- 26 Σεπ 2014, 14:41
trident1971 έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Ace το ότι και εγώ όπως και συ φάγαμε ΤΟ ξύλο από τους πατεράδες μας, ακόμα και με δική μας υπαιτιότητα, δείχει την αποτυχία του ως παιδαγωγική μέθοδος. Αν ήταν πετυχημένο θα το τρώγαμε μία φορά και θα συνετιζόμασταν.
Το ξυλο που φαγαμε σε πολλες φασεις, δειχνει απλα οτι καναμε μαλακιες σε πολλες φασεις.
Δε νομιζω κανεις μας να εφαγε ξυλο πολλες φορες για τον ιδιο λογο, πρεπει να ηταν βλακας. Η φαση ηταν κανω χοντρη |λογοκρισία|, τρωω ξυλο, κανω ΑΛΛΗ χοντρη |λογοκρισία|, τρωω ξυλο, κλπ 
Ε ναι ρε σεις, προφανώς, δεν ήμουν χαζός, τις έχω φάει γερά 5-6 φορές (που τις θυμάμαι μία-μία), αλλά για 5-6 αντίστοιχους διαφορετικούς λόγους. Και έπιασε, γιατί μετά δεν το ξανάκανα
Μόλις θυμήθηκα μια 2η φορά που χτύπησα στα χέρια τη μικρή, αλλά ήταν γιατί είχε πάρει τη ζώνη μου και την είχε δέσει θηλιά γύρω από το λαιμό του μικρού

Παίζοντας βέβαια (δεν έχουμε προβλήματα ζήλιας ή άλλα παρόμοια), αλλά έπρεπε να το καταλάβει άμεσα ότι ΔΕΝ το κάνουμε αυτό....
Μια που λέμε για εξελίξεις, ο δικός μου έκλεισε 8 μηνών προχθές, δεν σηκώνεται όρθιος ακόμα (αν και ο γιατρός μας είπε να κατεβάσουμε το κρεβάτι του), αλλά το "μπαμπά" και το "μαμά" το λέει καθαρά και στοχευμένα: "μαμά" μόλις τη δει για φαί, και "μπαμπά" μόλις με δει για παιχνίδι και χοροπηδητό. Τα ξεδιάλυνε αμέσως στο μυαλό του ο μικρός