Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#492052 Tί να πάθεις μωρέ, νιέντε θα πάθεις.

Προσωπικά πιο πολύ για το γαμώτο την έκοψα, και για να είμαι ειλικρινής γιατί ο μέτριος/με ολίγη ζητάει περισσότερο τσιγάρο απ' ότι ο σκέτος. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
diplomat έγραψε:Tί να πάθεις μωρέ, νιέντε θα πάθεις.

Προσωπικά πιο πολύ για το γαμώτο την έκοψα, και για να είμαι ειλικρινής γιατί ο μέτριος/με ολίγη ζητάει περισσότερο τσιγάρο απ' ότι ο σκέτος. :iconcool:

Κοψε το τσιγαρο να καταλαβεις πραγματικη γευση καφε. Εγγυημενα πραγματα!
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#492055 Το έχω κόψει, όπως είχα γράψει και στο σχετικό τοπικό. :)

Το φοβερό είναι ότι μου λείπει πολύ λιγότερο απ' όσο φανταζόμουν ότι θα μου έλειπε.
Για να μην περηφανευτώ ότι έχω σταματήσει να στρίβω χαρτοπετσέτες εν είδει ρίζζλα. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
diplomat έγραψε:
General disclaimer: είμαι από εκείνους που δεν τρώνε γλυκά :s_sorry , οπότε η ζάχαρη ποτέ δεν υπήρξε προτεραιότητά μου.

:omg:

Κυκλοφορούν ανάμεσά μας :help:

:lol:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#492061 Εγω πάντως που μπορω να κατεβασω 2 ταψιά γαλακτομπουρεκο και 1 μπακλαβά στην καθισια μου που λένε, στον καφέ δεν αντέχω ουτε κόκκο ζάχαρης.
Μου χαλάει τη γεύση του καφέ. Μονο σκέτο οτι ειδος και να είναι.

< >
Άβαταρ μέλους
By elteo
kovathe έγραψε:Εγω πάντως που μπορω να κατεβασω 2 ταψιά γαλακτομπουρεκο και 1 μπακλαβά στην καθισια μου που λένε, στον καφέ δεν αντέχω ουτε κόκκο ζάχαρης.
Μου χαλάει τη γεύση του καφέ. Μονο σκέτο οτι ειδος και να είναι.

< >

Προτιμώ να μην πιω καφέ αν είναι να τον πιω σκέτο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
elteo έγραψε:Προτιμώ να μην πιω καφέ αν είναι να τον πιω σκέτο.

+1
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#492073 Ο καφές είναι από μόνος του πλήρες γεύμα: δυόμιση κουταλιά καφέ (νες) για την τόνωση, ζεστό νεράκι για ενυδάτωση, 3 κουταλιά ζάχαρη για ενέργεια και λίγο γάλα για ασβέστιο κτλ. Αντί για κουλουράκι συνοδευτικό, 3-4 τσιγάρα. Μετά, δε σε αγγίζει τίποτα. Άκου εκεί σκέτος.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#492079 γλεντα τους λαιμαι. :s_rofl