Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Corto Maltese έγραψε:Ace το ότι και εγώ όπως και συ φάγαμε ΤΟ ξύλο από τους πατεράδες μας, ακόμα και με δική μας υπαιτιότητα, δείχει την αποτυχία του ως παιδαγωγική μέθοδος. Αν ήταν πετυχημένο θα το τρώγαμε μία φορά και θα συνετιζόμασταν.

Το ξυλο που φαγαμε σε πολλες φασεις, δειχνει απλα οτι καναμε μαλακιες σε πολλες φασεις. :s_tongue
Δε νομιζω κανεις μας να εφαγε ξυλο πολλες φορες για τον ιδιο λογο, πρεπει να ηταν βλακας. Η φαση ηταν κανω χοντρη |λογοκρισία|, τρωω ξυλο, κανω ΑΛΛΗ χοντρη |λογοκρισία|, τρωω ξυλο, κλπ :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#15706 Xene σε νιωθω!!!! :s_biggrin

Και μας εχει αρχισει κατι μαμαμαμαμαμαμα μαμ μαμ λεει η πειναλα ή μαμα???
Και λιγα μπαμπαμπαμπαα

Κανουμε κουπεπε και μαμουνακι τσακαλακι παει να πιει νερακι :s_rofl

5/10 γινεται 9 μηνων!!Πως περναει ο καιρος!!!!!

Μπορει να σας βαλω μια φωτο το απογευμα να σας γνωρισω την νυφη!!! :s_tongue :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By gianik
#15708 Γιωργη βαλε μπρος κ για τον διαδοχο !! :s_cool
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
giannik1977 έγραψε:Γιωργη βαλε μπρος κ για τον διαδοχο !! :s_cool

:s_omg

Τοσο συντομα ωρε??
Άβαταρ μέλους
By The Ace
trident1971 έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Ace το ότι και εγώ όπως και συ φάγαμε ΤΟ ξύλο από τους πατεράδες μας, ακόμα και με δική μας υπαιτιότητα, δείχει την αποτυχία του ως παιδαγωγική μέθοδος. Αν ήταν πετυχημένο θα το τρώγαμε μία φορά και θα συνετιζόμασταν.

Το ξυλο που φαγαμε σε πολλες φασεις, δειχνει απλα οτι καναμε μαλακιες σε πολλες φασεις. :s_tongue
Δε νομιζω κανεις μας να εφαγε ξυλο πολλες φορες για τον ιδιο λογο, πρεπει να ηταν βλακας. Η φαση ηταν κανω χοντρη |λογοκρισία|, τρωω ξυλο, κανω ΑΛΛΗ χοντρη |λογοκρισία|, τρωω ξυλο, κλπ :s_biggrin

Ε ναι ρε σεις, προφανώς, δεν ήμουν χαζός, τις έχω φάει γερά 5-6 φορές (που τις θυμάμαι μία-μία), αλλά για 5-6 αντίστοιχους διαφορετικούς λόγους. Και έπιασε, γιατί μετά δεν το ξανάκανα :shifty:

Μόλις θυμήθηκα μια 2η φορά που χτύπησα στα χέρια τη μικρή, αλλά ήταν γιατί είχε πάρει τη ζώνη μου και την είχε δέσει θηλιά γύρω από το λαιμό του μικρού :s_omg Παίζοντας βέβαια (δεν έχουμε προβλήματα ζήλιας ή άλλα παρόμοια), αλλά έπρεπε να το καταλάβει άμεσα ότι ΔΕΝ το κάνουμε αυτό....

Μια που λέμε για εξελίξεις, ο δικός μου έκλεισε 8 μηνών προχθές, δεν σηκώνεται όρθιος ακόμα (αν και ο γιατρός μας είπε να κατεβάσουμε το κρεβάτι του), αλλά το "μπαμπά" και το "μαμά" το λέει καθαρά και στοχευμένα: "μαμά" μόλις τη δει για φαί, και "μπαμπά" μόλις με δει για παιχνίδι και χοροπηδητό. Τα ξεδιάλυνε αμέσως στο μυαλό του ο μικρός :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By gianik
#15902 Στις μερες μας (το ακουω αρκετα συχνα πλεον..) απο τις χειροτερες συνηθειες ειναι αυτη του να κοιμαται το παιδι στο κρεββατι των γονιων , οπως επισης κ το να κοιμαται αργα το βραδυ (μετα τις 22:00).Πολλοι φιλοι μου λενε για παιδια ηλικιας (ακομα κ 4 χρονων) που κοιμουνται αναμεσα στους γονεις τους..
Ο γιος μου , οταν εκλεισε 40 ημερων φσσσσσσ μποιν εφυγε για το δωματιο του.
Με την ενδοσυνενενοηση ακουγαμε τα παντα μεχρι κ την ανασα του..
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#15913 Και μας μεσα κοιμαται η μπομπιτσα!!Αφου την παρει ο υπνος στον καναπε!!

Ο Σπαικ ομως κανονικα και με τον νομο ξαπλωνει οπου να ναι αλλα παντα ερχεται και κοιμαται στην αγκαλια μου ο γλυκος μου :inlove:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Geo f1 έγραψε:Και μας μεσα κοιμαται η μπομπιτσα!!Αφου την παρει ο υπνος στον καναπε!!

Ο Σπαικ ομως κανονικα και με τον νομο ξαπλωνει οπου να ναι αλλα παντα ερχεται και κοιμαται στην αγκαλια μου ο γλυκος μου :inlove:

Τι θα γινει γ8777, σα πολυ λασκο δεν τον εχεις αμολυσει τον κοπρο?
Άβαταρ μέλους
By gianik
#15919 Ε οχι κ κοπρος ο σπαικ!!
Αφου εχει pedigree :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#15948 Σήμερα για πρώτη φορά πήρα τον μικρό και τον έβαλα να κοιμηθεί στην αγκαλιά μου. Πολύ θετικά τα πράγματα. Ήταν πιο ήρεμος από συνήθως, με έμαθε και με δέχεται πιο εύκολα γιατί μέχρι τώρα ήταν κολλημένος με τη μαμά. Του έδωσα και το συμπλήρωμα και τώρα τα καταφέρνω καλύτερα από τη μαμά να τον ηρεμώ (του αρέσει να τον έχω αγκαλιά και να τον γυρνάω στο σπίτι, πράγμα που του αρέσει πολύ γιατί βλέπει τις αλλαγές στο περιβάλλον και κοιτάει τριγύρω, όσο μπορεί δηλαδή). Όσο για τα συναισθήματα του να έχεις αγκαλιά το παιδί σου είναι κάτι το πρωτόγνωρο και πολύ έντονο που δεν μπορώ να περιγράψω εύκολα.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
rx8_drifter έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Και μας μεσα κοιμαται η μπομπιτσα!!Αφου την παρει ο υπνος στον καναπε!!

Τι θα γινει γ8777, σα πολυ λασκο δεν τον εχεις αμολυσει τον κοπρο?

Τον μαλλωσες και πηγε στο κρεβατι του :s_sad

Εικόνα

Φωτο του 2011 πριν τον καλομαθω :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#16214 Ποια η γνωμη των νεων μπαμπαδων για τις βαπτισεις??
Εγω δε θελω με τιποτα και ειμαι υπερ της ονοματοδοσιας, αλλα εχοντας ακουσει απο την κουνιαδα μου (δασκαλα) για την διακριση που δεχονται στην πραξη τα παιδακια που δεν εχουν βαπτιστει (ακομη και απο οπισθοδρομικους δασκαλους-αχαρακτηριστους :s_mad ) εχω αρχισει να το σκεφτομαι...
Το ακομη χειροτερο ηταν μια φαση που ακουσα κατι γνωστων μου αθεων που δεν το ειχαν βαφτισει και στα 5-6 του ηθελε να πηγαινει με τα αλλα παιδια και τους φιλους του στην εκκλησια να κοινωναει :s_crazy και τελικα αναγκαστηκαν να το βαπτισουν επειδη το ζηταγε επιμονα συνεχως! :s_whiteflag
Φαγανε τρελη ηττα. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#16216 Δεν έχω καμμιά επαφή με την εκκλησία. Απλά το παιδί θα βαπτιστεί για κοινωνικούς λόγους... Εμένα δε με νοιάζει είτε έτσι, είτε αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
By Chris
kovathe έγραψε:Ποια η γνωμη των νεων μπαμπαδων για τις βαπτισεις??
Εγω δε θελω με τιποτα και ειμαι υπερ της ονοματοδοσιας, αλλα εχοντας ακουσει απο την κουνιαδα μου (δασκαλα) για την διακριση που δεχονται στην πραξη τα παιδακια που δεν εχουν βαπτιστει (ακομη και απο οπισθοδρομικους δασκαλους-αχαρακτηριστους :s_mad ) εχω αρχισει να το σκεφτομαι...
Το ακομη χειροτερο ηταν μια φαση που ακουσα κατι γνωστων μου αθεων που δεν το ειχαν βαφτισει και στα 5-6 του ηθελε να πηγαινει με τα αλλα παιδια και τους φιλους του στην εκκλησια να κοινωναει :s_crazy και τελικα αναγκαστηκαν να το βαπτισουν επειδη το ζηταγε επιμονα συνεχως! :s_whiteflag
Φαγανε τρελη ηττα. :s_biggrin

γιατί που ξερει ο δάσκαλος αν έχει βαπτιστεί και κάνει διάκριση?
ομοίως και ο παπάς που κοινωνάει