Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#454505 Η Αθήνα είναι πιο φιλική;
Χάθηκαν τα μαγαζιά στην Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Ιωνία;

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#454567 junior, μέρες που είναι :shifty: θα έλεγα να ακολουθήσεις την συμβουλή μου και να κινηθείς εξάρχεια

viewtopic.php?f=9&t=255&p=402753&hilit=%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%B1#p402753

:s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#455919 Αυτές είναι πατάντες τύπου goodys?!!

εγώ έτρεξα σήμερα 6,5 χλμ κ θα φάω 3 δαγκοματιές μπουγάτσα :lol: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#460551 Φάρμα Μπράλου έχει πάει κανείς από όταν άνοιξε ανεξάρτητα στο Κολωνάκι;
Είναι τα ξαδέρφια μου από την Πόλη εδώ και ψάχνω να δώ που θα τους τραπεζώσω. Όποια αντίστοιχη ιδέα (ελληνικής κουζίνας/ steak bar) θα εκτιμηθεί . :)

Το backup plan είναι το Ελαίας Γη το οποίο το έχω χιλιοδοκιμασμένο και δεν με απογοήτευσε ποτέ(ς), αλλά θα ήθελα και κάτι διαφορετικό.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#460575 Όχι και λέω καιρό να πάω.
Αν πας πες μας και μας πως ηταν, πρεπει να είναι καλό πάντως.
Υπάρχει και το base grill στο Μπουρνάζι που είναι δοκιμασμένο και πολύ καλό.

< >
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#460593 Πήγε απέναντι στη Μηλιώνη, μάλλον εκεί που ήταν κάποτε το Πρυτανείον.
Αλλά και εκεί που ήταν πριν στη Σόλωνος, το συνεχίζουν ως steak bar.

Kovathe thanks για την πρόταση, αλλά πέφτει μακρυά το Περιστέρι εν προκειμένω. Ίσως κάποια άλλη φορά γιατί μοιάζει να έχει ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#460960 Εικόνα

Κυρ Αρίστος στο Παλαιό Φάληρο.
1 μερίδα κεμπάπ. Σωστή
1/2 μερίδα κασερλί (κεμπάπ γεμιστό με τυρί). Έφαγα ένα κομμάτι, προτιμώ κλασικό κεμπάπ
1 αυγά με πατάτες. Νόστιμο. Τα αυγά ήταν σφιχτά ενώ πρέπει να είναι μελάτα για να γίνει καλύτερο το ανακάτεμα.
1 τζατζίκι. Νόστιμο. Είχε και άνιθο μέσα. Προτιμώ άνευ βέβαια.
1/2 χύμα λευκό κρασί.

30€ σύνολο.
Θα ξαναπάω
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#460977 Πήρε αναβολή η Φάρμα, οπότε δεν έχω ανταπόκριση. Αλλά θα παιχτεί σύντομα είναι δεδομένο.

Κυρ Αρίστος σταθερή αξία. Συνήθως χτυπάμε την ποικιλία που έχει και παστουρμά/σουτζούκι και όλα τα κρεατικά.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#462652 Επιστρέφω στα περί <<Φάρμας Μπράλου>>
Το μεν κρεοπωλείο -ντελικατέσεν είναι στο δεξί μέρος του χώρου (εκ των 2 εισόδων που είχε) του πάλαι ποτέ <<Πρυτανείου>>, το δε εστιατόριο είναι πλέον είναι στην απέναντι πλευρά, στη Μηλιώνη πάντα, στη γωνία με την οδό και είσοδο απο την οδό Ηρακλείτου.
Το εστιατόριο της φάρμας στο ΥOLENI΄S, δεν λειτουργεί πλέον.
Οι πληροφορίες απο τους ίδιους τους υπαλλήλους του κρεοπωλείου, την Τετάρτη που με έφερε ο δρόμος απο εκεί.

Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι το εστιατόριο άνοιξε (πρό μηνός, αρχές Νοε) στη συγκεκριμένη θέση, καθόσον ο χώρος είχε αλλάξει χρήσεις-ιδιοκτησίες τα τελευταία 6-7 χρόνια, τουλάχιστον 3 φορές.

ΥΓ: Υπόψη ότι η Μηλιώνη, εδώ και 3 χρόνια, έχει "πεθάνει" και πλέον απο το 2016, έχει περάσει στο στάδιο "αποσύνθεσης".
Άβαταρ μέλους
By gianik
#462656 Χτες με τους κολλητους , φαγαμε στο Portofino στο Χαλανδρι....
Ομορφο περιβαλλον , πολυ καλο service,ενω το φαγητο ηταν παρα πολυ καλο..
Οι σαλατες σερβιρισμενες σε φωλια ,ηταν γιγαντιαιες ,οι μακαροναδες (δοκιμασα λιγο απο αυτη με τον σωλομο) ηταν πεντανοστιμες, η πιτσα του γαματη..
4 ατομα:
3 μακαροναδες
1 σαλατα (για κυριως)
1 σαλατα στη μεση
1 πιτσα γιγας στη μεση
1 1/2 κιλο κρασι
Συνολο:80€