saxon_747 έγραψε:Nikos! έγραψε:Geo f1 έγραψε:Νικο μου, οταν μετα την τραγωδια του Ματιου ο Τσιπας πηγαινε στους καμενους και τους ελεγε
Και να σας δωσω 2 χιλιαρικα τι θα τα κανετε θα τα φατε
Δεν ανοιγε ρουθουνι. Φαντασου να ελεγε κανα τετοιο σημερα ο Μητσοτακης τι θα διαβαζαμε και τι θα γινοταν.
Οποτε μην ασχολεισαι με υποκριτες.
Πολύ σωστά.
< >
Ο Τσίπρας κρίθηκε ΚΑΙ γι'αυτό. Αν έλεγε κάτι αντίστοιχο ο Κούλης, δε θα έτρεχε τπτ για όποιους τον ψήφισαν.
Γιατί δύσκολα κάποιος θα πει "έκανα |λογοκρισία|, με πιάσανε κορόιδο". Θα υποστηρίζει μέχρι τέλους ότι έκανε την καλύτερη επιλογή.
Για τον Τσίπρα όμως δεν ισχύουν τα παρακάτω ε;Εθνική τραγωδία δηλαδή πρέπει να σημαίνει πτώση της κυβέρνησης?
Η οποία ανάληψη ευθυνών περιλαμβάνει διερεύνηση της τραγωδίας και προτάσεις για λύση και μετὰ υλοποίηση.
Ένας ηγέτης σε ένα λαό δε τα παρατάει με τη παραμικρή ευκαιρία. Κάθεται να βρει λύση.
Πείτε μου, αν μπορείτε ειλικρινά, τι θα λεγατε αν τα Τέμπη συνέβαιναν 2015-2018.
Μάλλον, ότι λέγατε για Μάτι, Μάρφιν, CC κτλ.
Γι'αυτό είμαστε μπουρδέλο λοιπόν, γιατί κρίνετε οπαδικά.
Η διαφορά είναι ότι ο Τσίπρας στο Μάτι ήξερε και έφταιγε. Το δικαστήριο αποφάσισε τη καταδίκη της Δούρου.
Πριν τα capital control έλεγε ότι θα σκίσει τα μνημόνια. Τελικά ήρθαμε ένα βήμα πριν τη έξοδο από την ευρωζώνη.
Τα έκανε σκατα, παραιτήθηκε το ΣΥΡΙΖΑ έχει πέσει στο 5% κι αυτός είναι στο χαρβαρντ.
Ο ιστορία και η πραγματικότητα είναι αμείλικτη.
Μου συγκρίνεις λοιπόν Μάτι, capital control και Μαρφιν με μια τραγωδία η οποία ευθύνεται σε έναν υπάλληλο που έβαλε τα τρένα στην ίδια γραμμή ;;
< >