόμενά μας σαν βλακείες
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
QsisVTS έγραψε:δηλαδή θα πρέπει να συμφωνούμε όλοι με όλους για να έχουμε μια ωραία ατμόσφαιρα;

...αν κατάλαβες αυτό μόνο τί να πω, καλή συνέχεια στην καλή σου ατμόσφαιρα.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#7523 δε κατάλαβα, για αυτό σε ρωτάω, δεν υπάρχει λόγος να είσαι επιθετικός
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
QsisVTS έγραψε:δε κατάλαβα, για αυτό σε ρωτάω, δεν υπάρχει λόγος να είσαι επιθετικός

...επιθετικός; χαχααχαχαχα, έλα τώρα, καμία τέτοια πρόθεση δεν είχα, θα βάζω emoticon ώστε να είναι πιο καθαρό το ύφος γραφής. Γιώργο, σε παρακαλώ. Πάντως αυτό που ρώτησες είναι λίγο απλοικό, και αν θες οπωσδήποτε απάντηση, διάβασε:

ναι, ΝΑΙ, μπορεί να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα σε ένα θέμα και να διαφωνούμε... χωρίς περιττά όμως κόλπα, ειρωνείες, κακίες κλπ... θα πρέπει όμως όλοι να το επιθυμούμε αυτό και να το πράττουμε. Φυσικά και υπάρχει η προσωπικότητα του καθενός, και βοηθάει να έχουμε μια γεύση της ώστε να μην δημιουργούνται ανούσιες αντιπαραθέσεις μεταξύ μας, και σε αυτό βοηθάει η επαφή, αλλά στην αρχή, τουλάχιστον μέχρι να γνωριστούμε όλοι καλά, χρειάζεται λίγη υπομονή και συγκράτηση στην αντεπίθεση.
Τελευταία επεξεργασία από Goldmund και 11 Σεπ 2014, 11:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#7541 εντάξει δε νομίζω ότι έχουμε κάτι να χωρήσουμε, την άποψή μας λέμε είτε είναι θετική είτε αρνητική προς κάτι, δεν χρειάζεται να το γυρνάμε στο προσωπικό
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:Gold ποιο ηταν το παλιο σου νικ ωρε?

Περιμενε να παρω το καλο μου προφιλ:

Image
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
QsisVTS έγραψε:εντάξει δε νομίζω ότι έχουμε κάτι να χωρήσουμε, την άποψή μας λέμε είτε είναι θετική είτε αρνητική προς κάτι, δεν χρειάζεται να το γυρνάμε στο προσωπικό

...κι όμως πολλοί εδώ μέσα και εκεί πέρα, παλιά, ήταν πέρα για πέρα προσωπικοί στην αντιπαράθεσή τους... είχαμε και πολλές ίντριγκες και πολλές ετοιμοπόλεμες παρουσίες, που με το που έγραφε ο ένας ή ο άλλος "εχθρός" τον τσουβαλιάζανε στην επίθεση. Δεν βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω, αλλά ας προσπαθήσουμε να μην μικροπρεπούμε...

το γάμησα σε off topic :rtfm: σταματάω...
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
g8777 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Gold ποιο ηταν το παλιο σου νικ ωρε?

Περιμενε να παρω το καλο μου προφιλ:

Image

:s_rofl

όχι ρε φίλε! ...και δεν την συμπαθώ καθόλου! :s_sorry
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
#7551 παρεπιπτόντως, στο θέμα μας, παρατήρησα ότι η κάμερα από πίσω εξέχει... δεν ξέρω αν αυτό, πέρα από την επιπλέον ικανότητα που δίνει στον φακό, θα είναι καλό για την μακροζωία του...