Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
drdino έγραψε:Με αυτά τα τελευταία geo να φοράς διπλό βρακί. Και παμπερς για σιγουριά.

Αναρωτιεμαι πως αυτο ΔΕΝ ειναι προφανες στον Geako. Ποση φαντασια θελει για να καταλαβεις οτι η "μαζα λιπους και ινων" που δημιουργειται, θα περασει right through ?

Εν τω μεταξυ η κουτσουνα δεν ειναι φαρμακοποιος ή βοηθος φαρμακοποιου ? Κατι τετοιο θυμαμαι
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#491532 Trident οι γιατροί χώριζαν όσους έπαιρναν xenical σε αυτούς που πρόλαβαν και σε αυτούς που δεν πρόλαβαν.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#491945 Geo
Καλημερα και καλη εβδομαδα.

Εχω ξεκινησει μια χαρα απλα ξεχασα να σας αναφερω στο 1ο ραντεβού ότι ειχα παρει παλια xls medical αλλα δεν τα ειχα χρησιμοποιήσει ποτε.
Και ειπα υποστηρίιχτηκα να το κανω τωρα.

Συμφωνειτε?

Διατροφολογα
Καλησπέρα Γιώργο,

Δε χρειάζεται να λάβεις τίποτα πέρα από αυτά που έχουμε συζητήσει. Καλή συνέχεια!

Με εκτίμηση,

:rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#491950 Γκεάκο αυτά πάρτα στη δουλειά και αν σου τύχει σπαστικός πελάτης που σε κάνει να πεις 'ω να σου χέσω', πάρε ένα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#491953 Σοβαρή τάπα η γκόμενα. Και πρέπει να κρατήθηκε φουλ να μη σιχτιρίσει. Σου λέει άσε μη χάσουμε το 50αρικο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#491956 Που να της πω για cla λεκιθινες και κρεμα κοιλιας :lipsealed:

Καλα τα 2 πρωτα δεν τα παιρνω τωρα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#491957 Geakο, έχω να σου πουλήσω κάτι μαγικά φασόλια, ψήνεσαι; :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#491959 Πάντα είχα απορία ποιοι κάνουν κλικ σ εκεινα τα banner που λένε ότι σου μεγαλώνει το τσουτσούνι. Τώρα ξέρω. :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#491964 Μάγκα, άκου και προβληματίσhου.

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Geo f1 έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ
Σας παρακαλω.

Αυτή είναι η κρεμα

Εικόνα

Κοιμάμαι :sleep:
και αυτή δουλευει!!!!