Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#124706 Οχι. Τα λεφτά αυτά ομως δεν υπάρχουν.

Και να σου πω την αλήθεια δεν είμαι καθόλου αντίθετος να πάρουν ένα τεράστιο μαλαπέρδι οσοι μπήκαν φυτευτοί στα διαφορα ταμεία.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#124708 α) τα λεφτα δεν υπαρχουν μεταξυ αλλων και γιατι παρα πολλοι παιρνουν λεφτα που δεν πρεπει να παιρνουν. Ας ξεκινησει απο εκει το ξεκαθαρισμα, οχι απο αυτους που επι 35 χρονια πληρωνε υψηλοτατες εισφορες.
β) τι σχεση εχουν αυτοι που λες εσυ με αυτον που αναφερω εγω ακριβως απο πανω?
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#124709 Κάποιοι, π.χ ΔΕΚΟ, είναι αστείο να λέμε ότι "τα 'χουν πληρώσει", μιλάμε για ανθρώπους που τους κεράσαμε τη ζωή τους.
400 ευρώ και πολλά τους είναι, και επιστροφή των όσων έχουν πάρει μέχρι τώρα και είναι άνω των 400 το μήνα.
Επίσης επιστροφή όλων των ποσών από πρόωρες συντάξεις.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
kacey έγραψε:α) τα λεφτα δεν υπαρχουν μεταξυ αλλων και γιατι παρα πολλοι παιρνουν λεφτα που δεν πρεπει να παιρνουν. Ας ξεκινησει απο εκει το ξεκαθαρισμα, οχι απο αυτους που επι 35 χρονια πληρωνε υψηλοτατες εισφορες.
β) τι σχεση εχουν αυτοι που λες εσυ με αυτον που αναφερω εγω ακριβως απο πανω?

Είναι και αυτοί στην κατηγορία "παίρνω λεφτά που δεν πρέπει". Ακόμα και αυτοί που ηταν συνεπείς ομως δεν μπορούν να παίρνουν λεφτά τα οποία δεν μας περισσεύουν και δεν υπάρχουν.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#124717 "Ακόμα και αυτοί που ηταν συνεπείς ομως δεν μπορούν να παίρνουν λεφτά τα οποία δεν μας περισσεύουν και δεν υπάρχουν. "

Ας ξεκινησει απο εκει το ξεκαθαρισμα, οχι απο αυτους που επι 35 χρονια πληρωνε υψηλοτατες εισφορες. Ισως ετσι να υπαρχουν.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
21 quadra έγραψε:Η Ζωή ξαναχτύπησε σήμερα, μάλλον εμένα διάβαζε από εχτές που τα έριχνα στον Γιούνκερ. :dizzy:

http://www.iefimerida.gr/news/212384/pr ... aparadekti

Επίσημο έγγραφο ΜΟΝΟΝ σε στικάκι, δεν έχω δει πουθενά. Ακόμη και σε τεχνικά έργα, καταθέτεις επικυρωμένο αντίγραφο εκτυπωμένο, με σφραγιδούλες και τα ρέστα.

Δεν βλέπω πού έχει άδικο η Ζωή σε αυτά που λέει. Και όσο για τον Στουρνάρα, ο άνθρωπος είναι υπάλληλος άλλων και όχι δικός μας. Την ΕΚΤ εκπροσωπεί και τα δικά της συμφέροντα, όχι τα όποια ελληνικά.
:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#124744 Μια από τις μεγάλες μαλακιες του σύριζα είναι ότι δεν απέλυσε τον Στουρναρα την πρώτη μέρα που ανέλαβε. Ο, τι και να κάνει τώρα η Κωνσταντοπουλου είναι για τις εντυπώσεις και μόνο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Asimov έγραψε:Μια από τις μεγάλες μαλακιες του σύριζα είναι ότι δεν απέλυσε τον Στουρναρα την πρώτη μέρα που ανέλαβε. Ο, τι και να κάνει τώρα η Κωνσταντοπουλου είναι για τις εντυπώσεις και μόνο.

Δεν νομίζω πως μπορεί να το κάνει αυτό, δεν είναι υπάλληλος της κυβέρνησης και ξαναλέω, η θέση του είναι να υπερασπίζεται την μονεταριστική πολιτική με -ας πούμε- υπερεθνικό τρόπο.
Με απλά λόγια, θα κάνει τα χατίρια της ΕΚΤ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#124755 Τυπικά όχι κι αν ήθελε να αποφύγει τις μονομερεις ενέργειες.
Ουσιαστικά εύκολα θα μπορούσε να τον εξαναγκασει σε παραίτηση, να βάλει έναν δικό του και να αναλάβει την ευθύνη γι' αυτό. Αυτές οι τυπικοτητες μας φάγανε 5 μήνες τώρα. Τεσπα, ο Στουρναρας είναι βρώμικος κι ο ρόλος του χυδαίος όλα αυτά τα χρόνια, ο άνθρωπος έπρεπε με κάποιον τρόπο να απομακρυνθεί άμεσα.

.
Άβαταρ μέλους
By manosky
#124792 Θα μπορούσε να βάλει κάποιον μη εκλεγμένο πολιτευτή στη θέση του βέβαια ή κάποιον που θεωρεί τις τράπεζες κακό πράγμα που πρέπει να καταστραφεί.

Τι κακό έκανε ο Στουρνάρας ως διοικητής της ΤτΕ, μπορούμε να πληροφορηθούμε;
Άβαταρ μέλους
ByF&G
kacey έγραψε:ειχαν επιλογη να μην τα πληρωνουν, ακομα και αυτοι που δεν ψηφιζαν αυτους?

Ειχαν.
Ομως πως θα επαιρναν τριπλη συνταξη?
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:
21 quadra έγραψε:Η Ζωή ξαναχτύπησε σήμερα, μάλλον εμένα διάβαζε από εχτές που τα έριχνα στον Γιούνκερ. :dizzy:

http://www.iefimerida.gr/news/212384/pr ... aparadekti

Επίσημο έγγραφο ΜΟΝΟΝ σε στικάκι, δεν έχω δει πουθενά. Ακόμη και σε τεχνικά έργα, καταθέτεις επικυρωμένο αντίγραφο εκτυπωμένο, με σφραγιδούλες και τα ρέστα.

Για να εχουν καποιοι που βαρανε σφραγιδες δουλεια να κανουν.
Ασε που εδω και χρόοοοοοοοοονια ζητανε και cd. Απλα ειπε να κανει την πιπα της η Κωνσταντοπουλου.